Jané Slalom Pro Reverse - zkušenosti

544
14.7.14 14:18

Jané Slalom Pro Reverse - zkušenosti

Prosím, podělte se o zkušenosti s kočárkem Jané Slalom Pro Reverse (konkrétně kolekce z r. 2011, ale asi to nebude jiné než v jiných letech).

Zajímá mě zejména váha kočárku, na každé stránce nacházím jinou, dále zda je kočárek vhodný do terénu a podobně, popř. i špatné zkušenosti.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Reverse
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
14.7.14 14:44

Já měla 2010, zrovna dneska jsem ho zabalila a odputoval na poštu. Já našla o váze údaj 13 kg (sporťák) - je to váha, která už je v rukách znatelná, nejlehčí prostě není.
Do terénu je suprový, to se mi sním jezdilo fakt dobře. Já osobně jsem si přední kolečko zamykala, ale vím, že někdo to ani nedělá.
Stabilita je perfektní, nepřevrátila ho ani tchyně takže… :mrgreen: Nebo o tom aspoň teda nevím 8o :mrgreen:
Sedák sporťáku je úzký, ale starší dítě se do něj taky vejde. Seděla mi v něm tříletá holčina a celkem v pohodě. Slalom Pro je jednoznačně prostornější.
Na kočárku mi vadila jediná věc, a to brzda zadních kol. Raději bych uvítala obyčejnou, jako má Pro. Brzda je mezi koly propojena ocelovým lankem, které vede konstrukcí a když jsme jednou vezli v autě dva kočárky, tak se nám podařilo lanko z pravého kolečka vytrhnout a docela trvalo, než jsme to spravili - je to děs mechanismus. Ale ono by se to nestalo, kdybychom ty kočárky do sebe prostě fest nezapasovali, takže to byla vyloženě naše vina.

• Citovat
  • Upravit
3241
17.7.14 14:32

Já kupovala až pro rok a půl staré dítě a spokojenost veliká, nebyl terénní jako baby jogger elite, ale bylo super to otočné sezení, pro větší dítě je boudička v poloze leh nízko nad hlavou, ale malému to asi nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
27.7.14 09:55

Holky muzu se zeptat jestli jste s nim jezdili po kostkach a jak moc to natrasalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.7.14 10:25

Jezdila jsem a nijak extra se mi nezdál, že by natřásal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.7.14 10:39

Tak záleží, v jakým stavu jsou ty kostky. Když jsou rovnoměrný, tak ten kočár spíš vibruje, ale neskáče. No a když jsou kostky jedna přes druhou, tak na těch už bude skákat všechno :lol:

• Citovat
  • Upravit
5363
27.7.14 11:00

Tady mame takovy ty maly celkem rovnmerny, mam ted Rider a to je des jak tam maly skace, tak jsem se rozhodla ze budu muset sehnat jiny kocarek a mam moznost od pani koupit tento sportak revers ve stejnych barvach, takze k tomu dam nasi korbicku. Myslite ze klasicky slalom a tenhle revers jsou na tom s odpruzenim tak nejak nastejno nebo je na tom nejaky z nich lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
27.7.14 11:03

Ja vim ze to jsou asi blbe otazky ale jsem z toho desne zklamana, penez na dalsi kocarek moc neni a ja nechci vyhazovat dalsi oknem. Mam maleho 14 dni doma a jeste jsme si neuzili peknou prochazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.7.14 11:33

Tak já jsem kluka vozila v Maritě, když byl malinkej, to je opravdu čistá jízda, protože pruží hodně. S odpružením u Rideru a u Slaloma to bude podobný. No má větší kola no, ty přední malinký taky dělají dost. To má taky nafukovací kola? Nejlíp vyzkoušet to, jestli bude taky skákat, ale to asi nejde, že?

• Citovat
  • Upravit
5363
27.7.14 11:36

Rider ma plastovy, ja totiz pocitala s tim ze uz budem prestehovany az budu maleho vozit :( slalomy maji nafukovaci kolecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.7.14 11:38

@Eliskaxox No jo, tak plastový kola taky skáčou pořád, i když vezou jakkoliv odružený kočár :lol: No slalomy mají nafukovací. Každopádně reverse je těžký, jako fakt těžký. Já mám teď obyč Pro a v tý váze je strašněj rozdíl. Ten je jak pírko i s nafukovacími koly.

• Citovat
  • Upravit
5363
27.7.14 11:41

Achjo ja se z toho snad zblaznim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.7.14 12:16

Právě proto já nejsem moc zastánce trojkombinací. Pro mě bylo lepší dát novorozence do obyčejného kočáru a při procházkách jsem zjišťovala, co vlastně od sporťáku budu chtít. A ještě jsem teda nakonec vyměnila Reverse za Pro. A doufám, že tím už končím :lol:

• Citovat
  • Upravit
7
28.7.14 10:32

Já mám 18M dítko a Jané Slalom Pro Reverse limited 2012 a nadám na něj dopustit. V roce 2013 když byl mimi nám párkrát zapoměli odhrnout sníh, bez problémů jsem projela vším, jezdím s ním opravdu hodně, terén, hory, lesní cesty, tráva, nic není problém, říkáme mu tank a to všechno se psem na vodítku v jedné ruce. Je těžší, to jo, ale všechno je kovové, žádná napodobenina, drží a je absolutně stabilní, to co já s ním někdy musím zvládnout, škoda mluvit:-) Jednu vadu měl, tato kolekce měla krátkou hlubokou korbu a my máme dlouhána, ale brzo seděl a stejně bylo horko, tak jsme šli do sporťáku, ten má i polohu úplného ležení, takže nebyl problém. Reverse je prý užší, ale náš kluk je fakt velký, kupuju mu věci na 2,5 roční děti a zatím nevypadá, že by mu byl nějak extra malý, jen nám zase začíná čouhat na délku, ale na to už jsme zvyklí. A ta možnost otočení dítka k sobě i po směru jízdy je naprosto perfektní, na dlouhých tůrách to střídám, abych si s ním mohla povídat, proto jsem ho chtěla… a zadní brzda je u tohoto ročníku vyřešená perfektně, žádné lanko, nic nepřekáží. A i já poměrně vysoká osoba ho mám pohodlný. Neměnila bych ani za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
15.9.14 13:44

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s korbou Jané transporter. V korbě jsou nastálo zabudované pásy a připadá mi, že když do ní miminko položím např. v zavinovačce, nebude to pohodlné. Bezpečnostní pásy se mi při normálním ježdění používat nechce. Jak jste to dělaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí