Kde sehnat náhradní díly ke kočárku Jané?

147
21.11.06 19:14

kde sehnat náhradní díly ke kočárku Jané

Klape nám kolo, asi bude potřeba vyměnit ložisko, kočárek jsme koupili z druhé ruky a už není v záruce. Nevíte kde sehnat náhradní ložisko, nebo jestli se dá použít normální z kola? Děkuji za rady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1754
21.11.06 19:21

Originalnimi Jane dily by mel dodavat dovozce Handy praha. Zkus jim napsat e-mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.11.06 20:54

Karkulko, můžu se zeptat, jak starý ten kočárek je? Myslela jsem si, že kočárky v této cenové kategorii by měly být kvalitní. Jinak Jane je můj tajný sen 8)
 Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.11.06 21:19

Ahj, zkus zajit ke kolari (tedy do cykloservisu) - moje zkusenost s nahradnimi dily z Handy Praha je dost tristni :(:(:(

Mela jsem zlomenou podnozku a prezku u pasku.
Koupila jsem nahradni dily a ac to byly originaly, tak u podnozky nefungovala aretace a prezka nedrzela v upinani… :evil:

No, desny.

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.11.06 14:51
Lesina píše:
Ahj, zkus zajit ke kolari (tedy do cykloservisu) - moje zkusenost s nahradnimi dily z Handy Praha je dost tristni :(:(:(

Mela jsem zlomenou podnozku a prezku u pasku.
Koupila jsem nahradni dily a ac to byly originaly, tak u podnozky nefungovala aretace a prezka nedrzela v upinani… :evil:

No, desny.

Lesina

Dobrý den
a podnožku jste reklamovala nebo jste dala dovozci vědět, že je špatná?

• přezky - stalo se mi neco podobneho, ale vše se rychle vyřešilo - jsou ruzne typy přesek a jsou hodně podobne - chce to jen dat dovozci přesně vědět co mate za typ kočarku..

veny

• Citovat
  • Upravit
rockerka
10.4.12 22:32

Dobrý den,holky prosím mám kočárek jané :) poraďte ztratila jsem s aretace ten šuflík :D jak se stím dělá nevíte kde se dá sehnat,moc děkuji za rady Petra :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3241
10.4.12 22:38

V handy praha podle mě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
11.4.12 15:07

jojo urcite Handy jinde to mit asi nebudou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rockerka
11.4.12 18:57

holky děkuji již jsem jim dneska napsala a oni mi to zítra doručí domů,jste moc hodné a moc jěště jednou díky :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
honza H.
16.5.12 22:29

Myslí se tu aretace předního kolečka? takový ten červený knoflík, co s ním lze trochu otáčet a povytahovat? kolik to v HANDY pijde? Dky za odpověď :D

• Citovat
  • Upravit
1
14.4.15 22:15

Ahojky prosim vam mam jane reverse 2012 a mam trosku ntrzenou kousek rukojet cim byse to mohlo slepit nebo kdebych sehnala rukojet na jane reverse dekuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.4.16 02:15
@Ntalis08 píše:
Ahojky prosim vam mam jane reverse 2012 a mam trosku ntrzenou kousek rukojet cim byse to mohlo slepit nebo kdebych sehnala rukojet na jane reverse dekuju za odpoved

prosim sehnala jste nekde rukojet? to jste mela natrzenou tu cernou umelou hmotu v miste kde se prehazuje vyska nebo jen to mekke co tu tycku jakdyz obaluje? diky..:) a nevite jestli se da nekde sehnat i cele sedatko pro sportak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.4.16 08:05

Mas facebook? Tam je skupinka, kde se toho da hromada sehnat.

• Citovat
  • Upravit
3
13.4.16 09:44

Face mam prosim o nazev skupinky nebo aspon nasmerovani kde hledat..diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.4.16 09:51
  • Citovat
  • Upravit