Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 3?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 3@kikibibi - a jak se s tim jezdi? Ja jsem mam treba 166 cm a pritel prez 180cm, a sportaku si to vzdycky nastavime aby se nam kocarek dobre ridil. Na prodejne kde ho chci koupit ho nemaji, museli by mi ho zavazne objednat.
@kacikhanz ja mam cca 160cm, jezdi se fajn. Ze zacatku mi prislo ze bych radsi madlo niz, ale uz jsem si zvykla a naprosto v poho. Ale chtelo by to vyzkouset osobne ![]()
Holky jakou mate plastenku na Snapika 3. Chci ji koupit na netu, a nevim jestli mi na nej bude pasovat tahle, je na ctyrkolku. Dekuju
http://www.detskyraj.cz/…-4-plastenka
@Dracunculus píše:
@zemanek Byla jsem na prodejně se super chlapíkem, co se kočárům věnuje už 8 let. Na základě mých požadavků mi poradil, co asi hledám a vysvětlil, který věci smysl mají a které ne.Nechtěla jsem nafukovací kola (mám u hlubokého, párkrát jsem už píchla a kočár je pak neovladatelný a cesta domu šílená), ale ani takový ty úplně plochý, blbě se ovládaj. Nechtěla jsem upevnění kol, jako má Snap 4 vepředu (měla jsem u jiného kočáru, při sněhu katastrofa). Chtěla jsem otočná kola kvůli super manipulaci v malém prostoru (jezdím v mhd a je to praktické). A ideálně co nejlehčí - jsem těhotná a tahat nějakou obludu je riziko (Snap 3 má lehce nad 6kg).
To všechno mi Snap 3 splnila. Navíc má bezpečnostní pojistku, aby se prcek neodpoutal. A velké sedadlo s nosností 20kg, syn je velký, tak mi z toho hned nevyroste (v 10M měl 78cm a 10,4kg).
A hodně oceňuju integrovaný kapsář, když jdu kousek, neberu přebalovačku a mam kam dát peněženku a doklady.Na velký offroad to neni, ale rozmlácený chodníky s vysokýma obrubníkama, štěrkový a lesní cesty s kořenama to dává úplně lehce. Je fakt lehoučkej a dobře ovladatelnej. A nemusím se hrbit, je super pro vyšší postavu (mám 175cm).
Takže tak
Ahoj prosim ta mohla by si mi zmerat vysku rukovate od zeme a aj vysku chrbtovej opierky? Hrozne sa mi trojkolka paci ale vaham koli rukovati ze nejde polohovat. Ja mam 182 a muz 185. Nebudeme sa hrbit pri nom?
@IvetJan píše: Ďakujem, ste s kočíkom spokojný? Malý ma rok a pol a je dosť dlhý, potrebujem aby sa zmestil pod búdu. V ktorom internetom obchode ste ho kupovali? U nás na slovensku ho nikde neponúkajú.
V Trnave ho maju http://www.4mama.sk/…ilver-akcia/
@zlatat Až budu mít chvilku, změřim.
Já mám 175cm a mám pokrčené ruce, vozí se mi krásně. Manžel má 183cm a jede se mu s ním taky pohodlně, bez hrbení.
Jinak i pro větší děcko je dobrý. Náš prcek odpovídá mírama o 3 měsíce staršímu děcku a veze se pohodlně, všude dost místa. Je mu teď 13M.
@Dracunculus ďakujem. Náš malý má 16 mesiacov ale vyzerá na 2 ročné dieťa - má takmer 90 cm a 12 kg a spí iba v kočíku
@zlatat Tak aktuálně míry nemám, ale v 10,5M měl prcek 10,4kg a 78cm. Teď už nosí o velikost až dvě větší hadříky a pořád má kočár hodně s rezervou, toho bych se nebála.
Maminky, máte zkušenosti s jízdou Mhd s VS3? Jak se nastupuje s touto tříkolkou? Sporťák mám čtyřkolku, tak nemám srovnání.. VS se mi moc líbí jako tříkolka, jen se bojím, jak se s tím třeba najíždí na chodník, do nízkopodlažního busu, tramvaje.. Vepředu jsou dvě kolečka, zajistí to dostatečnou stabilitu při najíždění?
Mi se nastupuje super a valco je super, že nemusíte ani najíždět jde vzít krásně jako golfy do rukou a nadzvednout, co si budeme povídat, řidiče nezájímá jestli nastupuje kočárek a kolikrát ani nenajedou blízko k obrubníku nebo nesníží hydraulikou a stejně ho musíte vzít do rukou, měla jsem obavy, že ho nezvednu, když jedu ke švagrové a mám ho nabalený, ale v pohodě.
Nepotěším, koupila jsem před 14 dny. Hned ten den se mi v zoo položil i se synem na bok. Okamžitě jsem volala do obchodu a hned vyměnila za jiný. Absolutně negativní zkušenost.
Ojojoj… A můžu se zeptat, při jaké příležitosti se kočárek převrátil? Chci si ho koupit hlavně na cestování do města, Mhd, tak je to pro mě dost důležité..
Nerovný chodník, který se ještě svazoval ke straně. Osobně bych doporucovala spíše 4 kolku