Jané Slalom - viklání korbičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
218
14.7.11 20:53

jane slalom pomoc o radu

Maminky, vcera jsem se prvezla Jane 2011 a po upevneni korby na konstrukci jsme zjistili, ze se korbicka vykle, mate s tim zkusenost? nevim , v cem je chyba, moc dekuji za kazdy postreh a krasny vecer K. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
14.7.11 21:09
KaackaM píše:
Maminky, vcera jsem se prvezla Jane 2011 a po upevneni korby na konstrukci jsme zjistili, ze se korbicka vykle, mate s tim zkusenost? nevim , v cem je chyba, moc dekuji za kazdy postreh a krasny vecer K. :kytka:

my máme janečko 09 a kývala se nám korba taky, manža volal na ten servis v praze a tam mu řekli že to tak má být :nevim: mě to teda normální nepřišlo ale vyřešili jsme to tím že manža koupil ve sportovních potřebách takový ty pěnový návleky na ručku kola a dal to na střed toho rámu kde už takový podobný pěnový obal byl a bylo po problému, když jsme pak dávali sporťák tak jsme to sundali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.7.11 21:38

Já jsem to taky u starého slalomu měla, je to aby mimčo mělo větší pohodlí v terénu. Ale mám pocit, že se to tam dalo nastavit, aby to nehoupalo. Zkus napsat do diskuse jané slalom 2011, holky by mohli vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.7.11 21:42

Mám Concord což je stejnej výrobce jako Jané a stejná konstrukce a taky se my korbička kývala. Je to záměr, akorát nevím k čemu je to dobrý teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
14.7.11 21:43

Ahoj,mame 09 a taky se nam houpala korbicka..Taky jsme zjistovali jestli to tak ma byt,a pry ano.Nakonec jsem si zvykla a nijak mi to nevadilo,pokud ti to bude vadit zkusila bych ty penovy navleky,to zni dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7362
14.7.11 22:05

Mám kolekci 2006 a taktéž… my jsme tam dali taky to pěnové „cosi“ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
14.7.11 22:25

Mám teda Jané Nomád 2006, ale když se ta část pod nohy u sporťáku zvedla výše, než do vodorovné polohy, tak se to nekejvalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7362
14.7.11 23:12
Brontik píše:
Mám teda Jané Nomád 2006, ale když se ta část pod nohy u sporťáku zvedla výše, než do vodorovné polohy, tak se to nekejvalo…

Mně to ale padalo :-( Asi vadný kus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.7.11 04:25

Máme Jané Nomad 2009, taky se viklá, i jsem se na to ptala v diskuzi, nemá to vliv na funkci:-) Dá se to ale i zarazit zvednutím podnožky (korbička na ní pak leží) nebo nějakýma pěnovýma něčím asi, ale to nevím, jak funguje, když se nasazuje a sundavá z podvozku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.7.11 11:11

moc Vám děkuji, no moc s emi to nelíbí, ale snad to tedy není vada, děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí