Jarňátka

• Otevřená skupina

Pro maminky s jarními miminky a nejen pro ně

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
7.10.11 11:54

To jo,taky su ráda že se to tu rozjelo, malá aspon v noci spává,my jsme rodina brtníků :lol: to spaní se upraví neboj,možná dřív než si myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.10.11 12:02

Ahojky, muzeme se taky pridat? Mam skoro 6 mesicni holcicku. V noci spinkala hezky, a ted' asi 2 tydny zacala se 2 krat budit s revem (asi slysel cely barak :oops: ). Doktorka nam doporucila davat trosku kasi na noc a dokojit. Jinak rosteme hezky a uz rostou nam zubky. Tak ja si premyslim, jestli to buzeni v noci neni tema zubkama… A taky zacneme pristi tyden prikrmovat zeleninkou. S ceho jste zacinaly?
Hezky den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.10.11 22:34

Ahojky, vítam nováčky, to je fakt paráda, že se přidávají další. Já myslela, že to noční buzení bude zubama, ale už to trvá nějak moc dlouho. Právě jsme se rozhodli zařídit malýmu pokojíček a zkusit ho dát na zkoušku spát jinam. Tak uvidíme. My jsme začali přikrmovat mrkvičkou. Adélka musela taky krmit a tak to bylo opravdu všude :-). A pak brambor, brokolici, květák, cuketu a teď i dýni. Nejvíc nám chutnala cuketa, dýně a červená řepa. Jo a taky to většinou kombinuji s bramborem a mrkví.Příští týden už přidáme i maso.Přeji hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.10.11 09:17

Vítej mezi námi,to je dobře že se to tu rozrůstá :dance: my jsme začínali přesnídávkama.Ted má 6,5 měsíců a baští snad všechnu zeleninku,brambůrek,rýži a zkusím ještě bezvaječné těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.10.11 09:21

jo a na masíčko se už také chystáme :-) Jo děvčata nestalo se vám někdy žeby vaše malé nechtělo celý den jíst?včera mi odmítala uplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.10.11 11:46

tak hlasime prvni zoubek venku :pankac: na ceste je druhy.
Dašeta me nestalo jeste ze mala nepapala skoro cely den, jen jednou mela interval mezi kojenim 6 hod ato dobrovolne - pred kojenim usnula. Ted' naopak chce byt kojena co 2hodiny.
Holky, jak casto spin'kate pres den? A jak usinate? Barca skoro vubec nespi :( a prestala sama usinat (chce spat a neusne), jenom u prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.10.11 19:13

Gratuluji k prvnímu zoubku :palec: Tak jste nás předběhli, ty naše se stále ne a ne ukázat. Doufám, že to bude brzy a noci potom budou klidnější.
Zatím se nám nestalo, že by mi odmítal celý den jíst, ale je to i tím, že pořád kojím.
Obě děti mám docela velký spáče. Luky spí přes den 4-5 hodin a v noci tak 11, ale hodně často se budí a jinak než na prsu nebo v kočárku neusne :cry: . A to když byl malinký, tak krásně usínal sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.10.11 14:33

naše Baruš práve papka pěkně tak sem byla zteho trochu nesvá.Co se spinkání týče tak spíme jednou dopoledne a jednou odpoledne cca 2-2,5 hod.a přes noc 11-13 hod.jinak usíná bez problému,od té doby co má dudyna,jsme celá rodina spáčů :-) jo k zoubku gratuluji :potlesk: mi nemáme ještě ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
13.10.11 17:17

Ahoj, můžeme se taky přidat? Mám 5,5 měsíčního chlapečka. Spinká škaredě už od narození. Budí se každé dvě někdy tři hodiny.Během dne doma dá po dvou hodinách hraní půlhodinku chrupíka :palec: .V kočárku vydrží déle. Ale po plavání spinká i dvě hodiny. Na příkrmy se chystám za 14 dní, už se na to těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
13.10.11 23:37

Ahojky, tak já bych se taky ráda přidala. Mám 7 měsíční holčičku a 9 letou slečnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.10.11 21:44

Ahojky, zdravím všechny nové maminky a omlouvám se, že jsem tu dlouho nebyla. Adélka teď byla nemocná a tak ji mám doma a nemám tolik času. Právě jsme dodělall pokoj pro Lukáška a tak dnes zkoušíme jaké by to bylo kdyby spal sám. Spíš si myslím, že bude táta spát v ložnici sám a já na madračce u malýho, protože se mi nebude chtít pořád přebíhat. Uvidíme :wink: . Tento týden jsme přidali i ovoce, zkoušeli jsme povařit hruška a dnes banán - a myslím, že to má úspěch :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.10.11 21:48

no a jinak se ten náš drobeček postavil v postýlce a teď se snaží postavit všude kde se jen dá, jenže má slabé nožičky a tak pořád padá - musíme pořád hlídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
17.10.11 08:01
Kaislerka píše:
no a jinak se ten náš drobeček postavil v postýlce a teď se snaží postavit všude kde se jen dá, jenže má slabé nožičky a tak pořád padá - musíme pořád hlídat :lol:

To jste móóóc šikovní, když už lezete a i stojíte.Rostík zvládne se otočit na bříško a to jen z jedné strany.Jak dopadlo spinkání v pokojíčku. No dneska to byla zase úžasná noc - vzhůru každé dvě hodiny. Příkrmy kupuješ nebo děláš domácí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
17.10.11 08:06

Holky a co děláte celé dny s mrňouskama. Nepříjde vám to někdy strašně dlouhé. Já si musím na každý den něco naplánovat jinak bych se doma ukousala nudou. Stavíme barák, takže chlap chodí až kolem sedmé domů.Už teď si říkám co budeme v zimě dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.10.11 14:48

Ahojte :mavam: všechny maminky co se k nám přidávají,my jsme byly u naší babičky na hodech tak sem tu několik dní nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny

Skupina Jarní miminka 2011 nemá zatím žádné členy.