Mononukleóza a školka

100
25.10.13 22:51

mononukleoza a školka

Syn skoro 5 let dostal mononukleozu, máme přijít 4.11. na krev jak dopadnou další výsledky krve, mám dotaz kdo z vašich dětiček měl toto onemocnění a za jak dlouho se vrátilo do školky, váhám zda ho dát po měsíčním klidu tedy v případě že bude krev dobrá nebo raději počkat déle :nevim: díky všem za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8151
25.10.13 22:53

@kmartina náš to měl v květnu je tedy větší bylo mu osm byl doma 3 týdny jaterní testy pak byli ok, začal chodit do školy, jen bez tělocviku na další kotrolní krev jsme šli až po půl roce, myslím že záleží hlavně na těch jaterních testech jestli jsou v normě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
25.10.13 23:04

A dietu jste drželi? já už nevím co vařit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
25.10.13 23:07

@kmartina jo drželi byl to zážitek kluk má k tomu i bezlepkovou a bezlaktozovou takže byl v podstatě jen na dušené zelenině s rýží a kouskem kuřete, samozřejmě bez tuku, soli a koření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
25.10.13 23:31

Ahoj, syn ji mel ted od 1. zari a do skolky sel 14. rijna. Nez sel do skolky tak musel mit dvakrat dobre jaterni testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.10.13 23:32

Já ji měla asi v 15 letech, jakmile jsme měla tgesty ok, tak jsem už dělala všechno, trvalo to cca 2 týdny. Já ji měla v létě, asi 3 týdny po diagnóze jsme měli objednanou dovolenou na horách, tak jsme pak už i chodil na docela dlouhý túry, i když dr mi doporučovala cca 2měsíce klid, já jsem dost nezodpovědnej pacient :oops:. jinak to jídlo hlavně nekořenit, a netučný, hlavně ne smažený, já jedla např. vařený maso s bramborem(nebo jsem udělala řízek v trojobalu, a ten obal pak sloupla asnědla jenom maso, sice to není ideální, ale o hodně lepší než vařený. jinak jsme jedla v podstatě normálně, já skoro nekořením a nesolím ani normálně, takže jsem akorát vynechala smažený, a uzeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.10.13 07:40

@kmartina
Do skolky az budou dobre jaterni testy a nebude unaveny. Co se vareni tyce, tak v klidu, striktni diety se nedrzi, jen ne moc tucne a nesmazene. Alkohol se ho v 5ti letech netyka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
26.10.13 22:18

Díky všem za odpověd musíme taky vydržet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie