Jak udělat mp3?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3040
28.10.10 16:48

jak udělat mp3?

Ahoj holky, tak teď stojím před problémem, který jsem nikdy nemusela řešit. Mám prázdné cd s kapacitou 700mb. ale potřebuji tam dostat soubor 1,47gb. Jak to udělat? Myslíte, že to můžu dát na dvd disk (jedná se o hudbu), který má kapacitu větší? nebo mám soubor zkomprimovat a dát ho na cd?

Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
28.10.10 17:11

Jestli to budeš přehrávat v počítači (předpokládám že se jedná o mp3?), tak klidně na to DVD. Ale žádný přehrávač (auto, discman) ti to nepřehraje. Pokud bys to zkomprimovala do .zip nebo .rar nebo nějakého archivu prostě, tak to nepřehraje ani ten počítač, musela bys to pokaždé „rozbalit“.
A pak je možnost rozdělit ten soubor na části, které už by se vešly na to cd. Kdysi jsem nějaký takový jednoduchý prográmek měla, už nevím ale… na slunecnice.cz něco najdeš když tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
28.10.10 17:41
Pipet píše:
Jestli to budeš přehrávat v počítači (předpokládám že se jedná o mp3?), tak klidně na to DVD. Ale žádný přehrávač (auto, discman) ti to nepřehraje. Pokud bys to zkomprimovala do .zip nebo .rar nebo nějakého archivu prostě, tak to nepřehraje ani ten počítač, musela bys to pokaždé „rozbalit“.
A pak je možnost rozdělit ten soubor na části, které už by se vešly na to cd. Kdysi jsem nějaký takový jednoduchý prográmek měla, už nevím ale… na slunecnice.cz něco najdeš když tak.
Pipet
neumí to náhodou rozdělit i ty komprimační programy?Matně si vybavuju že jsem kdysi něco komprimovala a nabízelo mi to jako jednu z možností velikost na cd.
WINRAR,WINZIP…mi ted honem napadly.U obou by měla být čeština.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.10.10 17:58

Jo, to asi jo, jenže ono to rzodělí ten komprimovaný archiv - a pokud to chce normálně přehrávat, tak to pak nepůjde=/. To je dobré pro archivaci třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
28.10.10 23:46

Na prevadeni CD do mp3 pouzivam program audiograbber.
Jen jsem nepochopila, jestli se ptas na toto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
28.10.10 23:49

No, tak mi to nabídlo Nero, ale i přesto se to nepodařilo. Takže jsem to dala nakonec na 2 cd a mám co dohánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová