Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím máte někdo zkušenost z kočárkem JANÉ TRIDER FORMULA STRATA. Dnes jsem se na něj byla podívat v Handy. Plno věcí se mi na něm líbilo, lehký, dobře se mi s ní jezdilo, perfektní je otočná korbička, jak hluboká, tak sporťák, lehce nasaditelné vše na podvozek… Jen mi připadalo velmi málo prostorný. Ale nevím :
… mimčo se má narodit poč. února, tak stejně v létě bych už dala sporťák. Ale i ten byl užší. Možná je to i výhoda, že dítě tam nebude sjíždět a bude dobře upevněné
,, nevím. Proto, moc prosím, kdo máte zkušenosti s tímto kočárkem, písněte,, budu moc vděčná. (jako druhou variantu uvažuji Bugaboo Buffalo). Zde je odkaz na JANÉ TRIDER FORMULA STRATA:
http://handypraha.cz/…mula-strata/
Moc děkuji ![]()
Máte zkušenost s Jané Trider?
Přidejte zkušenost s Jané TriderTak jestli nejsi omezena financne, sla bych do bugaboo, s tim jane nelze srovnavat. Jezdila jsem se salomem, nomadem a mela par tydnu i trider, opravdu je o dost mensi nez predchozi modely jane a pocitis to pak v zime s vetsim ditkem ve fusaku. Nejradeji jsem mela bugaboo, meli jsme model frog, cameleon i bee, kocarek lehky, skladny, prostorny a ja nepotrebovala ani pomoc prri nastupovani do mhd.
@plysatko Moc Ti děkuji za příspěvek a zkušenost.. Mě by se asi ten Jane líbil pro začátek (cca do roka) a pak kdyby byl malý, jako že je, tak bych šla do toho Bogaboo. Na Jane se mi líbi právě pro novorozené mimčo, jak je výborně polstrovaný, uzavřený před zimou, a přijde mi, že dítě se v něm bude cítit dobře.. (dokud se do něj vejde). Perfektní mi přijde i ta výška lůžka/sedáku- akorát ke stolu v restauraci:-). Bogaboo je proti Jane vlastně jen látková korbička a v zimě pro novorozené mimčo se mi zdá lepší ta vypolstrované (samozřejmě je to pak na úkor místa). To je děsné rozhodování.. Každopádně děkuji a kdyby měl ještě někdo zkušenost s tímto kočárkem (Jane trider formula strata, popř. Bogaboo bufalo, přidejte sem.. Děkuji! ![]()
Ahoj, zkusim obnovit diskuzi, treba mate nektera nove zkusenosti..
V kvetnu rodim a tak koukame na kocarky. Libi se mi prave tenhle - Jane Trider Formula Strata, ale bojim se, aby nebyl opravdu moc maly.. i kdyz mozna by nevadilo, ze je korbicka mensi, kdyz budu mit novorozene pres leto, tak tam nebude muset byt tak nabalenej..
ja vubec nevim
je to nase prvni mimco, tak v tehle vecech hrozne plavu ![]()
No, zkousely jste nektera tenhle kocarek? Popripade mohly byste mi poradit nejakou alternativu? Tak nejak ve stejny cenovy relaci, treba i trochu drazsi (ale Bugaboo se mi zas zda predrazenej, a prej se na nej vsechno musi dokupovat extra) jinak se mi libi tenhle typ kocarku ( napr. roan marita me fakt odpuzuje)
budu rada za kazdej tip..
Ahoj, ráda bych obnovila tuto diskuzi, mimi očekáváme koncem října. A moc se mi líbí Jané Trider Formula Strata. Máte někdo zkušenosti, prosím?
@Martinka1988 Ahoj ja mam Jane ale rider, pokud cekas mimi v rijnu volila bych byt tebou korbicku Micro nebo Nano aby se ti tam mimi vlezlo krasne i s fusakem. Tyto korbicky jsou totiz vetsi.
@Martinka1988 ahoj, nakonec jsme koupili Joolz, jsem s nim supr spokojena - i kdyz teda nemam s cim srovnavat ![]()
@Marlynka : hmmm ten Joolz vypadá dobře, jen mi tam vadí ty čtyři kolečka. Ty zadní jsou nafukovací a přední plast?
@Martinka1988 ty predni jsou penovy.. a daj se dokoupit taky ty velky zadni, asi je koupime na zimu.. jinak jezdi se dobre, kocarek netreba tlacit ![]()