FREELINE DRIVER 4XL

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
20.11.06 08:40

FREELINE DRIVER 4XL

ahoj, kdo ma zkusenosti s kocarkem freeline driver (je to starsi model) a ma nataceci predni napravu, ale bez moznosti aretace. na netu o nem moc informaci neni, ani vaha.....diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3496
20.11.06 11:41

Ahoj, já mám Driver 3XL a jsem s ním spokojená, jen brzda je tam na nic. Jezdí u nás i ten co chceš, ale jaký je nevím. Jen nevím, jak se ti s ním bude jezdit ve sněhu, když nejdou aretovat kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
20.11.06 18:16

ahoj Helo
Koukni na www.implast.com.pl tam jsou všechny údaje , já uvažuji nad tím Volant 3 a nebo ještě koukni na www.babydesign.pl na atlantic ten jsem viděla na živo je moc pěkný a dobře se s ním jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
21.11.06 09:07
micha píše:
ahoj Helo
Koukni na www.implast.com.pl tam jsou všechny údaje , já uvažuji nad tím Volant 3 a nebo ještě koukni na www.babydesign.pl na atlantic ten jsem viděla na živo je moc pěkný a dobře se s ním jezdí.

Ahoj,
můžu se tě zeptat, kde jsi viděla ten Atlantic na živo, já ho nikde na netu českých prodejců nenašla, taky by se mi líbil. Já se rozmýšlím ještě mezi X-lander XA (ten jsm už na živo viděla) a mezi MIKADO OX_FORD (ten jsem ještě naživo bohužel neviděla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
21.11.06 18:49

Ahoj Xsonah,
Ten kočárek jsem vid¨ěla na živo V polském Těšíně, to máš asi trochu z ruky , ale zkusila bych se poptat na www. babypoint.cz , od toho výrobce tam mají kočárky. A X-Lander byl tak faforit jen na korba je katastroficky malá, teda aspon pro mě . Mimís se narodí v březnu a v říjnu se nemá šanci tam vlézt. Ale jinak je ten polský tomu Xlanderovi hodně hodně podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
21.11.06 20:14
micha píše:
Ahoj Xsonah,
Ten kočárek jsem vid¨ěla na živo V polském Těšíně, to máš asi trochu z ruky , ale zkusila bych se poptat na www. babypoint.cz , od toho výrobce tam mají kočárky. A X-Lander byl tak faforit jen na korba je katastroficky malá, teda aspon pro mě . Mimís se narodí v březnu a v říjnu se nemá šanci tam vlézt. Ale jinak je ten polský tomu Xlanderovi hodně hodně podobný.

a u toho druhého je ta korba větší, a chci se tě zeptat, jestli jde polohovat až do lehu. u toho x.lander nejde až úplně a jestli jdou polohovat nožičky. já mám termín 15.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
22.11.06 06:58

Ahoj Xsonah, korba tam je větší má 34cm, co vím tak Xlander má jen 30cm. A záda jdou polohovat až do lehu, je tam i nánožník v ceně a polohování nožiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí