Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Rakketka časový set, set na výrobu suschi, učebnici japonštiny, manga,…
Japonsky rozkladaci vejir, kos japonskych dobrot, knizku o origami, jidelni sadu (misku na ryzi, hulky), cajovy hrnicek, sypany japonsky caj, set na pripravu matcha caje a matcha caj, mini zenovou zahradku, knizku s japonskymi recepty, pruvodce Japonskem, bonsai, ryzovar, set na sushi… Toho je ![]()
A kolik sestře bude? Jestli oceni spis nejaky japonsky komix nebo spis nejaky ten tradicni kousek jako treba porcelán?
@Rakketka Já byla v pubertě ujetá na Japonsko, dostala jsem knihu jak malovat Manga styl a jak psát Hiragana a Katakana, slintala jsem blahem. Na čajové soupravy pozor, většina co se dají sehnat se znaky jsou čínské, ne japonské ![]()
@Kriss Tina píše:
A kolik sestře bude? Jestli oceni spis nejaky japonsky komix nebo spis nejaky ten tradicni kousek jako treba porcelán?
16 let
Ono by to nebylo tak těžký, kdyby už většinu z výše jmenovaných věci neměla ![]()
@Rakketka A nechce si třeba ségra dopisovat s někým z Japonska?
Jaky ma vztah k rucnim pracim? Jestli kladny, tak co knizka o baloncich temari nebo mizuhiki uzlech? A rovnou i material, at muze zacit tvorit.
@Rakketka píše:
Zdravím. Moje sestra bude mít narozeniny a protože je blázen do Japonska, napadlo mě koupit jí něco japonského, jenže nevím co. Nemáte nějaké tipy? Dárek by měl být do 500 Kč
kniha Dějiny Japonska, různé kaligrafie..Čajovou konvici japonskou a misky na čaj..
@Rakketka Mám kdyžtak doma toto. Jsou to pomůcky k vaření. A asi podložka pod myš. Je to z Japonska. Já to nevyužiju.
Zdravím. Moje sestra bude mít narozeniny a protože je blázen do Japonska, napadlo mě koupit jí něco japonského, jenže nevím co. Nemáte nějaké tipy? Dárek by měl být do 500 Kč