kočárky Zlín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
195
22.11.06 13:43

kočárky Zlín

Neznata nekdo dobry ochod na kocarky ve Zline, nejaky vetsi, kde by byl vyber. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1754
22.11.06 14:03

Zalezi na tom, jaky kocar chces, Pokud nejaky drazsi, tak dobre poradi v Amalce na Kvitkove. Je to mala prodejna, ale rodinna a jsou strasne ochotni. Ale prodavaji pouze drazsi kocary, zadne polaky apod.

Velky vyber je i v obchodnim dome a nad nim, jak je CSOB. Tu prodejnu na obchodnaku otevreli nedavno (relativne) a to uz jsem kocar mela, tak nevim. S VaV, ktere jsou v budove banky, moc dobre zkusenosti nemam. Informace maji pouze o tom, co prodavaji a celkem nic moc navic nevi. Potrebovala jsem vedet, jestli muzu na:,–(it hlubokou korbu od kocaru na podvozek dolfek a pani mi nedokazala poradit. Dala mi tel. na dovozce az si to zjistim a pokud to pujde, tak u nich v prodejne mi potom kocar prodaji. Ale pokud chces levnejsi kocar, tak si tam vyberes.

Potom je jeste jedna prodejna na Kvitkove. Myslim, ze tam prodavaji i pouzite kocary. Nekdo si tuto prodejnu nemuze vynachvalit, nekdo ji nema rad. Ale je pravda, ze pan, ktery tam prodava, je schopen slibit uplne vsechno ane vzdycky se mu to podari splnit. Takze ho brat trosku s rezervou. Jinak je velice ochotny a taky tam maji vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
22.11.06 14:05

Jeste me napadlo Pompo na Cepkove. Ale zkusenosti s nimi nemam a myslim, ze moc kocaru tam nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.11.06 14:06

leni, diky, chci se drazsi kocarek bud peg perego GT3, cam crtinu evolution nebo chicco S3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.11.06 14:15

Na Kvítkové,tam je vstřícný majitel.Ale kočárek jsem tam nekupovala,nevím jaké vedou značky,vím jen že mají Jane.Mrkni na net,mají stránky(www.kocarky-zlin.cz). Pak je někde u Prioru partnerská prodejna Chicco,sice jsem tam nebyla,ale stejný majitel má prodejnu u nás v Km a výběr je slušný.Ono taky záleží jaké značky hledáš.Taky ve Valmezu a v Hradišti jsou docela slušné prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.11.06 14:27

Kdyby sis chtěla udělat výlet,tak peg perego mají v Brně kousek od dálnice,ale nevím jak se ta prodejna jmenuje.Ale snad je někde ve zlíně mít budou.tak šťastnou ruku při výběru.
Lenko,není ta Amálka už zrušená? Budu kupovat sporťák,tak taky sonduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.11.06 22:39

Ta Amálka už zrušená je.Další kočárky jsou na Vodní,vedle barev a laků jak je koupenové studio ve 2 patře.Je to paní Hrdinová a mám s ní jen dobré zkušenosti.A ještě na Mokré,tam jsou kočárky Causuplay(asi to není napsané správně).
 Iva

• Citovat
  • Upravit
66
1.12.06 10:08

Ivo díky, pojedu to omrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie