Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 3?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 3@Gattinka Už mám objednanou čtyřkolku, Váš zážitek v zoo byl v podstatě rozhodující, moc děkuji.
Docela dost jezdím mhd a když jsem si představila, jak se tam válím s kočárem a dítětem, řekla jsem si, že zainvestovat o tisícovku víc se asi vyplati, ač vzhledově u mě stále vede trojkolka. ![]()
U ctyrkolky ory zase liraji kola ve vzduchu, to si nevyberete. Ja mam trojkolku a nechci se ji zastavat raky uz zklamala a hned 2×, kazdy kocarek ma neco
Tak referuji po 5 měsících ježdění se Snap 3 stále spokojenost, nezklamala ani jednou
Mhd zvládá perfektně a žádné překlápění se nekonalo zatím.
Za 8 týdnů rodím, pořídila jsem vložnou tašku a mimi jde rovnou do snap 3, žádný těžký obludy s korbou už tahat nechci ![]()
Tak já nakonec valco vzdala, upřednosťovala jsem ho před Britaxem, že se s ním lépe manipuluje a nakonec jsem ho prodala. Manipulace je opravdu lepší, ale za cenu, že kočárek neustále hlídáte, aby se nepřevrátil dozadu, on se pak s odřenou rukojetí těžko prodá, že. Pořád jsem se ho zastávala, ale měla jsem už i jednu reklamačku. Sice to asi byla vada od výroby, to se může stát u každého kočárku a reklamaci jsem měla vyřízenou obratem, takže jsem bez kočárku byla 2 dny, ale fakt mě zklamal. S taškou jsem měla strach ho nechat stát, aby se mi nepřevrátil a když malý spal, tak byl taky kočárek vratký a měl tendenci se naklánět za taškou, podle mě nevychytané těžiště, on taky nemá tašku ve výbavě. Vrátila jsem se k stabilní a krásné maxi cosi mura tentokrát čtyřkolku a plusku a nechám si ji i pro další. Jinak na cesty a pokud valco nezatěžujete taškou je super. Jo a podotýkám, že já mělaa trojkolku, nevím jak u čtyřkolek, můj problém byl asi opravdu v té tašce, ale já ji prostě potřebuji a v ní vše pro strýčka příhodu ![]()
Dnes jsme koupili snap 3, napred jsme byli rozhodnuti pro snap 4, ale pak jsme v bambuli viděli snap 3 a koupili ten. Ted se ale po precteni trošku bojím, aby se neprevracel, tak uvidím… ![]()
@pajule022 Nechi strašit, já jsem zkoušela v obchodě obojí a trojko byla málo stabilní, kdyby se vykláněl z kočárku na jednu stranu a nedržela bych kočárek, převártil by se. Proto sme koupili čtyřkolku. POkud ste ještě nebyli venku, vyzkoušej to doma pořádně, naklánění, dej tam dítě, stoupni si nabok a něco mu nabídni, ať se potom hodně natáhne a uvidíš, kdyby sis to rozmyslela, možná by ti to vyměnili, pokud ten kočár venku ještě nebyl. A možná ta stabilita bude pro vás dostatečná.
Tak Snap 3 mám už víc než rok, žádné horory s překlápěním se neděly, je perfektní a neměnila bych. Už v něm jezdí druhý prcek, krásně do něj sedí vložná taška Emitex, jako novorozenec byl v ní, cca od 4 měsíců i bez ní (ale je to docela chlapák
). Vejde se do něj v zimním oblečení pohodlně i starší ve dvou letech (15kg, 93cm). Takže buď mladší v kočárku a starší po svých, nebo starší v kočárku a mladší v nosítku. Nebo mladší v nosítku a starší po svých ![]()
@Dracunculus - ja mam snapa 3 taky uz rok. Nikdy se mi nestalo ze by se syn prevracel dozadu, kdyz spal. A to mam na madle tasku narvanou k prasknuti.
Syn uz mi teda nejakou dobu v kocarku nespi, ale kdyz spal tak kocarek byl stabilní dostatečne. ![]()