x-lander xt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
191
17.11.06 08:51

x-lander xt

Ahoj holky, moc se mi líbí kočárek x-lander xt, ale nevím, jestli není korbička moc malá. V zimě bude mít naše mimčo 6,7,8 9 měsíců. Na Péťu jsem měla Deltim, tam opravdu s délkou nebyl problém.
Tak prosím pište jak vám kočárek vyhovoval.
Děkuji Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2210
17.11.06 09:00

Ahoj tak to jsme na tom úplně stejně, taky se mi moc líbí hlavně XA nebo X1 taky Hauck traxx ale mají ty korby malé, tak asi půjdu do VOlter od www.implast.com.pl tam je šířka korby prý 34-36cm, dneska jedu do PL tak doufám, že ho nartrefím a okouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.11.06 10:11

Ahojky,
my teda máme XA a musím říct se Bruník se tam v zimě vešel parádně i s fusakem-beránkem (takový ten klasický co byl ještě za nás, je totiž po mě). V hlub.korbě vydržel až do 7 měs.pak šel do sporťáku. Ono když děti začnou sedět kolem toho 7měs.tak se jim stejně už v hlub.korbě být nechce a chtějí do sporťáku aby viděly na svět.
Tady posílám odkazy na rozměry kočárku, snad to pomůže. Kdybyste měly nějaký dotaz, pište…ale na netu budu až v PO večer.

http://www.babypoint.cz/index1.htm
(stačí pak kliknout kočárky a vybrat XA nebo XT :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.11.06 12:40

Tak my jsme si koupili asi pred dvema tydny X-lander XT a jsme nadseni :! Miminko cekame ke konci prosince, tak nemame obavu, ze by se do hluboke korby nevlezlo, ale je pravda, ze kolem 6 mesice dite moc lezet nechce, potom to muzete resit sporovnim kocarkem, fusakem a nanoznikem…

Je pravda, ze ta korbicka neni moc velka, ale zase jsem slysela nazory, ze to vubec diteti nevadi… Uvidis, v tom 6,7,8 mesici uz budete vozit ve sportovnim kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.11.06 13:34

Ahoj holky,
všem díky za odpovědi. Mě se kočárek moooc líbí a vlastně jak XT tak i XA.
Asi máte pravdu, že to budu moci vyřešit v zimě tím sporťákem. Jen mi přišlo, že v té korbě jsou děti víc chráněné a když ještě nesedí..... Tak uvidíme a ať vám kočárky dobře slouží.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.11.06 20:02

Ahojky, my používáme XA už 4,5 měsíce a jsme spokojeni. Všichni kolem nás štěbetají, že je korba úzká, ale my zatím problém nemáme. Filípek je tam spokojený, ba naopak se tam úžasně vejde a i když nemá kolem sebe až tak moc prosotru, tak sebou tolik nehází a krásně spinká. Chci ho v hloubce nechat do těch 6-ti až 7-mi měsíců a pak přejdme do sporťáku. Žádný problém s tímto typem kočárku nemám, jen bych mu vytkla, kdyby tam bylo polohování pod zády a hlavičkou, protože ta naše kukačka je horzně zvědavá a když v kočárku nespí, tak musí všechno vidět a to jen tak z lehu nejde, tak mu tam musím dávat deky, aby ležel našikmo a mohl se koukat. :)
Ahojky L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4