Valco Baby Snap 3

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
9.7.14 20:46

Valco Baby Snap 3

Maminky nemate nektera doma snapika, ale trojkolku? Nebo nemate zkusenost s nakupem kocarku z ebay?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 3?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30
9.11.14 20:17

Já čekám na snapíka trojku, příští týden by měl dorazit k nám do republiky už ho mám zamluvený jen čekám až dorazí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.11.14 20:30

A mohu se zeptat kde si ho koupite, porad o nem nikde u nas neslysim. A nevite v jakych barvach bude. Uz mam 4ku, ale 3ku bych chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.11.14 20:43

Zítra mi dojde z obchůdku pidischop, dnes ho naskladnili, barvy už nevím, ale myslím že tam byl určitě hnědočerný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
17.11.14 21:03

Neměla byste reálné foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.11.14 11:26

JJ, jak budu doma, vložím. Je úžasný, mám ho celý černý se stříbrnou konstrukcí, trošku nevychytaný nánožník, ale mám šitý na maxi cosi muru a perfektně sedí. Košík bezkonkurenční, no koukala jsem co se tam vejde. Uvnitř krásně prostorný a dokonce mám polohování nožiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.11.14 22:38

Zatím mám jen tyto fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
17.1.15 14:16

@flipa Tak mám tuhle trojkolku doma pár dní a nadšení, jezdí se s ní perfektně. Do čtyřkolky bych nešla, má blbé uchycení předních kol, při více sněhu nepojede (odzkoušeno na jiném kočáru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.1.15 17:59

@Dracunculus @kaliope271 Holky, jak se vám osvědčil Valco Snap 3? Zvažuju 3 nebo 4, nikde je u nás nemají na prodejně, abych vyzkoušela. 4 jsem zkusila u známých, je super, jen se mi zdá, že přední kolečka trošku lítají, což by mohlo být u 3 lepší. Písněte mi prosím, proč jste vybraly 3. Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.1.15 18:11

Já si ho vybrala, protože všeobecně mám radši trojkolky, když jsem měla mc muru, tak taky trojkolku a navíc mi u snapu 4 příjdou ty kola jako tykadla. Když já objednávla snapa 3, ještě nebyl ani u nás v republice, dala jsem si dotaz na paní v pidischopu, p. Kateřina a na vše mi odpověděla, napsala mi kdy se k nám bude trojka dovážet a já jen čekala. Jak ji naskladnili, měla jsem ji hned doma a kromě nánožníku, který vypadá na obou hrozně, jsem nadmíru spokojena. Tím, že přední kolečko je dvojité, je stabilní, pravda je, že na patníky vjíždím a musím držet oběma rukama, ale od toho ty ruce mám. Nemůžu si ho vynachválit. A už jsem slyšela hodně kritik, že u čtyřkolky, ty kola lítají, jako by konstrukce byla křivá. Akorát mě tedy mrzí, že je ke snapu tak málo doplňků, kdybyste náhodou měla některá doma adaptéry a korbičku byla bych vděčná. Dodavatel pro ČR se mi neuráčil odpovědět a když jsem psala přímo do Austrálie, vyšlo by mě draho poštovné a to dost. Ale aspoň napsali. :) Tak uvidíš, to je můj názor, trojkolka jednoznačně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.1.15 18:20

@kaliope271 Jé, dekuji za rychlou a vyčerpávající odpověď. A co do terénu? Jezdí tam zhruba jako ta 4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
25.1.15 18:20

@zemanek Byla jsem na prodejně se super chlapíkem, co se kočárům věnuje už 8 let. Na základě mých požadavků mi poradil, co asi hledám a vysvětlil, který věci smysl mají a které ne.

Nechtěla jsem nafukovací kola (mám u hlubokého, párkrát jsem už píchla a kočár je pak neovladatelný a cesta domu šílená), ale ani takový ty úplně plochý, blbě se ovládaj. Nechtěla jsem upevnění kol, jako má Snap 4 vepředu (měla jsem u jiného kočáru, při sněhu katastrofa). Chtěla jsem otočná kola kvůli super manipulaci v malém prostoru (jezdím v mhd a je to praktické). A ideálně co nejlehčí - jsem těhotná a tahat nějakou obludu je riziko (Snap 3 má lehce nad 6kg).
To všechno mi Snap 3 splnila. Navíc má bezpečnostní pojistku, aby se prcek neodpoutal. A velké sedadlo s nosností 20kg, syn je velký, tak mi z toho hned nevyroste (v 10M měl 78cm a 10,4kg).
A hodně oceňuju integrovaný kapsář, když jdu kousek, neberu přebalovačku a mam kam dát peněženku a doklady.

Na velký offroad to neni, ale rozmlácený chodníky s vysokýma obrubníkama, štěrkový a lesní cesty s kořenama to dává úplně lehce. Je fakt lehoučkej a dobře ovladatelnej. A nemusím se hrbit, je super pro vyšší postavu (mám 175cm).

Takže tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.1.15 18:23

Ještě jsem v jedné diskuzi četla, že je nevýhodou Snapu, že košík s nákupem i bez tahá po zemi. Tomu se mi ani nechce věřit. Co vy na to? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.1.15 18:31

Tak to není pravda :? :? a nikdy jsem nezavadila ani když jsem sjížděla z patníku, A to vezl 12 litrových mlík a ještě jiné drobnosti najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.1.15 18:38

Jo a terén, tak toho bych se taky nebála, jasně když nejsou nafukovačky, tak trošku drnčí, ale řídila jsem i britax agile, ale jednoznačně valco. Navíc kola se dají dokoupit, ale nutnost to fakt není :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí