Jaký kočárek pro červnové miminko?

20840
23.11.06 09:04

Jaký kočárek pro červnové miminko?

Zdravím všechny :)
potřebovala bych poradit… v červnu čekáme prvního prcka a nevím si rady jaký kočárek pořídit…
Je mi jasné, že pro úplně malé miminko je nejlepší hluboký, ale z finančních důvodu bych chtěla kočárek kombinivaný… problém, který řeším je, jestli se mi půlroční prcek vleze do kombinovaného kočárku (které většinou mají jen vloženou tašku) i s fusakem. Dávat ho v půl roce do sporťáku (a ještě na zimu) mi příjde brzo.
Od příbuzných máme možnost si hluboký kočárek půjčit, nebylo by teda lepší využít toho a koupit si až to bude třeba přímo sporťák?
Díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
625
23.11.06 09:24

Ahojky,
máš úplnou pravdu - děti narozené v létě se už většinou první zimu do hlubokých korbiček kombinovaných kočárků nevejdou. V podstatě máš dvě varianty - půjčit si hluboký kočárek od známých a pak zainvestovat do parádního sporťáku (to mi přijde jako hodně dobrá varianta) nebo popátrat po prostorném kočárku. Např. deltimy jsou dost velké, ale zase jsou těžké a ne každému se líbí. Já měla Inglesinu magnum, ta má taky dost prostornou korbičku, ale je to na zvážení.

Přeju dobrý výběr a hlavně zdravé mimčo:-)
Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.11.06 09:42

Ahoj,
přimlouvám se za variantu půjčit hluboký a pak koupit lepší sporťák.Ondra se mi narodil v květnu, koupili jsme starší hluboký kočár Inglesina Trilogy. Mám ho ještě teď,ale už se pomalu musím dívat po sprťáku i když holčička po které kočár máme es tam vozila ještě v roce.Ono taky záleží,jak velké mimi bude,ale to uvidíš,až se narodí :lol: Proto bych raději volila tuto variantu.Na rozmyšlení máš ještě spoustu času,užívej si těhotenství.pjotra

• Citovat
  • Upravit
884
23.11.06 10:21

Ahojky,
tak náš Kuba se narodil loni 31.10.a cca za 3 měsíce se mi do vložené tašky jaksi nevešel.Tak jsem holt tašku vyhodila a ležel si ve sporťáku, ve fusaku,měl hodně místa a byl nad míru spokojený.Zádová opěrka šla položit do úplného lehu,takže ležel fakt na rovině.Takže 6-ti měsíčního prcka bych s klidným svědomím dala do sporťáku.Stejně už ti nebude chtít moc ležet a čučet jen tak na oblohu :wink: Tuším,že kolem toho 6měsíce,už jsem sporťáček vždycky na malou chvíli dala do pololehu,aby mohl okukovat okolí a moc se mu to líbilo.Pokud si nemůže dovolit 2 kočárky,tak ti můžu trojkombinaci vřele doporučit :lol:

pá Yasmin+Kubík 13m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
23.11.06 11:51

Ahoj, Adélka se narodila v červenci, koupili jsme trojkombinaci Knorr Nizza a tak do října jsem jí vozila ve vložné tašce a pak jsem jí dala do sporťáku (ačkoliv se do tašky ještě vešla), který jde úplně do roviny. Pak jsem jí měla ve fusaku a v origoš fusaku od Knorru, co byl k tomu a v pohodě jsme s tím odjezdili celou zimu. Přestala jsem ho používat až v létě, kdy jsem zakoupila golfky, ale na zimu zase plánuju Knorr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
23.11.06 12:22

My mame kvetnatko a od 4 mesicu jezdi ve sportaku. V hlubokem mi odmitala jenom lezet a divat se na oblohu a porad brecela. Ze sportaku mela takovy super rozhled, ze si na breceni vubec nevzpomela. S teplym fusakem a sportakem je zima v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.11.06 13:45

Já mám oba kluky v červenci, na prvního jsem měla trojkombinaci s vložnou taškou a na zimu se mi tam už ve fusaku nevešel. Takže byl jen ve sporťáku, ale narozdíl od holek, které psaly přede mnou, mě to tak v pohodě nepřišlo. Měla jsem vždy pocit, že na něj fouká (tam jak se nasazuje střecha na kočárek byly docela otvory) a není úplně chráněný.
V porodnici jsme se seznámili s maminkou, která měla stejný kočárek. Její syn se v zimě do tašky ve fusaku vešel… Fakt záleží na velikosti dítěte.
Na druhého jsem měla Inglesinu Magnum - naprosto jiný komfort! Pro syna i pro mě. Byl v ní až do jara.
Takže taky doporučuju půjčit hluboký a peníze schovat pro super sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.11.06 13:48

A ještě - než dítěti zničit záda předčasným posazováním, radši bych ho nechala brečet (a taky to na mě zkoušel :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
27.11.06 09:17

Ahoj,
díky moc za rady :)

Speciálně hlavně PeZe, protože Knorr Nizza je kočárek, který máme předběžně vybraný, takže díky za informace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí