Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobry den, maminky! Chci u vas zeptat které pleny jsou lepší pro dítě s velmi citlivou kůží?
p. s.: jsem nasla info. ze ex. japonske plenky (merries, moon…), všichni pisou ze moc dobry pro deti s moc citlivou kuzi.
To má být špatně zvolená reklama?
Pampers sensitiv nebo z DMka babylove bio..
Dobry den, mam dite s moc citlivou kuzi(na pampers jsme mame moc velkou alergii), proto chci zeptat maminek, který plenky pouzivaji oni, abys najit ty plenky který nam pomůžou.
dekuju
Google překladač
Podle mě je to japonec a chce k nám dostat tuhle značku ![]()
Rodiny jazyk mam anglicky protože jsem z Britanii. Cestinu ucim se, ale bohužel ji nemam moc dobrou ještě.
@celipipka54 píše:
Google překladačPodle mě je to japonec a chce k nám dostat tuhle značku
No a?
Pampersky nebyt moc dobry pro citliva kuze. ![]()
O japonska plenka zatim necist, nevedet a mozna moc dobra… ![]()
@Muri posli nam nejaky odkaz, kde se plenky prodavaji. zajima me to
Asi průzkum trhu, nějaký Japonec zjišťuje, jestli někdo z emimina zná japonské plenky. No já zase slyšela, že některé domorodé kmeny v jižní Americe vůbec plenky nepoužívají a pro děti s moc citlivou kůží to je ještě lepší než japonské plenky ![]()
@Muri píše:
Rodiny jazyk mam anglicky protože jsem z Britanii. Cestinu ucim se, ale bohužel ji nemam moc dobrou ještě.
Ok, jestli je to nezištný dotaz, omlouvám se, ale je vždycky podezřelé, když se objeví nováček a rovnou zmiňuje konkrétní značku čehokoliv.
Omlovam se ze nemam dobrou cestinu, protože jsem cizinka. Mam miminko a chtěla jenom zeptat maminek které uz měli skusenost s plenkami pro citlivou kuzi. Na internetu cetla hodne clanku kde pisou ze jedni z nejlepších japonske, pak jedou pampersy… Od pampersu mame alergii.
@Kamča.dalmatinka píše: ČÍNSKÁ PLENKA MOC MOC DOBRÁ, KVALITA MOC, CHČI KOUPIT, CHČI KOUPIT. PRODÁŠ PRODÁŠ. MÁLO KORUN
Ne čínská, japonská! TWL to je jiná země! ![]()
@Muri píše:
Omlovam se ze nemam dobrou cestinu, protože jsem cizinka. Mam miminko a chtěla jenom zeptat maminek které uz měli skusenost s plenkami pro citlivou kuzi. Na internetu cetla hodne clanku kde pisou ze jedni z nejlepších japonske, pak jedou pampersy… Od pampersu mame alergii.
Babylove bio z drogerie DM… například.
Tak jsem si zkusila tu značku vygooglit a našlo mi to inzerát http://deti.bazos.cz/…-Merries.php od nějaké mari, že by ten podobný nick byl jen náhoda? ![]()