StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
17.10.21 14:54
@madyb píše:
@Annia45 @Žirafa 69
Pro mě byl jednička Ondřej Bank :oops:

Toho jsem neviděla, nebo už si nepamatuju, zkusím najít nějaký jeho tanec. Tenkrát mě hodně překvapila Pavla Tomicová, od ní se taky spíš čekalo, že bude bavit a tanec jí nepůjde a na můj vkus tancovala hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
17.10.21 14:56

@Janadel @Žirafa 69 ó, ano, ten hlas a ty oči :srdce: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
17.10.21 14:57
@Žirafa 69 píše:
Tak Godla prý si spletl pořady a ani nevěděl, na co kývl, ptž si myslel, že jde do Tváře…a že ve StarDance se zpívá…no už to raději nekomentuju. Mrkněte. Nebo spíš čtěte.
https://www.youtube.com/watch?…Tady rozhovor.
https://www.youtube.com/watch?…

Bože :zed: a máš pravdu, u něj radši číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.10.21 15:06

Pro mě je jasná vítězka Terezka Prucková, že neutekla a dostala se až do prvního kola. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
17.10.21 15:11
@madyb píše:
Pro mě je jasná vítězka Terezka Prucková, že neutekla a dostala se až do prvního kola. :)

To jo a že mu zvládla slušně odpovědět na jeho otázku jestli chtějí pětky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
17.10.21 16:06
@Janadel píše:
Ja trpela nejvic pri tom „rozhovoru“ :? Nastesti byl aspon vtipnej Eben, jak musel reagovat na to s tim hranim homosexuala a pak rikal „nerad bych si tak malinkym rozhovorem zkazil celou karieru“. Nepamatuju si slovo od slova, ale rekl to fakt vtipne :)

Diskusi sleduju, jindy nepřispívám, ale teď musim - já se při tom rozhovoru normálně zpotila za Ebena, chudák, to musela být pro moderátora v hlavním vysílacím čase, v živým vysílání a v dnešní hyperkorektní době neskutečně nepříjemná situace! Ale je prostě skvělej, vybruslil z toho vtipně :-)

S Godlou šlápli hodně hodně vedle - a to vůbec nemluvim ani o tanci ani o příslušnosti k jakýkoliv menšině, to se vždycky nějak poddalo. Ale tohle byla skutečně tragédie od začátku do konce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
17.10.21 16:44

Včera jsme se dívali i s dětma, ty vždycky křepčí po celým obýváku, pak je musím bodovat. :mrgreen:
Verner a Cina jsou jasní favoriti, Godla byl strašný. :? Marka Ebena mi bylo úplně líto, jak mu musel odpovídat, to Star dance šláplo vedle s takovým účinkujícím. Ale ostatní jsou fajn. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
17.10.21 17:36
@Annia45 píše:
Spíš jsem to myslela tak, že mi tam mezi nimi nesedí co se týče vyjadřování a projevu. Hrozně mi tam seděl Dvořák to je pro mě typ pravého tanečníka - urostlý, vysoký, elegantní, nádherné pohyby. Hned bych si s ním, nejen, zatančila :oops: :D

Mně se teda Dvořák díky stardance naopak hrozně zprotivil. Přišel mi děsně slizkej a přehrával. Nemůžu ho od té doby ani vidět a přijde mi, že čím je starší, tím je v ksichtu škaredší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21727
17.10.21 17:38

Dvořák, když tančil v StarDance, tak byl štramák a frajer, teď, za ten covid, hodně zestrejcovatěl, úplně jsem se včera lekla, už tam ten šarm a jiskra vůbec není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
17.10.21 17:54
@mado píše:
Dvořák, když tančil v StarDance, tak byl štramák a frajer, teď, za ten covid, hodně zestrejcovatěl, úplně jsem se včera lekla, už tam ten šarm a jiskra vůbec není.

Včera hlavně potřeboval ostříhat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.10.21 18:39
@Sonmi píše:
Včera hlavně potřeboval ostříhat. :)

To jsem si taky říkala. Vypadal, jako když ho oblízne kráva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
17.10.21 19:12
@madyb píše:
Pro mě je jasná vítězka Terezka Prucková, že neutekla a dostala se až do prvního kola. :)

Mě jí je fakt líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
18.10.21 08:53

https://fabera.blog.idnes.cz/blog.aspx?…

Fabera i letos píše svůj blog :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.10.21 23:11

Musím říct, že doufám, že vypadne jako první Godla (trapnost nad trapnost) a pak Trávníček (slizoun jeden). Nesympatická je mi i farářka, i když asi dojde daleko, víla jedna.

Jinak mě teda překvapilo, že mě bavili všichni. Verner samozřejmě, Černochová na ty kila navíc má krásný nohy a šlo jí to, Babčáková je supr vtipná a úplně miluju, jak si sedli s tanečníkem, Hlaváčková byla fajn, Mirai mě překvapil, jak je milej, Šoposkou mám ráda a šlo jí to, no a samozřejmě Cina je hvězda jasná - prostě talentovanej na všecko, no.

Příspěvek upraven 21.10.21 v 07:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.10.21 23:14
@mado píše:
Dvořák, když tančil v StarDance, tak byl štramák a frajer, teď, za ten covid, hodně zestrejcovatěl, úplně jsem se včera lekla, už tam ten šarm a jiskra vůbec není.

Mně přišlo, že měl trochu vychlastanej ten obličej, takovej opuchlej.

A asi to je fakt hroznej chlap (i když tanečně jsem mu fandila, to byl výbornej): je vidět, jak ta jeho tanečnice působí v téhle řadě mnohem pohodovějc a milejc, než s ním, tam mi přišla taková odtažitá a studená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová