Dárek k vánocům od manžela?

17310
28.10.10 15:33

Dárek k vánocům od manžela?

Ahojky

Chci se zeptat jak to máte doma,dává vám manžel/přítel překvapení nebo si dárek vybíráte vy?Manžel mě párkrát překvapil a nebylo to onoTak se zasekl a nechce mi kupovat překvapení a že si mám dárek vybrat a koupit sama :-(

Ale to já nechci,chci mít překvapení aspoň nějakou kravinku nebo maličkost,ale chci aby mi něco vybral :wink:

Příklad nevhodných darů-
kniha,ráda čtu,ale to co koupil se nedalo fakt číst :mrgreen:

Nějaký vymakaný obal na mobil a sluchátka-to vůbec nevyvužiji :nevim:
Atd atd.

Přitom ví jaký používám parfém a z Bossíka bych teda fakt radost měla

hrnečky,ví že je sbírám,takže nějaký origo hrnek :think:

Tuhle jsem mu ukázala krásný povlečení v katalogu v domění že mu to docvakne a on se na to skoro nepodíval :-?

Takže,jak je to u vás? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
28.10.10 15:43

U nás se dává překvapení -no nikdy to není co bych opravdu hoodně moc chtěla .Ikdyž jednou mě opravdu dojal k slzám (v dobrém slova smyslu ,když mi dal roční kupon na MHD -konečně věc ,kterou jsem chtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
28.10.10 15:51

Co já bych dala za blbý dárek. V rodině bývalého manžela se dávali dárky hojně a celkem k upotřebení. V přítelově rodině se na to nehraje. Prostě se vyberou z bankomatu peníze a strčí se do ruky s tím, aby si dotyčný koupil něco, co uzná za vhodné. Hodně mi to vadí. Ale nic s tím neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.10 16:05

Tak u mě to samé,když překvápko,tak to stojí „za to“ :roll: Prý neví co mi má koupit,takže si mám vybrat,ale to už není ono.Dokonce to jednou dopadlo tak,že jsem si ten dárek musela koupit sama,jinak bych nedostala nic :zed: Nějaké náznaky mu nedochází,i kdybych mu to snad napsala na papír co bych si přála,tak to ztratí a dostanu třeba triko o dva čísla menší :evil: Jóóó to několik let zpět bylo uplně všechno jinak :roll: :lol: Jednou mi ježíšek přinesl snowboard se vším všudy(nejde mi o drahý dárek,ale bylo to překvápko),potom zase užasnou čepici na zimu a ted???Jo vlastně letos už mi bylo sdělene,že maminka přece dostane miminko(kolem vánoc mám termín) :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
23847
28.10.10 16:05

Hahaha, chtít od chlapa empatii a invenci ohl. dárků - utopie. U nás by to taky nedopadlo, kdybych jen naznačovala. Když jsem si např. poručila, že za porod chci zlato a měla na mysli nějaký přívěšek jako medvídka, znamení, písmenko jména syna, tak koupil drahý hnusný kroucený řetízek :roll: :zed:
No nic, chce to asi buď přesně specifikovat, ale to už asi není ono, nebo psát dopis Jéžíškovi. To my jeden čas dělali, ale už nás nebaví vymýšlet co vlastně chcem. Ačkoli ty bys to zkusit mohla, prostě mu napiš pěkný ručně psaný dopis (radši stučný) a do něj to cos napsala sem a uvidíš, čím tě překvapí :wink: :lol: Nebo napiš seznam delší, ať si něco vybere a budeš překvapená, co si vybral :mrgreen: Já mám ten problém, že nevím co chci, radši si vše koupím sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.10.10 16:15

Gino-to já bych měla nápadů :-P Asi zkusím ten dopis a uvidíme jak se drahý chytne :wink:

Anonymní-jj,přesně.Když jsme spolu začínali takt o bylo překvápko sem a překvápko tama teď?Jedno překvápko už mám 8 let a má 4 nohy :srdce:

lemaz-to mají u manžela v rodině,dají obálky a já jako blbka všem vymýšlím dárky,protože manža je v tom neschopnej :zed: Mě to přijde blbý dávát pod stromeček obálky,tak ať to dají předem aby se něco nakoupilo pod stromek :wink: Jak mám asi malýmu vysvětlit že ježíšek nosí obálky s penězma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.10.10 16:32

Posílám svému chlopovi v průběhu roku nenápadně odkazy na to, co by se mi líbilo… On posílá stejně odkazy mně.

No a pokaždé před Vánoci nebo narozeninami zjistíme, že je pozdě :nevim: Takže si uděláme radost jen tak během roku a dáváme si maličkosti a blbinky :) Jsou z lásky a našetěstí nám to vzájemně nevadí.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.10.10 16:37

Lesi-to je hezký :palec:

No už přemýšlím jak to udělat.Asi budem psát ježíškovi s Adámkem a tatínek snad pochopí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.10 17:24

U nás to stojí za houby. Z domova jsem byla zvyklá, že jsme si vždycky dávali dárečky, třeba jen maličkosti. Ale vždycky udělaly radost. S manželem jsem deset let a on snad absolutně nechápe, o čem Vánoce jsou :nevim: . Já se na Vánoce těším jako malá holka, vždycky napeču, uklidím, nakoupím dárky pro děti, pro něj, pro svoji rodinu, i pro jeho. Dárky za posledních 5 let byly. Jeden rok peníze na mobil, který jsem potřebovala - jenže mi vybral přesný typ, takže jsem musela čekat půl roku na to, až se začne prodávat i v ČR :cert: , další rok jsem dostala kuchyňskýho robota, potom peníze na povinné ručení, loni peníze na stavebko… :think: Nejhorší to je, když jsme s celou mojí rodinou u rodičů, ségry od manželů dostanou spousty drobností a já tam mám prostě jen obálku s penězma :cry: :cry: :cry:
Nejde o tu hodnotu, ale prostě mě strašně mrzí, že si nedá tu práci ani s tím, aby mi něco malého vybral. Pro děti nakupuji všechno taky já. A vždycky mě to mrzí. Letos už mám zaplacené stavebko, auto, nový mobil mám od jara,… Tak jsem fakt moc zvědavá, na co dostanu obálku tentokrát :think: :cry: :cry: :cry:
Jeden by si myslel, že se ten chlap bude cítit blbě, když všichni rozbalují dárky a já jediná žmoulám v ruce obálku a že se třeba příští rok poučí a on nic. Asi je fakt natvrdlej, nebo je mu to úplně jedno :nevim: :nevim: :nevim:
 tterka

• Citovat
  • Upravit
28.10.10 17:42

Když jsme spolu chodili, tak sme si dělali na vánoce překvapení. co jsme se vzali, tak si kupujeme co potřebujeme. Máme 2 děti, takže se oba těšíme na jejich reakce z dárků. To je pro nás nejkrásnější dárek, jejich úsměvy, jejich radost z dárků. Toto se nedá koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
28.10.10 17:49

Já jsem taky psávala dopisy Ježíškovi, když ještě nebyly děti. Psala jsem tam i různý krávovinky jako vyměnit sprchovou hadici a pořádnýho chlapa-milence. Manžel se u toho nachechtal a kupodivu všechno teda krom toho milence a vyloženejch ujetin :mrgreen: jsem dostala nebo to manžel doma udělal.
Zřejmě to budu muset zopakovat, aby se dodělaly věci, co nejsou hotové :wink:
Nicméně taky jsem dostala spoustu dárků, které se nepovedly, ale zase se snažím tvářit, že se mi to líbí, přece mu o vánocích nebudu kazit náladu :mrgreen: A přesně se bojím, že by pak značně polevil v nakupování :mrgreen:

Jo a úplně nejradši mám dárky typu - taneční kurz, permanentku na sqaush… Jako vypadá to hezky, jenže on to vymyslí a já si to musím zjistit, objednat, zaplatit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
28.10.10 19:05
zvedaváholka píše:
Když jsme spolu chodili, tak sme si dělali na vánoce překvapení. co jsme se vzali, tak si kupujeme co potřebujeme. Máme 2 děti, takže se oba těšíme na jejich reakce z dárků. To je pro nás nejkrásnější dárek, jejich úsměvy, jejich radost z dárků. Toto se nedá koupit.
:palec: přesně tak! Mluvíš mi z duše. My děláme Vánoce hlavně pro děti, dáreček pro nás koupíme společně (aby jsme měli něco pod stromečkem a děti se nedivily, že nám Ježíšek nic nedonesl) :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
VERONIKA
28.10.10 19:29
zvedaváholka píše:

U nás je to naprosto stejné!!!

My si dárky nedáváme což mě hodně mrzí, ale manžel nějak „nepochopil kouzlo Vánoc“ :-?
Je to smutné, ale z domu tak nebyl zyklý takže se tomu nemůžu moc divit, ale i tak jsem si myslela, že se „něčemu přiučí“ a Vánoce budou nejkrásnější svátky - no tak nic no :zed: :cert:
Kupujeme si dražší věci co „potřebujeme“ - minulý měsíc to byla myčka, vloni obrovská televize a je to jako společný dárek k Vánocům :think:

Maloši mají vždycky hromady dárků a ti jsou úžasní, strašně miluju ty jiskřičky v očičkách při rozbalování dárků, při rozsvícení stromečku … :hug: :hug: :hug:

Já chci taky nějaké pidi dáreček z lásky :cry:

• Citovat
  • Upravit
5463
28.10.10 19:45

U nás manžel se mě zeptá co chci a pak něco koupí tak uvidíme vloni jsem dostala noťas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.10.10 19:48

No, na chlapy nějaký náznaky neplatí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie