Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 3?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 3@zemanek Možná, jestli se časem košík vytahá, drhnout bude. Zatím jsem nezaznamenala.
Díky, holky. Ještě manžela zajímá, jestli se nepřevrací. Tříkolka se mu zdá méně stabilní.
Je pravda, že když potřebuješ nadzvednout přední kola, když na něco najíždíš, ale že by se sám převracel, to ne. Mám na madle a kolikrát dost těžkou a i když malý spí, nestalo se mi, že by se kočárek převrátil. Jde lehčejí nadzvednout ten předek, protože je to vzadu těžší, ale nepřevrací se. To nunu jsem musela hlídat, když jsem měla tašku a malý spal. Stačilo drcnout a nuna šla k zemi ![]()
@zemanek Měla jsem hluboký tříkolku a předchozí sporťák čtyřkolku, teď zas tříkolku a v porovnání je tříkolka trochu méně stabilní, ale ono je to dost i o řidiči
A opravdu mě překvapilo, že se nepřevrátí se zavěšenou narvanou přebalovačkou ani prázdný. To jsem u tak lehoučkého kočáru nečekala.
Měla bych dotaz: zkoušela některá do Snap 3 vložnou tašku na mimi?
@kaliope271 Na snap 4 mi v obchodě říkali, že by byla. Na trojku ne.
Uvažuju, abych nemusela vytahovat ten můj hlubokej na druhý. Ale jezdí se s nim fajn, jen jsem si zvykla na ten lehoučkej teď.
Dracunculus A kde by korbu měli? Nemůžu nikde sehnat a na snap 3 a 4 jsou stejné, jsou kompatibilní s oběma?
@kaliope271 Nevim, jestli tu korbu přímo mají, po tom jsem se nepídila, ale byli jsme v obchodě na Černém Mostě, jmenuje se to Kašpárek. Tvrdil pán, že je korba na čtyřku.
Prosím Vás snap 3 2015 má polohovanie nožičiek? Nikde to nepíšu. Páči sa mi tento kočík, ale polohovanie nožičiek by som určite chcela, tak asi budem musieť zvoliť tu 4 2015.
Ano snap 3 2015 má polohování nožiček, tedy aspoň ten můj má. Každopádně, když dáte dotaz na obchod kde budete kočárek pořizovat, měli by vám říct, zda ten jejich má.
Ďakujem, ste s kočíkom spokojný? Malý ma rok a pol a je dosť dlhý, potrebujem aby sa zmestil pod búdu. V ktorom internetom obchode ste ho kupovali? U nás na slovensku ho nikde neponúkajú.
Jsem hodne spokojena. Koupila jsem ho v obchudku pidischop.cz. od dubna k nemu ma pribyt i nejake to prislusenstvi, tak jsem zvedava. Boudicka je dost vysoka, muj maly ma 85 cm a mista opravdu dost.
Ahojky vsem, uz jsem prakicky rozhodnuta si koupit valco baby snap 3. Chci se zeptat jestli ma vyskove nastavitelne madlo. Nikde jsem se to nedocetla. Diky ![]()