Valco Baby Snap 3

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 3?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
21.2.15 21:20

@kacikhanz madlo nastavitelne neni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
21.2.15 21:32

@kikibibi - a jak se s tim jezdi? Ja jsem mam treba 166 cm a pritel prez 180cm, a sportaku si to vzdycky nastavime aby se nam kocarek dobre ridil. Na prodejne kde ho chci koupit ho nemaji, museli by mi ho zavazne objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.2.15 21:50

@kacikhanz ja mam cca 160cm, jezdi se fajn. Ze zacatku mi prislo ze bych radsi madlo niz, ale uz jsem si zvykla a naprosto v poho. Ale chtelo by to vyzkouset osobne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
28.3.15 20:52

Holky jakou mate plastenku na Snapika 3. Chci ji koupit na netu, a nevim jestli mi na nej bude pasovat tahle, je na ctyrkolku. Dekuju
 http://www.detskyraj.cz/…-4-plastenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.3.15 19:55

Já mám klasickou emitex na sporťák a sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
31.3.15 23:36
@Dracunculus píše:
@zemanek Byla jsem na prodejně se super chlapíkem, co se kočárům věnuje už 8 let. Na základě mých požadavků mi poradil, co asi hledám a vysvětlil, který věci smysl mají a které ne.

Nechtěla jsem nafukovací kola (mám u hlubokého, párkrát jsem už píchla a kočár je pak neovladatelný a cesta domu šílená), ale ani takový ty úplně plochý, blbě se ovládaj. Nechtěla jsem upevnění kol, jako má Snap 4 vepředu (měla jsem u jiného kočáru, při sněhu katastrofa). Chtěla jsem otočná kola kvůli super manipulaci v malém prostoru (jezdím v mhd a je to praktické). A ideálně co nejlehčí - jsem těhotná a tahat nějakou obludu je riziko (Snap 3 má lehce nad 6kg).
To všechno mi Snap 3 splnila. Navíc má bezpečnostní pojistku, aby se prcek neodpoutal. A velké sedadlo s nosností 20kg, syn je velký, tak mi z toho hned nevyroste (v 10M měl 78cm a 10,4kg).
A hodně oceňuju integrovaný kapsář, když jdu kousek, neberu přebalovačku a mam kam dát peněženku a doklady.

Na velký offroad to neni, ale rozmlácený chodníky s vysokýma obrubníkama, štěrkový a lesní cesty s kořenama to dává úplně lehce. Je fakt lehoučkej a dobře ovladatelnej. A nemusím se hrbit, je super pro vyšší postavu (mám 175cm).

Takže tak :mrgreen:

Ahoj prosim ta mohla by si mi zmerat vysku rukovate od zeme a aj vysku chrbtovej opierky? Hrozne sa mi trojkolka paci ale vaham koli rukovati ze nejde polohovat. Ja mam 182 a muz 185. Nebudeme sa hrbit pri nom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
31.3.15 23:39
@IvetJan píše: Ďakujem, ste s kočíkom spokojný? Malý ma rok a pol a je dosť dlhý, potrebujem aby sa zmestil pod búdu. V ktorom internetom obchode ste ho kupovali? U nás na slovensku ho nikde neponúkajú.

V Trnave ho maju http://www.4mama.sk/…ilver-akcia/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
1.4.15 10:12

@zlatat Až budu mít chvilku, změřim.
Já mám 175cm a mám pokrčené ruce, vozí se mi krásně. Manžel má 183cm a jede se mu s ním taky pohodlně, bez hrbení.
Jinak i pro větší děcko je dobrý. Náš prcek odpovídá mírama o 3 měsíce staršímu děcku a veze se pohodlně, všude dost místa. Je mu teď 13M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.4.15 15:06

@Dracunculus ďakujem. Náš malý má 16 mesiacov ale vyzerá na 2 ročné dieťa - má takmer 90 cm a 12 kg a spí iba v kočíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
1.4.15 19:05

@zlatat Tak aktuálně míry nemám, ale v 10,5M měl prcek 10,4kg a 78cm. Teď už nosí o velikost až dvě větší hadříky a pořád má kočár hodně s rezervou, toho bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.15 12:56

Maminky, máte zkušenosti s jízdou Mhd s VS3? Jak se nastupuje s touto tříkolkou? Sporťák mám čtyřkolku, tak nemám srovnání.. VS se mi moc líbí jako tříkolka, jen se bojím, jak se s tím třeba najíždí na chodník, do nízkopodlažního busu, tramvaje.. Vepředu jsou dvě kolečka, zajistí to dostatečnou stabilitu při najíždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.5.15 13:39

Mi se nastupuje super a valco je super, že nemusíte ani najíždět jde vzít krásně jako golfy do rukou a nadzvednout, co si budeme povídat, řidiče nezájímá jestli nastupuje kočárek a kolikrát ani nenajedou blízko k obrubníku nebo nesníží hydraulikou a stejně ho musíte vzít do rukou, měla jsem obavy, že ho nezvednu, když jedu ke švagrové a mám ho nabalený, ale v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.5.15 21:02

Nepotěším, koupila jsem před 14 dny. Hned ten den se mi v zoo položil i se synem na bok. Okamžitě jsem volala do obchodu a hned vyměnila za jiný. Absolutně negativní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.15 21:55

Ojojoj… A můžu se zeptat, při jaké příležitosti se kočárek převrátil? Chci si ho koupit hlavně na cestování do města, Mhd, tak je to pro mě dost důležité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.5.15 19:34

Nerovný chodník, který se ještě svazoval ke straně. Osobně bych doporucovala spíše 4 kolku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí