Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Klape nám kolo, asi bude potřeba vyměnit ložisko, kočárek jsme koupili z druhé ruky a už není v záruce. Nevíte kde sehnat náhradní ložisko, nebo jestli se dá použít normální z kola? Děkuji za rady:-)
Originalnimi Jane dily by mel dodavat dovozce Handy praha. Zkus jim napsat e-mail.
Karkulko, můžu se zeptat, jak starý ten kočárek je? Myslela jsem si, že kočárky v této cenové kategorii by měly být kvalitní. Jinak Jane je můj tajný sen ![]()
Magda
Ahj, zkus zajit ke kolari (tedy do cykloservisu) - moje zkusenost s nahradnimi dily z Handy Praha je dost tristni ![]()
![]()
![]()
Mela jsem zlomenou podnozku a prezku u pasku.
Koupila jsem nahradni dily a ac to byly originaly, tak u podnozky nefungovala aretace a prezka nedrzela v upinani… ![]()
No, desny.
Lesina
Lesina píše:
Ahj, zkus zajit ke kolari (tedy do cykloservisu) - moje zkusenost s nahradnimi dily z Handy Praha je dost tristni![]()
Mela jsem zlomenou podnozku a prezku u pasku.
Koupila jsem nahradni dily a ac to byly originaly, tak u podnozky nefungovala aretace a prezka nedrzela v upinani…No, desny.
Lesina
Dobrý den
a podnožku jste reklamovala nebo jste dala dovozci vědět, že je špatná?
veny
Dobrý den,holky prosím mám kočárek jané
poraďte ztratila jsem s aretace ten šuflík
jak se stím dělá nevíte kde se dá sehnat,moc děkuji za rady Petra ![]()
holky děkuji již jsem jim dneska napsala a oni mi to zítra doručí domů,jste moc hodné a moc jěště jednou díky
![]()
Myslí se tu aretace předního kolečka? takový ten červený knoflík, co s ním lze trochu otáčet a povytahovat? kolik to v HANDY pijde? Dky za odpověď ![]()
Ahojky prosim vam mam jane reverse 2012 a mam trosku ntrzenou kousek rukojet cim byse to mohlo slepit nebo kdebych sehnala rukojet na jane reverse dekuju za odpoved
prosim sehnala jste nekde rukojet? to jste mela natrzenou tu cernou umelou hmotu v miste kde se prehazuje vyska nebo jen to mekke co tu tycku jakdyz obaluje? diky..:) a nevite jestli se da nekde sehnat i cele sedatko pro sportak? ![]()
Mas facebook? Tam je skupinka, kde se toho da hromada sehnat.
Face mam prosim o nazev skupinky nebo aspon nasmerovani kde hledat..diky