Čtete oživené diskuse?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
29.10.10 09:12

Čtu takové, které mě zaujmou, stejně tak jako u nových diskuzí. Nicméně jako první si prohlížím diskuze v tom pravém sloupečku a tam oživené nejsou. Škoda, že není pod novými dikuzemi ještě sloupeček jen s těmi oživenými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.10.10 09:17

Čtu nejdřív podle sloupečku „Nové příspěvky“, potom „Nové diskuze“, potom svoje oblíbené a když mám fakt hodně čřasu, tak brouzdám i staršími… Takže nečtu implicitně oživené diskuze, ale pokud se nějaká pro mě zajímavá vyskytne ve sloupečku „Nové příspěvky“, tak ji čtu a neřeším, kdy byla vlastně založená…
Je fakt, že tam je každá jen chvilku, takže je dost snadné ji „minout“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20781
29.10.10 09:34

Zdravím,

díky za zajímavé podněty a nápady. Je pravda že většina oživených diskusí nejsou nové dotazy ve starém tématu, ale pouze další diskusní příspěvky nebo odpovědi a tudíž tyto diskuse nedávají v přehledu nových diskusí smysl a zbytečně degradují sekci Nové diskuse.

Provedl jsem tedy jednu změnu: diskuse se nyní neoživují automaticky jak tomu bylo doposud, ale je nutné zaškrtnou „Oživit diskusi“. Toto zaškrtnutí by mělo znamenat, že se v daném tématu ptám na novou otázku a nikoliv, že komentuji jiný příspěvek nebo jen přidávám reakci.

Pokud bude tato změna fungovat a budou se oživovat opravdu jen diskuse s novými otázkami tak je vyvedeme do pravého sloupce a současně nový dotaz graficky odlišíme jak navrhuje Pudloslava.

Klidně pište vlastní nápady :), vše zvážíme.

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.10.10 09:42

Skoro nestíhám vyfiltrovat zajímavé nové, natož oživené..To už musí bejt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
29.10.10 10:31

Mne by docela vyhovoval panel „ozivene diskuse“, stacilo by treba jen pet poslednich..tak by nedochazelo k mixovani novych a starych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.10.10 10:40

pokuď je to něco co mě zajímá tak čtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
29.10.10 11:04

nečtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
29.10.10 11:05
fidla píše:
Mne by docela vyhovoval panel „ozivene diskuse“, stacilo by treba jen pet poslednich..tak by nedochazelo k mixovani novych a starych

Přesně tak. Jak se to míchá mezi nové a oživené, tak mě to nebaví to vyčítat, co je nový a co oživený, že to kolikrát prostě nečtu vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
29.10.10 11:16

Ahoj, oživené nečtu, protože „nejsou vidět“ nebo spíš nejsou tolik na očích, jsou vidět jedině když si najedu do všech nových diskuzí a to moc často nedělám a stejně je pak přehlížím, protože jak už tu bylo hodněkrát psáno - nikdo pak na ně stejně neodpoví a pokud ano, tak se člověk dočká bůhví kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.10.10 13:08

Já bych uvítala to, co píší holky nade mnou - oddělit úplně oživené diskuse od nových nebo si vypnout jejich zobrazování. Pro mě je výpis nových diskusí spolu s oživenými totálně nepřehledný :evil:
A co se týče těch oživených, tak sem tam nějakou rozkliknu, ale spíš jdu po těch nových :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
29.10.10 15:47
Terrad píše:
Oživené diskuze nikdo nečte. Jednu jsem oživila před několika dny, pak do ní několikrát něco dopsala, aby se mi tam někdo ozval a nic. Podle mě by se mohly objevovat v panelu, jako nové diskuze.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
5527
30.10.10 14:31
Jura007 píše:
Já už v poslední době nepoužívám eMimino jenom jako stroj na kecání, ale taky jako informační databázi. Párkrát jsem ve starších diskusích našel i něco užitečného…

Přesně tak :palec: Stará diskuze o praní skvrn je pro mě přínosnější než 1000 nových o tom, jestli zakladatelka může být těhotná, co si má sbalit do tašky do porodnice, nebo jestli je tvrdnutí břicha v těhu normální :zed:
Takže já jsem oživené diskuze přivítala. Většinou se totiž jedná o diskuze, kde opravdu " o něco jde". Stěží bude někdo po roce oživovat diskuzi o tom, jestli „na tom testu taky vidí ducha“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.10 09:28
admin píše:
Zdravím,

díky za zajímavé podněty a nápady. Je pravda že většina oživených diskusí nejsou nové dotazy ve starém tématu, ale pouze další diskusní příspěvky nebo odpovědi a tudíž tyto diskuse nedávají v přehledu nových diskusí smysl a zbytečně degradují sekci Nové diskuse.

Provedl jsem tedy jednu změnu: diskuse se nyní neoživují automaticky jak tomu bylo doposud, ale je nutné zaškrtnou „Oživit diskusi“. Toto zaškrtnutí by mělo znamenat, že se v daném tématu ptám na novou otázku a nikoliv, že komentuji jiný příspěvek nebo jen přidávám reakci.

Pokud bude tato změna fungovat a budou se oživovat opravdu jen diskuse s novými otázkami tak je vyvedeme do pravého sloupce a současně nový dotaz graficky odlišíme jak navrhuje Pudloslava.

Klidně pište vlastní nápady :), vše zvážíme.

Admin

Tak tohle nefunguje, právě jsem jednu diskuzi zkusila oživit i s tím, že jsem zaškrtla, že pokládám nový dotaz… během asi dvou minut napsto zapadla mezi „novými příspěvky“, i když tam bylo uvedeno, že pokud pokládám nový dotaz, objeví se tato oživená v „nových diskuzích“. Takže stejně budu zakládat novou… k čemu tam to políčko na zaškrtnutí tedy je?
 8-o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová