Jarňátka
- Otevřená skupina
Pro maminky s jarními miminky a nejen pro ně
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky, tak máme za sebou dvě noci v pokojíčku. První noc jsme ho hned při prvním probuzení přestěhovali do ložnice a druhou noc jsem se přestěhovala já k Lukymu. Bohužel zatím žádné zlepšení. Uspím ho okolo osmé a nejpozději v jedenáct je vzhůru a pak každé dvě hodiny. Výjměčně se mi ho podaří uspat, ale většinou tak vřeští, že mu vrazím prso. Můžu si za to sama, já vím, ale jinak to prostě neumím. Jen doufám, že to časem zvládnem a budeme se budit v noci třeba jen jednou
. Ale jinak je to zlatíčko. I když docela divoch, asi si ještě užijem! Včera se totiž naše zlatíčko (6,5 měsíce) naučilo lozit po schodech - zatím zvládne jen jeden, dva. Otáčet na břicho se totiž lump začal už ve třech měsících a do týdne to uměl i na druhou stranu.
Jinak já mám teď doma i Adélku (nechodí do školky, chystáme se na trhání mandlí) a tak mám o zábavu postaráno. Naopak mám pocit, že dny strašně letí a já nic nestíhám. Máme doma pořád šílený nepořádek, všude hromady prádla a nádobí, atd. Ale snažím se mrňatům věnovat co nejvíc, a taky si mou pozornost pořád vyžadují. A taky jezdíme hodně k sestře na návševu, má taky malou holčička a tak si teď hodně rozumíme.
Příkrmy jsem zatím vařila doma,stejně musím denně vařit, tak tu trošku malýmu už taky vždycky nějak zvládnu. Teď jsem zkoušela přesnídávku a vypadal, jako bych mu cpala bůhví co a vůbec mu to nelezlo. Snad se to zlepší, zatím zpaští od každého jen pár lžiček.
Omlouvám se za ten román, ale nějak mám potřebu se vykecat, taťka má odpolední a tak jsem sama doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaislerka-od toho tu přece sme aby sme se mohly vykecat
teda vy už aj do schodů to je super akční dítě
já malé taky deně vařím,někdy toho udělám moc a má aj na druhý den akorát přílohu uvařím a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.nivea.cz/…are%20Module#…
tady máš nějaké typy na spinkání,třeba pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to mám to samé, uspávám kolem osmé a v jedenáct vstáváme, potom každé dvě až tři hodiny a kolem půl šesté máme dobré ráno.Nevyspala jsem se ani nepamatuji a to nám ještě nerostou zuby
Musíme vydržet, bude líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak máme za sebou další den. Dnes to byl blázinec a už padám únavou, tak jen na chvilku. Už jsem se nějak smížila s tím, že se ještě nějakou dobu nevyspím a nechám tomu volný průchod, určitě se to časem zlepší. Holky už plánujete dárky k vánocům. My s taťkou o tom denně přemýšlíme a už začínáme nakupovat. Dokonce se začínám i těšit
, asi jsme docela blázni co?
Přeji dobrou klidnou noc.
PS: je to super, že nám to tu tak pěkně funguje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,ne vůbec nejste blázni,já tak nakupuji každý rok abych si mohla v klidu napéc atd.dokonce už mám koupený dárek pro manžela.a jinak mi jsme to letos s těmi dárky vyřešili,necháme se vyfotit a do každé rodiny dáme společné a zarámované fotky ještě k temu nějakou maličkost a je to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, děti už spí a tak narychlo než přijde táta z práce. Vánoce řešíme už asi dva roky z předstihem a je to lepší. Není to takovej nápor na nervy a peněženku. Jo, fotodárečky jsou vděčný dárek, hlavně pro babičky. Taky je rozdáváme a chystáme se v nejbližší době k fotografovi.
Máme jít příští týden s Adélkou na trhání mandlí a tak z toho začínám být trochu nervózní. Hlavně mě mrzí, že tam nebudu s ní. Musím být s Lukym doma, ale oni to s taťkou zvládnou. Koupili jsme jí dáreček za odměnu, tak snad to nebude žádná hrůza. Všichni mě ujišťují, že to nic není, ale jsem máma a tak mám trochu strach bohužel.
Dobrou noc, zase zítra pá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Vitam nove maminky, a hlasime uz i druhy zoubek
a nocni spinkani uz je o neco lepsi ale usinani
. Na noc davam kasi, a lip chutna na vode nez na MM. A ochutnaly jsme uz mrkvicku, brambor a vcera brokolici. Ta mela obrovsky uspech - vubec ji neplivala a snedla 40g a dneska dala si 70g. ![]()
Kaislerka mas sikulku, my zatim lezeme po 4 a je nam skoro 6 mesicu a na brisko taky obraci se od 3 mesice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, chvilku jsem tu nebyla - nějak nebyl čas
. Ale dnes byl opět den blbec, tak jsem si řekla, že na chvilku zaskočím. Byli jsme na návštěvě u našich a dala jsem malýho spát k sestře do kočárku a (i když jsem ho chodila kontrolovat) našla jsem ho plačícího na zemi. Už byl teda na všech čtyřech, ale z kočáru určitě letěl po hlavě. Naštěstí se mu nic nestalo
, ale ještě teď je mi z toho špatně a chce se mi brečet
. Nikdy předtím mi nic podobnýho neudělal. Jsem asi hrozná matka co? No a aby toho nebylo málo, tak jsme načapali Adélku (4 roky) se synovcem (9 let), jak provozují sexuální hrátky.
. Ségra zuřila jak čert
, ale já jsem nevěděla jak se k tomu postavit. Zatím jsem jí vysvětlila pár věcí, ale asi budu muset začít nějakou menší sexuální výchovu.
Zítra jde Áďa na to trhání mandle, tak nám držte palečky, ať to zvládneme. Díky!!
Vypadáme, jako příšerná rodinka, že?
Omlouvám se, ale musela jsem to ze sebe dostat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,den blbec má jednou za čas každý,já ho mám poslední dny deně.ale to neznamená že si hrozná matka,nemůžeš být taky všude abys měla jistotu že se nic nestane,to bys musela mět děti přivázáné na provázku
no to su zvědavá jak to budu vysvětlovat naší Baruš jednou já o te sexualitě
jsou dokonce nějaké knížky pro ty nejmenší tak by ti to možná ulehčilo prácu. a doufám že vám to dopadlo s těma mandlema dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak máme Adélku doma
. Nějak to tam zvládna a vypadá to všechno zatím dobře. Táta prohlásil, že byla nejuřvnější dítě v nemocnici, ale to je jedno
. Snad jí to pomůže a nebude teď pořád tak nemocná. Hezký zbytek večera!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaislerko já zase malého v jednom měsíci postavila v autosedačce na uzounký schůdek a letěl ze tří schodů dolů.Bulela jsem jak želva a malej se usmíval.To se může stát každé
Sexuální výchovu nechám asi na chlapovi
To jste šikovní, že jste to s mandličkama zvládli. Já zase jedu s malým ve středu do Brna na vyš. Udělalo se mu škaredé znaménko na bříšku, tak uvidíme. Jinak včera jsme začali dávat mrkvičku a to bylo dílo. Dávení, kašlání, plyvání…
Jsem zvědavá na dnešek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, můžu se přidat? mám chlapečka, dnes je mu 7 měsíců. Moc to tady jeste neumim, prave jsem se zaregistrovala, tak doufam ze to tu v diskuzi objevi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé tak objevilo, tak taky přidám moje zkušenosti, také mám doma velkého nespavce, v noci vstavame po dvou hodinach, nekdy i driv a nepomaha nic.
Davam kase na noc, cajicky na spani, dodrzujeme pravidelny rytmus a vsechno co se vsude radi a nic… tak jen doufam ze se to brzy otoci a spat bude
Nenaspim to totiz ani ve dne, to spi 30 minut dopoledne a hodinu odpoledne a to pouze v kocarku.
Ale je to moje zlaticko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
ewick vítej mezi námy,dlouho sme tady nebyly.Já mám holčičku 8 měsícu,naše maličká je naštěstí pravý opak ale taky jsme stím museli bojovat
než si zvykla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Dašeta , 14.12.16 17:45
- gaginka77 , 9.6.14 19:23
- xjanik , 7.12.13 14:59
- pavučina , 23.4.13 17:18
- SquirtB , 20.4.13 22:43
- maruska1975 , 16.4.13 12:37
- Plecita , 5.4.13 13:36
- samulenka , 15.3.13 08:59
- iila , 18.2.13 23:26
- JankaF , 23.1.13 13:49
- lucajd , 7.1.13 20:41
- Bodlinka 09 , 5.11.12 22:33
- iveta.zenda , 2.10.12 17:12
- Hannys , 28.9.12 23:00
- Meritamon , 20.9.12 20:33
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Skupina Jarní miminka 2011 nemá zatím žádné členy.
Nové diskuze
Foto: Dceři se dělají fleky po těle –...
- 9.5.26 15:47
- Grety
- 5
Přítel a výchova psa
- 9.5.26 15:59
- Betty MacDonald
- 13
Brno – reprodukční klinika
- 9.5.26 16:02
- Anonymní
- 3
Endometrióza? Může být?
- 9.5.26 14:10
- dotazt
- 8
Omezující nevolnost už skoro 2 měsíce -...
- 9.5.26 14:24
- Cirrus fibratus
- 6
Jdu si sem pobrečet, buďte na mě hodní. Dík
- 9.5.26 15:51
- Ploskutáček
- 32
Frozen v Disneylandu?
- 9.5.26 09:51
- MalaEm
- 1
Věřící maminky a dnešní výchova
- 9.5.26 15:45
- Anonymní
- 52
Kérastase Fusio Dose – zkušenosti?
- 9.5.26 09:47
- Anonymní
- 1
Pronájem pro rodinu
- 9.5.26 12:33
- Cenarius
- 2
Nové příspěvky
Brno – reprodukční klinika
- 9.5.26 16:02
- Anonymní
- 3
Kornelije - šetření 2020
- 9.5.26 16:01
- jkra
- 113004
Neustále hladové dítě
- 9.5.26 16:00
- Havlova
- 25
Přítel a výchova psa
- 9.5.26 15:59
- Betty MacDonald
- 13
Nezvládám mateřství 2měsíčního miminka
- 9.5.26 15:58
- Fitsun
- 121
Jméno pro holčičku Loriana +/-?
- 9.5.26 15:57
- Gerbera001
- 68
Jdu si sem pobrečet, buďte na mě hodní. Dík
- 9.5.26 15:51
- Ploskutáček
- 32
Foto: Dceři se dělají fleky po těle –...
- 9.5.26 15:47
- Grety
- 5
Co dnes vaříte?
- Betty MacDonald
- 65066
Věřící maminky a dnešní výchova
- Anonymní
- 52