Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potřebuji se ujistit, jestli jsem jediná nebo ne. Od té doby, co jsou „oživené“ diskuse, tak čtu daleko méně diskusí. Prostě nepobírám, že diskuse je třeba z loňského roku a někdo tam dnes přispěje.
Chápu, že některé diskuse typu „můžu být těhotná“ mne také vyloženě vytáčely, ale teď mi přijde, že to nějak upadlo.
Myslí si někdo to stejné?
Nechci rozhodně nikoho naštvat - jen se ptám.
mě přijde, že nikdo oživené diskuse nečte zrovna dneska jsem do jedné psala a nic(konkrétně do diskuse o potravinářských barvivách, minule jsem psala do oživené ohledně zoubků a nikdo neodpověděl založila jsem novou a hned hromady komentářů… diskuse starší půl roka bych mazala, stejně to akorát zabírá kapacitu stránky a nikdo už je nevyužije…
Já to samé - napsala jsem dotaz do oživené - takový druh, na který odpovídá skoro každá druhá… který ze dvou výrobků mám koupit - jednoduchý dotaz, vždycky hodně rad a odpovědí. A nic !? No, poradím si sama, ale je to škoda.
Já jsem do pár nakoukla a než jsem se zorientovala, tak uběhla kopa času. Takže teď už se dívám na datum příspěvků. Pokud to není nějaké téma, které se dobou nemění (př. kojení), tak to okamžitě zavírám. Doba se mění a co bylo před půl rokem (u některých) témat, je teď úplně jinak.
Vypada to, ze navrhy na zmeny v diskuzi Co by jste menili na eMiminu nejak valnou odezvu nevyvolaly. Urcite prislo par dobrych pripominek ke zmenam, ale kde nic tu nic. Zmenily se pravidla, ale ja rozdil nevidim. Je pravda ze tema Muzu byt tehotna se tu nevyskytuji desetkrat denne, ale jinak jsem zadnou kladnou zmenu nepostrehla. Ale zase do toho nebudu tak kecat, nejsem tu tak dlouho. Avsak po zmene jsem pocitila upadek, to musim rict.
Ja ty ozivene ctu, kdyz me zaujme a myslim si, ze bych mohla pomoct. Nedelam rozdily v ozivene a nove.
Já momentálně diskuze tolik nestíhám, tak jenom, když mě něco bouchne do očí v postranních Nových diskuzích, tak to otevřu, jenže tam se oživené nevyskytují, takže i kdyby mě třeba téma zaujalo, tak ho „nevidím“.
ahojky, já oživené čtu, když mě název zaujme a vím, že bych k tomu měla co říct nebo že by mě mohla diskuse také v něčem poradit, což to samé dělám u diskusí nových. také otvírám podle těchto kritérií. takže za mě ano.
Michaelakkk píše:
mě přijde, že nikdo oživené diskuse nečte zrovna dneska jsem do jedné psala a nic(konkrétně do diskuse o potravinářských barvivách, minule jsem psala do oživené ohledně zoubků a nikdo neodpověděl založila jsem novou a hned hromady komentářů… diskuse starší půl roka bych mazala, stejně to akorát zabírá kapacitu stránky a nikdo už je nevyužije…
Zcela souhlasím, mám stejné zkušenosti a ten nápad s půlročním mazáním je ![]()
ctu(jen posledni stranku), pokud mam k tematu co rici.
ocekavam v ozivenych diskusich novy dotaz, pokud tam nekdo po peti letech pripise odpoved, byvam zklamana.
Prala bych si, aby novy dotaz byl nejak zvyraznen.
Treba kdyby ve vypisu misto „ozivena“ stalo NOVÝ DOTAZ
taky jsem zaznamenala malo odpovedi pri jednom svemn pokusu
Taky jsem oživovala diskuzi a příspěvek ani jeden.
Nevím jestli mazat staré diskuze, občas probírám i ty, kam už dlouho nikdo nepřispívá a přitom tam najdu něco co potřebuji.
Oživené diskuze nikdo nečte. Jednu jsem oživila před několika dny, pak do ní několikrát něco dopsala, aby se mi tam někdo ozval a nic. Podle mě by se mohly objevovat v panelu, jako nové diskuze.
Oživené někdy čtu, když mě zaujmou. Ale stejně to mám s novýma - taky nečtu úplně všechny. Ale k mazání starýc diskuzí - moc pro nejsem, už jsem taky v pár prastarých diskuzích našla odpověď na mou otázku, tím pádem jsem nemusela zakládat diskuzi novou. Je to asi fakt těžký ![]()
Taky si pročítám staré, ale kolikrát nenajdu tu správnou odpověď nebo je diskuze starší i 4 roky a více.
Já už v poslední době nepoužívám eMimino jenom jako stroj na kecání, ale taky jako informační databázi. Párkrát jsem ve starších diskusích našel i něco užitečného…