Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, vcera jsem se prvezla Jane 2011 a po upevneni korby na konstrukci jsme zjistili, ze se korbicka vykle, mate s tim zkusenost? nevim , v cem je chyba, moc dekuji za kazdy postreh a krasny vecer K. ![]()
KaackaM píše:
Maminky, vcera jsem se prvezla Jane 2011 a po upevneni korby na konstrukci jsme zjistili, ze se korbicka vykle, mate s tim zkusenost? nevim , v cem je chyba, moc dekuji za kazdy postreh a krasny vecer K.
my máme janečko 09 a kývala se nám korba taky, manža volal na ten servis v praze a tam mu řekli že to tak má být
mě to teda normální nepřišlo ale vyřešili jsme to tím že manža koupil ve sportovních potřebách takový ty pěnový návleky na ručku kola a dal to na střed toho rámu kde už takový podobný pěnový obal byl a bylo po problému, když jsme pak dávali sporťák tak jsme to sundali
Já jsem to taky u starého slalomu měla, je to aby mimčo mělo větší pohodlí v terénu. Ale mám pocit, že se to tam dalo nastavit, aby to nehoupalo. Zkus napsat do diskuse jané slalom 2011, holky by mohli vědět.
Mám Concord což je stejnej výrobce jako Jané a stejná konstrukce a taky se my korbička kývala. Je to záměr, akorát nevím k čemu je to dobrý teda ![]()
Ahoj,mame 09 a taky se nam houpala korbicka..Taky jsme zjistovali jestli to tak ma byt,a pry ano.Nakonec jsem si zvykla a nijak mi to nevadilo,pokud ti to bude vadit zkusila bych ty penovy navleky,to zni dobre..
Mám kolekci 2006 a taktéž… my jsme tam dali taky to pěnové „cosi“ ![]()
Mám teda Jané Nomád 2006, ale když se ta část pod nohy u sporťáku zvedla výše, než do vodorovné polohy, tak se to nekejvalo…
Brontik píše:
Mám teda Jané Nomád 2006, ale když se ta část pod nohy u sporťáku zvedla výše, než do vodorovné polohy, tak se to nekejvalo…
Mně to ale padalo
Asi vadný kus…
Máme Jané Nomad 2009, taky se viklá, i jsem se na to ptala v diskuzi, nemá to vliv na funkci:-) Dá se to ale i zarazit zvednutím podnožky (korbička na ní pak leží) nebo nějakýma pěnovýma něčím asi, ale to nevím, jak funguje, když se nasazuje a sundavá z podvozku…
moc Vám děkuji, no moc s emi to nelíbí, ale snad to tedy není vada, děkuji moc ![]()