Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, poradíte nějakou společenskou hru? chtela bych ji nadelit me a pritelovi na vanoce ale zadna me nenapada, doma mame Activity, Česko, Svět, Monopoly, člověče a takove ty dětske..
bylo by prima kdyby se dala hrat jen ve dvou.. diky ![]()
ahoj, my sme velky fanusikovia doskovych hier, pre vacsiu grupu a super zabavu jednoznacne odporucam osadnici z katanu (ale minimalny pocet traja hraci), a potom je super hra s vela rozsireniami carcassonne, to je pre dvoch az siestich a ta nas drzala velmi dlho ![]()
Přidávám se Carcassonne a Osadníky z Katanu (vše hrajeme jak s holkama tak i sami ve dvou nebo s kamarády). Oboje máme i v dětské verzi, ale holky zvládají i dospěláckou - jen je dětská rychlejší.
Teď máme koupené Vikingy, prý je to super hra, uvidíme. Mám vybranou i Dobu kamennou, ale tu zatím nemám koupenou.
L.
Carcassonne, klasika Dostihy a sážky, mívali jsme hry Maršál a špion a Fantom staré Prahy, poslední dvě jmenované jsou pro dva hráče a hrozně nás s bráchou bavily ![]()
To už jste vyjmenovaly snad všechny, nee? Napadá mě jen Evropa, ale máte Česko, tak o tom asi neuvažuješ. Pro více hráčů něco ve stylu Člověče, napij se -my to hrajeme s neteří. Je to její oblíbená hra, ale místo panáků to hrajeme s džusem nebo šťávou, takže během hry několikrát odbíháme
. Já miluju rošířený Hádej kdo,ale je to dětská hra
. Nebo scrabble? My jsme si z nudy koupili i lední hokej a u toho se fakt vyblbli.
Jsem pro Dobu Kamennou, je to super hra. I pro dva hráče, dále jsme hrávali Bláznivou Zoo (karetní hra), Ligreto (karetní hra) Carcasonne mě moc nebaví, ale to je jen můj nazor. Přeji dobrou ruku při výběru.
O čem je doba kamenná? Že bych se nachala inspirovat na Vánoce?
Jo a scrabble - ale hrajeme nepočítané, jen tak pro zábavu. Máme i scrabble karty, taky dobrý, je to svižnější ![]()
Doba kamenná je strategická hra, kde musís sbírat suroviny aby sis mohla koupit za ně baráčky. Je to fakt super, a hlavně graficky nádherné:)
Terrad píše:
To už jste vyjmenovaly snad všechny, nee? Napadá mě jen Evropa, ale máte Česko, tak o tom asi neuvažuješ. Pro více hráčů něco ve stylu Člověče, napij se -my to hrajeme s neteří. Je to její oblíbená hra, ale místo panáků to hrajeme s džusem nebo šťávou, takže během hry několikrát odbíháme. Já miluju rošířený Hádej kdo,ale je to dětská hra
. Nebo scrabble? My jsme si z nudy koupili i lední hokej a u toho se fakt vyblbli.
jojo mame cesko a svet tak evropa je neco mezi…
scrabble mame takyy, dostihy a sazky taky.. koukala jsem na ty osadniky ale je toho straaasne moc, a jak nas tak znam ze nas to chytne tak budem muset mit zase vsechny…
No my máme her něco přes padesát a taky ještě nemáme všechny ![]()
Pro dva jsou dobré Agricola, Torres, Sankt Petersburg.
http://www.planetaher.cz/…a-p-126.html
http://www.planetaher.cz/…s-p-187.html
http://www.hrajeme.cz/…eDetail.aspx?…
Za me Transamerika, agricola, karetni Osadnici pro dva Nebo Ubungo.
holky už řekly skoro všechno co napadlo mě plus
to je karetní hra.. zloději, policajti, nevíš kdo je kdo a taktizuješ - docela sranda
My mame nejnoveji koupeny Svabi salat, Saboter a Strelene kachny. A jinak me jeste bavily Fazole. Dobra hra pro dva je Caesar a Kleopatra, a taky DaVinciho kod (i kdyz ten je lepsi ve vicero hracich). Vikingove jsou super a jeste vic me bavil Postovni kuryr. A jinak zminovane Aktivity, Cesko, Osadnici z Katanu a Bang. U nekterych nevim, pro kolik je to hracu, to se kdyztak podivej. Ja koukam na recenze od hracu na www.hrajeme.cz ale asi budou i jinde.
Obecne vsechny, co jsem zminila bych doporucila. ![]()
@freeonit Party Alias…znáš? ale to není pro dva…ale nějak mě to napadlo