Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@madyb píše:
@Annia45 @Žirafa 69
Pro mě byl jednička Ondřej Bank
Toho jsem neviděla, nebo už si nepamatuju, zkusím najít nějaký jeho tanec. Tenkrát mě hodně překvapila Pavla Tomicová, od ní se taky spíš čekalo, že bude bavit a tanec jí nepůjde a na můj vkus tancovala hezky.
@Žirafa 69 píše:
Tak Godla prý si spletl pořady a ani nevěděl, na co kývl, ptž si myslel, že jde do Tváře…a že ve StarDance se zpívá…no už to raději nekomentuju. Mrkněte. Nebo spíš čtěte.
https://www.youtube.com/watch?…Tady rozhovor.
https://www.youtube.com/watch?…
Bože
a máš pravdu, u něj radši číst.
Pro mě je jasná vítězka Terezka Prucková, že neutekla a dostala se až do prvního kola. ![]()
@madyb píše:
Pro mě je jasná vítězka Terezka Prucková, že neutekla a dostala se až do prvního kola.
To jo a že mu zvládla slušně odpovědět na jeho otázku jestli chtějí pětky ![]()
@Janadel píše:
Ja trpela nejvic pri tom „rozhovoru“Nastesti byl aspon vtipnej Eben, jak musel reagovat na to s tim hranim homosexuala a pak rikal „nerad bych si tak malinkym rozhovorem zkazil celou karieru“. Nepamatuju si slovo od slova, ale rekl to fakt vtipne
Diskusi sleduju, jindy nepřispívám, ale teď musim - já se při tom rozhovoru normálně zpotila za Ebena, chudák, to musela být pro moderátora v hlavním vysílacím čase, v živým vysílání a v dnešní hyperkorektní době neskutečně nepříjemná situace! Ale je prostě skvělej, vybruslil z toho vtipně ![]()
S Godlou šlápli hodně hodně vedle - a to vůbec nemluvim ani o tanci ani o příslušnosti k jakýkoliv menšině, to se vždycky nějak poddalo. Ale tohle byla skutečně tragédie od začátku do konce ![]()
Včera jsme se dívali i s dětma, ty vždycky křepčí po celým obýváku, pak je musím bodovat. ![]()
Verner a Cina jsou jasní favoriti, Godla byl strašný.
Marka Ebena mi bylo úplně líto, jak mu musel odpovídat, to Star dance šláplo vedle s takovým účinkujícím. Ale ostatní jsou fajn. ![]()
@Annia45 píše:
Spíš jsem to myslela tak, že mi tam mezi nimi nesedí co se týče vyjadřování a projevu. Hrozně mi tam seděl Dvořák to je pro mě typ pravého tanečníka - urostlý, vysoký, elegantní, nádherné pohyby. Hned bych si s ním, nejen, zatančila![]()
Mně se teda Dvořák díky stardance naopak hrozně zprotivil. Přišel mi děsně slizkej a přehrával. Nemůžu ho od té doby ani vidět a přijde mi, že čím je starší, tím je v ksichtu škaredší.
Dvořák, když tančil v StarDance, tak byl štramák a frajer, teď, za ten covid, hodně zestrejcovatěl, úplně jsem se včera lekla, už tam ten šarm a jiskra vůbec není.
@mado píše:
Dvořák, když tančil v StarDance, tak byl štramák a frajer, teď, za ten covid, hodně zestrejcovatěl, úplně jsem se včera lekla, už tam ten šarm a jiskra vůbec není.
Včera hlavně potřeboval ostříhat. ![]()
@Sonmi píše:
Včera hlavně potřeboval ostříhat.
To jsem si taky říkala. Vypadal, jako když ho oblízne kráva. ![]()
@madyb píše:
Pro mě je jasná vítězka Terezka Prucková, že neutekla a dostala se až do prvního kola.
Mě jí je fakt líto
https://fabera.blog.idnes.cz/blog.aspx?…
Fabera i letos píše svůj blog ![]()
Musím říct, že doufám, že vypadne jako první Godla (trapnost nad trapnost) a pak Trávníček (slizoun jeden). Nesympatická je mi i farářka, i když asi dojde daleko, víla jedna.
Jinak mě teda překvapilo, že mě bavili všichni. Verner samozřejmě, Černochová na ty kila navíc má krásný nohy a šlo jí to, Babčáková je supr vtipná a úplně miluju, jak si sedli s tanečníkem, Hlaváčková byla fajn, Mirai mě překvapil, jak je milej, Šoposkou mám ráda a šlo jí to, no a samozřejmě Cina je hvězda jasná - prostě talentovanej na všecko, no.
Příspěvek upraven 21.10.21 v 07:49
@mado píše:
Mně přišlo, že měl trochu vychlastanej ten obličej, takovej opuchlej.
A asi to je fakt hroznej chlap (i když tanečně jsem mu fandila, to byl výbornej): je vidět, jak ta jeho tanečnice působí v téhle řadě mnohem pohodovějc a milejc, než s ním, tam mi přišla taková odtažitá a studená.