Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
dnes mi dorazil objednaný a vysněný Jané Slalom Pro 06, ale hned mě přešla radost, jelikož ať jsem se snažila sebevíc, nepodařilo se mi nafouknout kolečka. Než jsem pumpičku stačila z kola sundat, kolečko bylo poloprázdné. Vám se daří kola u Jané nafouknout do úplné tvrdosti? Mně přijde, že do úplné tvrdosti snad ani nafouknout nejdou… asi jsem nešikovná, ale manželovi to taky nešlo ![]()
A ještě k té kotoučovce: máte také trochu volného prostoru mezi kotoučem brzdy a kolem? Přijde mi to tam trochu volné a jakoby to hrká…
Nemám možnost se podívat na Jané u někoho jiného, tak nevím, co je normál a co ne ![]()
Budu ráda za každou radu. Díky moc.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj!!
Tak slaloma jsem nikdy tou jejich pumpičkou nenafoukla, vem si klasiku na kolo a to teprve bude vončo
No a stím prostorem ti neporadím, dost dobře si to teď nedokážu představit, ale na spodní straně je tzv. rychloupínák na kolo, tak jestli není povolený ten…
Užij si ho, já jsem z něj pořád ještě nadšená
P.
Kubulko, díky moc za info. Nakonec se mi včera podařilo kolečka nafouknout tou jejich pumpičkou a poprvé se s ním projet…a.....není co dodat, prostě parádička!!! Jsem z něj taky unešená, to je poježděníčko
Když s ním jedu, tak mám pocit, že nic nevezu. Dokonce ho pochválili i rodiče a to už je co říct
Teď se dohadujeme, kdo ho poveze ![]()
Tak snad bude sloužit dobře.