Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Muri musíš zkoušet, každému dítěti sedí něco jiného, musíš zkoušet. Za mě jsou nejhorší všemi vychvalované pampersky. Taky se mi po nich malá osypala. Jsou něčím „navoněné“. Takže pro citlivou pleť nic moc, když to napustí nějakým parfémem. No a pokud má dítě extrémně citlivou pokožku tak můžeš používat látkové.
@Black Cat píše:
Ne čínská, japonská! TWL to je jiná země!
TO VONI ŘÍKAJ SCHVÁLNĚ, ŽE JAPAN A JE tO ČÍNSKÁ: ![]()
@Muri To se nedá říct. Co dítě, to originál. Mám atopika, má citlivou kůži, trpívá na plenkové dermatitidy a drahé Pampers Premium care mu udělaly, coby úplně maličkému miminu, na zadku peklo. Dávali jsme to pak dva měsíce na kožním dokupy. Používám přes den látkovky, na noc kupuju kde co a to, co mu nevadí: Tesco, pleny z Penny, Bella Háppy, nevadí mu třeba Pampers Active baby… to je opravdu individuální.
@lidlinka píše:
Tak jsem si zkusila tu značku vygooglit a našlo mi to inzerát http://deti.bazos.cz/…-Merries.php od nějaké mari, že by ten podobný nick byl jen náhoda?
Jistě že náhoda
![]()
@lidlinka píše:
Tak jsem si zkusila tu značku vygooglit a našlo mi to inzerát http://deti.bazos.cz/…-Merries.php od nějaké mari, že by ten podobný nick byl jen náhoda?
Moje jmeno Muriel
Já bych šla do tohohle
MADE IN CZECH REPUBLIC ![]()
NEJLEPŠÍ PLENKA PRO CITLIVÁ PRDELKA!
Všichni ji moc chválí a navíc se šije v chráněných dílnách.
Nejlepší jsou látkovky a přebalování co 15 minut
a žádné vlhčené ubrousky..
Jinak eko plíny z DM jsou fajn, ale dávám jen staršímu, tomu už jsou látkovky malé a nočník je veřejný nepřítel ![]()
@Muri píše:
Moje jmeno Muriel
Jsem tam zavolal, jsem zjistila ze plenky muzu jenom objednat z slovenka
@Black Cat píše:
No a?Pampersky nebyt moc dobry pro citliva kuze.
O japonska plenka zatim necist, nevedet a mozna moc dobra…
@Muri Neljepsi je roztopit dum na 30 stupnu a nechat litat dite nahe. Po kazdem ucurnuti pak omyt a je po problemech. Venek resit nemusis, vubec tam nechodte, kdyz si nedovedete vybrat mezi plenkami, ktere v Evrope pouzivaji miliony lidi, tak nezvladnete ani pobyt venku. Tech viru a bakterii…