Jané Slalom - čištění, praní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15319
2.10.12 12:11

Jané Slalom - čištění, praní

Ahoj holky, chci prodávat Jané Slalom, používali jsme ho málo, fleky nemá, tak přemýšlím, jak ho vyčistit, jestli ho dát do pračky :think: nebo jen ručně vyčistit, případně umýt ve sprše. :nevim: Nánožník má značku pro suché čištění, taška pro ruční praní, kočárek nemá (nenašla jsem)…
Praly jste ho? Nestalo se nic s potahem? Mám variantu se slídou, tak aby ji pračka nezničila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
627
2.10.12 12:26

U nás se nepralo, čistila jsem namokro kartáčem, celý jsem ho rozebrala, pevné části otrela hadrem a latku vydrbala vodou s pracím gelem. Vůbec mě nenapadlo ho prát, jen fusak a to teda jen v ruce, právě proto, ze jsem ho nechtěla víc zničit než vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
4.10.12 00:07

Ahoj, co šlo, strčila jsem do pračky-boudu, nánožník…Vlastní potah s tou výztuhou se mi tam nevešel, ten jsem namočila ve vaně do prášku a odstraňovače skvrn a po odmočení vydrbala kartáčem. Pak pořádně vymáchala a usušila na zahradě…Pustilo všechno a potah vypadá bezvadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.10.12 09:28

Holky, dík :kytka:, asi to do pračky rvát nebudu a vydrbu to pod sprchou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.12 02:03

Jané slalom pro reverse 2010

Holky máte ten kočár někdo? Potřebuju radu. Jde sundat nějak potah boudy, abych ji mohla vyprat? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.10.12 06:52

@sweetkitten zrovna včera jsem ho prala :))) jde to normálně sundat, ta přední výztuž je tam na zip, ten rozepneš a ta zadní výztuž- na jedný straně jde ta tyčka jakoby vysunout z toho, v čem drží a pak to z toho normálně vysvlečeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.10.12 06:53

@sweetkitten jo jinak do pračky sem strčila komplet celej :) jakože potah :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.12 08:39

@aničkakytička moc, moc, moc děkuji za info, mám žlutej, je to imrvére špinavý, celý léto jsem to prala v ruce na kočárku houbičkou a nebylo to ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.10.12 17:15

@sweetkitten není zač, já to rovnou narvala do pračky a bylo po srandě :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.12 22:12

Taky to tam narvu a je mi jedno, že píšou, že to tam nemám dávat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.10.12 08:04

@sweetkitten já sem to naštěstí nečetla a nacpala to tam rovnou, mám oranžovou boudu, ketrá je pořád jak prase od toho, jak to vozím v kufru od auta,, a jako drhnout to houbičjkou by mě ani nehlo. ale boudě se v pračce na 40 nestalo vůbec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.12 21:55

@aničkakytička máš přesně tenhle typ kočárku jako já? http://www.elinka.eu/detail.php?… já mám i tuhle barvu. Jak ho máš dlouho? Letos bude malej první zimu ve sporťáku, chci se zeptat na fusak… ještě jsem ho tam nedávala mám od emitexu jakejsi extra nebo co, vleze se ti do toho dítě nabalený jak sněhulák a ještě s fusakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.10.12 06:34

@sweetkitten jo, mám tenhle, jen barva land art,,,a zimy se neboj, vypadá, že je uzoučkej, ale dala jsem tam tříletou v kombinéze s fusakem a vlezla se v pohodě :))) já mám fusak kaisera, a le myslím, že do tloušťky to nebude rozdíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.12 21:14

Děkuji moc za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat