Peg perego centro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
522
23.11.06 20:07

Peg perego centro

Ahojky .
Stále ještě tápu ve výběru golfek ,nebo lehčího sportáku .Docela mě zaujalo Peg Perego centro.Máte ho někdo ?A co klady a zápory(jestli nějaké má)

Dneska jsem chtěla Centro vidět v obchodě na živo ,ale prodavačka mi řekla ,že je mít nebudou ,že prý u nich něco nehrálo v konstrukci .
Neslyšely jste o tom něco ?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.11.06 21:51

problemy s konstrukci? nedes me, my ho mame od dubna, hrkame porad a jsme spokojeni, jana

• Citovat
  • Upravit
522
24.11.06 11:54

Fakt ho ,nikdo nemáte :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
26.11.06 20:41

Stanule ,

tak já Centra právě nedávno prodala, měla jsem je 2,5 měsíce a musím potvrdit, že asi fakt je u kočárku nějaký problém v konstrukci, protože nejen mě, ale i manželovi a dědáčkům se s ním špatně jezdilo… :? Myslela jsem si, že je to jen můj dojem, protože se majitel obchodu hrozně divil, že jsem první, kdo si na Centro stěžuje, že je to nejprodávanější 6kolka v ČR atd…blablabla… Jenže pak jsem našla i na netu v diskusích nějaké negativní názory na tyto golfky…
Měla jsem už hodně kočárků a možná i proto mě tenhle opravdu zklamal ohledně jízdních vlastností. Těžce se mi s ním jezdilo, musela jsem vynaložit větší sílu, hlavně při jízdě na nerovném terénu nebo do kopce :oops: , vadila mi ta větší (tlustá) rukojeť a taky zatáčel na jednu stranu… :( Při jízdě na úplné rovince se často přední odaretovaná kola jakoby splašila - to nám nedělaly nikdy žádné jiné golfky. Na jeho obhajobu musím říct, že Centra jsou pěkně polstrovaná, mají velkou sedačku , snad nejdelší v golfkách (proto jsem je taky koupila!), jsou lehké, mají supr výbavu a vůbec vypadají moc pěkně…
Určitě se najde ale i spokojená majitelka PP Centra, někomu to možná ani nepřijde, ale já mám s čím srovnávat a taky jestli Ti to tak říkala ta prodavačka v obchodě, tak na tom asi něco určo bude…
 Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.10 22:29

Ahoj mám úplně stejné problémy, připadá mi jako by měl kočárek úplně jinde težiště. Je těžce ovladatelný, špatně se ovládají brzdy. porovnávám s Plikem a to nelze srovnat, centro je sice pohodlné pro dítě absolutně na 100%. Ale to ovládání šílené!!! :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snehurka008
3.5.10 16:46

Ahoj, zrovna se mi naskytla příležitost, koupit výhodně PP centro, tak koukám jestli o něm něco nenajdu a to tedy koukám :-(. Původně jsem chtěla Pliko, tak už ho asi zase chci :-). Máte někdo zkušenost s oběma kočárky? Můžete je porovnat? Na starší dcerku jsem měla Cam Portofino, ale moc spokojená jsem nebyla ani co se týče jízdních vlastností, o pohodlí pro dítě ani nemluvím.
 Děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí