Jarňátka

• Otevřená skupina

Pro maminky s jarními miminky a nejen pro ně

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
25.11.11 15:47

Ahoj, holky.
ewick, taky te vitam :kytka: Nase zlaticko, kdyz byla malinka celou noc spinkala bez problemu, ale co nam zacaly rust zubky, cca pred 2,5 mes. zacala se budit v noci nekolik krat. Uz mame skoro 2 mes 2 zoubky a dalsi jsou v nedohlednu a stale se budi. Vetsinoj ji prilozim k prsu, ona se napije trosku a spinka dal asi 2-3hod. Taky davam na noc kasi na vode, a ta moc nepomaha. :pocitac:

A holky, zkousime uz nocnik, a uspesne :pankac: :pankac:
Daseto, jak jste se ucili spinkat celou noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.11.11 15:36

No musela si zvykak spávat aj přes den,říka se že když dítě spí dobře přes den spí dobře v noci.u naší Baruš to patilo.když přes den do hodiny neusla tak sem jí dala trochu mlíčka aby nebyla hladná a pak usla.na noc sem jí dala kaši na dobrou noc,dudyna a spinkala jak andílek,ona totiž do 4.měsíce neměla dudyna až když sme jí ho začali dávat tak jí to šlo líp,už neplakala asi jí to uklidnovalo.ale zvykla si tak průběžně sama.ted k ní vstávam max.jednou za noc jí dát cumel a je to,někdy se neprobudí vůbec.to chce pevné nervy a čas. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.12.11 17:06

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? mam 7,5 mesicniho chlapecka, narozeneho v dubnu 2011 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.12.11 08:46

ahoj,určitě.Vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
13.12.11 19:51
Dašeta píše:
ahoj,určitě.Vítej :mavam:

díík :-) akorat sleduju, ze sem moc holcin nechodi :-( skoda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.12.11 09:54

ale jo chodí akorát ted je asi taková předvánoční pauza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.12.11 19:46

Aaaha, tak to je fajn :-) tak snad po vanocich to tu ozije :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
20.12.11 12:32

Ahoj.Muzu se k vam pridat?Mam 25 mesicni a 7 mesicni holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.12.11 18:23

no já osobně co se předvánočních příprav týče,raději dělám trochu s předstihem aspon mám klid a můžu si užívat rodinky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.12.11 18:25

ahoj mimma.on samozřejmě že můžeš,já mám holčičku tento týden má 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
21.12.11 13:37
Dašeta píše:
no já osobně co se předvánočních příprav týče,raději dělám trochu s předstihem aspon mám klid a můžu si užívat rodinky :hug:

Tak ja na uklid trosku vykaslala,pri dvoch prckoch to je stejne zbytecny :) ,ale teda napeceno uz mam vyse tydne :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.12.11 18:33

tak to znám mám o dost mladší bratry tak vím jak to stím uklízením vypadá ;) já uklízím tak jak během roku na co se honit jak tydyt :roll: o tom ty vánoce nejsou ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.12.11 21:46

Holky krásné vánoce at jsou pohodové a klidné a drobečči at moc nezlobí i když trochu zlobit musí :twisted: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
6.1.12 16:37

Ahoj holky tady je nejak ticho :think: .Haloooooo je tady nekdo? :) Tak jak ste prozili vanoce a silvestra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.1.12 11:26

ahoj,vánoce byly pěkné ale silvestra já osobně nějak nehrotím moc na to pití nejsem.a co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny

Skupina Jarní miminka 2011 nemá zatím žádné členy.