Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky .
Stále ještě tápu ve výběru golfek ,nebo lehčího sportáku .Docela mě zaujalo Peg Perego centro.Máte ho někdo ?A co klady a zápory(jestli nějaké má)
Dneska jsem chtěla Centro vidět v obchodě na živo ,ale prodavačka mi řekla ,že je mít nebudou ,že prý u nich něco nehrálo v konstrukci .
Neslyšely jste o tom něco ?
Díky
problemy s konstrukci? nedes me, my ho mame od dubna, hrkame porad a jsme spokojeni, jana
Stanule ,
tak já Centra právě nedávno prodala, měla jsem je 2,5 měsíce a musím potvrdit, že asi fakt je u kočárku nějaký problém v konstrukci, protože nejen mě, ale i manželovi a dědáčkům se s ním špatně jezdilo…
Myslela jsem si, že je to jen můj dojem, protože se majitel obchodu hrozně divil, že jsem první, kdo si na Centro stěžuje, že je to nejprodávanější 6kolka v ČR atd…blablabla… Jenže pak jsem našla i na netu v diskusích nějaké negativní názory na tyto golfky…
Měla jsem už hodně kočárků a možná i proto mě tenhle opravdu zklamal ohledně jízdních vlastností. Těžce se mi s ním jezdilo, musela jsem vynaložit větší sílu, hlavně při jízdě na nerovném terénu nebo do kopce
, vadila mi ta větší (tlustá) rukojeť a taky zatáčel na jednu stranu…
Při jízdě na úplné rovince se často přední odaretovaná kola jakoby splašila - to nám nedělaly nikdy žádné jiné golfky. Na jeho obhajobu musím říct, že Centra jsou pěkně polstrovaná, mají velkou sedačku , snad nejdelší v golfkách (proto jsem je taky koupila!), jsou lehké, mají supr výbavu a vůbec vypadají moc pěkně…
Určitě se najde ale i spokojená majitelka PP Centra, někomu to možná ani nepřijde, ale já mám s čím srovnávat a taky jestli Ti to tak říkala ta prodavačka v obchodě, tak na tom asi něco určo bude…
Sisi
Ahoj mám úplně stejné problémy, připadá mi jako by měl kočárek úplně jinde težiště. Je těžce ovladatelný, špatně se ovládají brzdy. porovnávám s Plikem a to nelze srovnat, centro je sice pohodlné pro dítě absolutně na 100%. Ale to ovládání šílené!!!
![]()
Ahoj, zrovna se mi naskytla příležitost, koupit výhodně PP centro, tak koukám jestli o něm něco nenajdu a to tedy koukám
. Původně jsem chtěla Pliko, tak už ho asi zase chci
. Máte někdo zkušenost s oběma kočárky? Můžete je porovnat? Na starší dcerku jsem měla Cam Portofino, ale moc spokojená jsem nebyla ani co se týče jízdních vlastností, o pohodlí pro dítě ani nemluvím.
Děkuju