Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli korba kolekce 2006 půjde na:,–(it na podvozek kolekce 2005. Známá mi nabízí kočárek Jané v dobrém stavu, ale bez korbičky, tu bych si chtěla k tomu koupit. Ještě by mě zajímalo, jak dlouho se mimčo do té korbičky vejde. Nám se narodí v květnu. Budu ráda i za jiné poznatky a přípomínky. Díky moc ![]()
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj,
korbička z kolekce 2006 je bezadaptérová a na kočárek kolekce 2005 nepůjde na:,–(it. Tam se ještě používala adaptéry.
Podle mě by šla sehnat starší.
Ivule
Já si zase myslím, že by to jít mělo bo 2005 už je bez adaptérů adaptéry měla 2004.
Nejednodušíí je napsat dotaz na www.handypraha.cz to je dovozce těchto kočárků a tam ti dají odpověď.
Já kupovala kolekci 2005 a už byl bez adaptérů, takže půjde. Ale stejně se mi líbí víc korbičky z té starší kolekce, určitě bys sehnala na www.mimibazar.cz. A s velikostí nevím, mám ji až pro druhé dítko, předpokládám ale,že v zime už půjde do sporťáku.....
Půjde to,ale musíš mít bezadapt. korbu na bezadapt. podvozek a nebo naopak,vše s adaptérama.Taky jsem se s tím trápila a nakonec máme podvozek a sporťák 2007 a korbu a sedačku starý typ,ale bezadaptérový.
Docela jsou teď nabídky na MMb,nebo zadej do vyhledávače „prodám jané slalom“ a uvidíš.Já jsem si dávala ionzerát někdy v listopadu,že koupím a ještě dnes mi chodí nabídky ![]()
ahoj emmi,ja budu nejpozdeji v kvetnu prodavat korbu a autosedacku,mame tu sedivou barvu,vypada krasne,ale to uz asi budes chtit mit kocar nachystany,ze?my ted jezdime s kocarkem mesic a nemuzu si ho vynachvalit,je super jak na chodniku,tak v terenu
Myslím, že by to mělo jít, od podzimu 2005 jsou kočárky Jané Slalom Pro bezadaptérové.
Já jsem si Jane Slalom Pro kupovala v říjnu 2005 a je bezadaptérový. Dcerka se narodila v lednu a v korbičče jsem ji vozila do srpna, pak šla do sporťáku. Sice by se do korbičky ješte vešla, ale ze sporťáku měla lepší výhled
.
Monika
Jake mate zkusenosti s tymto kocarkem ? Daji se nejak shrnout negativa a pozitiva ? My take uvazuje o typu Jane Slalom Pro, a i kdyz patri mezi nejdrazsi kocarky, nemusi to zarucovat, ze je bezproblemovy.
predem diiky
Jediné negativum, které ten kočárek má je stejný jako u všech 3kolek - když s ním nastupuješ na chodník a si v momente, že přední kolečko už je na obrubníku a zvedáš směrem nahoru předek, tak je to na tom jednom kole dost nestabilní, ale dá se to ukočírovat ![]()
Jinak je SUPER! Korbičku s autosedačkou jsem prodala a chystám se i sporťák, pak jdeme do Jané Energy, i když jsem si od ségry v USA nechala koupit golfáčky Maclaren - ty jsou ale už podle všeho na dítko, které v kočáře nebude spát. Ale jsou taky nádherné!
Lauris,je to presne jak psala nat.jedine na co je potreba si dat pozor je okamzik,kdy je kocarek nakloneny a opreny jen o jedno kolo,to ma tendenci se naklanet.ale da se to uplne v pohode zvladnout.ja jsem s nim maximalne spokojena.je velice dobre a lehce ovladatelny,uz jsem to tu myslim psala.a super je i to,ze si lehounce vyndas celou korbu.to docela vyuzivame,kdyz jsme u babicek,tak ani nerozdelavame cestovni postylku a maly spi i v noci v korbe.dokonce ji pouzivame uz 3 mesice misto autosedacky,da se pripnout k pasum.i kdyz je autosedacka asi bezpecnejsi,hodne cestujeme na vetsi vzdalenosti a myslim,ze je pro male mimco lepsi,kdyz lezi nez dlouho sedi.ja muzu jane jen doporucit.zitra s nim hodlam vyzkouset i brusle
Lauris,je to presne jak psala nat.jedine na co je potreba si dat pozor je okamzik,kdy je kocarek nakloneny a opreny jen o jedno kolo,to ma tendenci se naklanet.ale da se to uplne v pohode zvladnout.ja jsem s nim maximalne spokojena.je velice dobre a lehce ovladatelny,uz jsem to tu myslim psala.a super je i to,ze si lehounce vyndas celou korbu.to docela vyuzivame,kdyz jsme u babicek,tak ani nerozdelavame cestovni postylku a maly spi i v noci v korbe.dokonce ji pouzivame uz 3 mesice misto autosedacky,da se pripnout k pasum.i kdyz je autosedacka asi bezpecnejsi,hodne cestujeme na vetsi vzdalenosti a myslim,ze je pro male mimco lepsi,kdyz lezi nez dlouho sedi.ja muzu jane jen doporucit.zitra s nim hodlam vyzkouset i brusle
jane slalom sme kupovali v lednu loni a jezdíme stále mám bezadapterovou verzi a k kočárku stoupátko pro starší dítě,jsme spokojeni je pravda že žádná trojkolka nemá takovou stabilitu jako 4 kolka,ale je to o zvyku a jezdí se ze slalomem fajn,potah je kvalitnější než u modelu 05
Ahoj holky, je tenhle kočárek určitě bezadaptérový?
Slalom pro 06 modrý AZULON.
Dneska se máme na jeden jít podívat a já teď najednou nevím, jestli je určitě bezadaptérový. Myslela jsem, že je.
Aladino, kolekce 2006 je komplet bezadaptérová. S adaptéry byla naposledy kolekce r.2005 a u té ty poslední kousky už byly bezadaptérové ![]()