StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39513
26.10.21 18:36
@bublinek píše:
Už jste četly? Další páry jsou v karanténě.

jo. Hmm, čert ví, co bude dál. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
26.10.21 18:56

Byla bych pro SD tento týden odpískat. K čemu bude večer se čtyřmi páry, jak by vyřazovali? A pak třeba poslat ven dva páry najednou, nebo udělat výjimečně přenos v pátek a další hned v neděli. Nebo to prostě zrušit celé, takových pozitivních a karantén tam ještě můžou mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
26.10.21 19:38
@IvaB píše:
Byla bych pro SD tento týden odpískat. K čemu bude večer se čtyřmi páry, jak by vyřazovali? A pak třeba poslat ven dva páry najednou, nebo udělat výjimečně přenos v pátek a další hned v neděli. Nebo to prostě zrušit celé, takových pozitivních a karantén tam ještě můžou mít…

Navíc zatím nikdo neví, kolik tam ještě přiskáče pozitivních testů po těch pěti sedmi dnech.
Jako předpokládám, že produkce nějaký krizový scénář má, dalo se to čekat, že něco podobného nastane. Uvidíme, co z nich vyleze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.10.21 22:06

Tak jak se těšíte: https://www. novinky. cz/kultura/clanek/stardance-bude-nektere-soutezici-budou-mit-nove-tanecniky-40376332#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky. sznhp. box&dop_req_id=LIcrNFMl26A-202110282004&dop_id=40376332&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
28.10.21 23:44

Vzhledem k tomu, že to bude nesoutěžní kolo, tak ani nevím, jestli se dívat :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
29.10.21 08:40
@Jeseterka píše:
Vzhledem k tomu, že to bude nesoutěžní kolo, tak ani nevím, jestli se dívat :roll:.

Tak já se dívat budu, halloweenské kolo bude zajímavé a jsem zvědavá, jak budou Hámovi slušet šaty po Kostkový. :)
Navíc tam nakonec budou všichni kromě Miraie a Babčákové, a ti mi zrovna nijak zvlášť chybět nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.10.21 08:55
@Sonmi píše:
Tak já se dívat budu, halloweenské kolo bude zajímavé a jsem zvědavá, jak budou Hámovi slušet šaty po Kostkový. :)
Navíc tam nakonec budou všichni kromě Miraie a Babčákové, a ti mi zrovna nijak zvlášť chybět nebudou.

a co potom taneček s Ebenem na začátku večera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
29.10.21 09:58
@bublinek píše:
a co potom taneček s Ebenem na začátku večera :lol:

Ano, konečně budou trošku progresivní. :jazyk: V zahraničních mutacích pořadu už měli i stejnopohlavní páry, v tomhle jsme sto let za opicema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38778
29.10.21 10:02
@Sonmi píše:
Ano, konečně budou trošku progresivní. :jazyk: V zahraničních mutacích pořadu už měli i stejnopohlavní páry, v tomhle jsme sto let za opicema.

Chvala bohu. :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.10.21 12:28
@Sonmi píše:

někde jsem četla, že to zvažovali u Ciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.10.21 12:35

Takže výborně. Vodička není očkovanej, a Babčáková a Mirai taky ne. Fakt experti.

My se koukat budeme, nesledujeme to kvůli soutěži, ale jsem teda zvědavá, jak příště vyhodí dva páry naráz :mrgreen: :mrgreen:

(Nepředpokládám, že by ti neočkovači rovnou vypadli - i když teda celkem výchovný by to bylo :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
29.10.21 12:44
@Slečna Ferka píše:
Takže výborně. Vodička není očkovanej, a Babčáková a Mirai taky ne. Fakt experti.

My se koukat budeme, nesledujeme to kvůli soutěži, ale jsem teda zvědavá, jak příště vyhodí dva páry naráz :mrgreen: :mrgreen:

(Nepředpokládám, že by ti neočkovači rovnou vypadli - i když teda celkem výchovný by to bylo :mrgreen: :mrgreen: )

Teda nezlob se na mě, ale oni nejsou ti, kdo Covid do SD přinesl. Byla to OČKOVANÁ Tereza Kostková, která, ač měla Covid v rodině u obou očkovaných rodičů, v sobotu na ten přímý přenos šla, protože jako očkovaná bez jakýchkoliv omezení mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
29.10.21 12:50
@Slečna Ferka píše:

(Nepředpokládám, že by ti neočkovači rovnou vypadli - i když teda celkem výchovný by to bylo :mrgreen: :mrgreen: )

Očkování je snad stále dobrovolné, ne? Nebo se něco změnilo? :think: Nebo proč bys je chtěla vychovávat?

• Citovat
  • Upravit
9023
29.10.21 12:59
@IvaB píše:
Teda nezlob se na mě, ale oni nejsou ti, kdo Covid do SD přinesl. Byla to OČKOVANÁ Tereza Kostková, která, ač měla Covid v rodině u obou očkovaných rodičů, v sobotu na ten přímý přenos šla, protože jako očkovaná bez jakýchkoliv omezení mohla.

Jsem pro, ať vyhodí Kostkovou, ta mi tam vadí celé ty roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
29.10.21 13:04
@Slečna Ferka píše:

Jako jo, propalili to pěkně, kdo je neockovanej. Osobně to v jejich branži nechápu, ale jejich boj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová