StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
17.10.21 11:37
@Janadel píše:
Ja trpela nejvic pri tom „rozhovoru“ :? Nastesti byl aspon vtipnej Eben, jak musel reagovat na to s tim hranim homosexuala a pak rikal „nerad bych si tak malinkym rozhovorem zkazil celou karieru“. Nepamatuju si slovo od slova, ale rekl to fakt vtipne :)

Tak tohle Eben opravdu umí. Být korektní a zároveň vtipný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
17.10.21 11:39

@madyb Já nevím, tak zrovna u Godly stačí poslouchat minutu jeho vyjadřování a je poměrně jasno, že mistr slova ani vtipu není. Ale chybička se mohla vloudit i scénaristům Stardance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.10.21 11:41
@Annia45 píše:
@madyb Já nevím, tak zrovna u Godly stačí poslouchat minutu jeho vyjadřování a je poměrně jasno, že mistr slova ani vtipu není. Ale chybička se mohla vloudit i scénaristům Stardance.

To je pravda, ale i tento „herec“ má svá publikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
17.10.21 11:45
@madyb píše:
To je pravda, ale i tento „herec“ má svá publikum.

To máš pravdu. Tak snad tam nevydrží moc dlouho, tenhle rok mi tam už vůbec nesedí mezi slušnáky typu Cina, Verner..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
17.10.21 11:59

Dokud hrál Godla v Mostu, přišlo mi to vtipný. Ordinaci nebo jiné počiny jsem neviděla. Ale jeho vlastní projev je katastrofa a nevím, jestli je to pokus o humor, nebo je fakt tak jednoduchý. Jeho partnerku lituju, poprvé kvůli tomu prvnímu mozolu a podruhé, když otevřel pusu. Tancovat s takovým pupkatýrem musí být taky děsný. Hned jsem si vybavila Xindla, ten prokázal taky dřevní výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.10.21 12:07
@Annia45 píše:
To máš pravdu. Tak snad tam nevydrží moc dlouho, tenhle rok mi tam už vůbec nesedí mezi slušnáky typu Cina, Verner..

Když mě tan nesedí ani ti slušňáci. Podle mne tanečník má být elegantní, urostlý… :) Proto nemám ráda sportovní tanec s nagelovanými tanečníky odhalující svůj holý hrudníček. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
17.10.21 12:14
@madyb píše:
Když mě tan nesedí ani ti slušňáci. Podle mne tanečník má být elegantní, urostlý… :) Proto nemám ráda sportovní tanec s nagelovanými tanečníky odhalující svůj holý hrudníček. :oops:

Spíš jsem to myslela tak, že mi tam mezi nimi nesedí co se týče vyjadřování a projevu. Hrozně mi tam seděl Dvořák to je pro mě typ pravého tanečníka - urostlý, vysoký, elegantní, nádherné pohyby. Hned bych si s ním, nejen, zatančila :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39504
17.10.21 12:18
@Annia45 píše:
Spíš jsem to myslela tak, že mi tam mezi nimi nesedí co se týče vyjadřování a projevu. Hrozně mi tam seděl Dvořák to je pro mě typ pravého tanečníka - urostlý, vysoký, elegantní, nádherné pohyby. Hned bych si s ním, nejen, zatančila :oops: :D

A ty jeho oči…hmmm. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.10.21 12:21
@Annia45 píše:
Hned bych si s ním, nejen, zatančila :oops: :D
:oops: :oops: :oops:
Mě se zdá že v posledních řadách jde úroveň tance strašně nahoru (až na výjimky :) ), ale prostě mi tam zas něco chybí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.10.21 12:25

@Annia45 @Žirafa 69
Pro mě byl jednička Ondřej Bank :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
17.10.21 12:29
@Annia45 píše:
Tak to jsem na jednu stranu ráda, že to není jen můj pocit, na druhou stranu jsem znechucená z hyperkorektnosti téhle doby, je jedno, jak se kdo chová a jaký je, důležitý je že je z menšiny a nacpeme ho všude, i když se tam vůbec nehodí, abychom ukázali jak jsme multikulturní :roll:

Cina je taky z oné menšiny, dokonce je zástupce rovnou dvou menšin, takže Godlu nevím, jestli vybrali z tohohle důvodu. Asi si mysleli, že s ním bude legrace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21718
17.10.21 12:46

@Fíková vždyť stačí, když promluvil, tak hned je jasné, že se vůbec nechytá, myslím, že on své diváky nenajde, takoví tráví čas jinak, ne u StarDance. Spíš to bude o tom, že tam udělá ostudu a tradiční divák to ohodnoti, vždyť jsem si to říkal, že všichni jsou takoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
17.10.21 13:07
@Žirafa 69 píše:
A ty jeho oči…hmmm. ;)

A k tomu ten jeho hlas… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39504
17.10.21 13:42
@Janadel píše:
A k tomu ten jeho hlas… :oops:

Ten taky miluju, úplně úžasnej i na dabing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39504
17.10.21 13:48

Tak Godla prý si spletl pořady a ani nevěděl, na co kývl, ptž si myslel, že jde do Tváře…a že ve StarDance se zpívá…no už to raději nekomentuju. Mrkněte. Nebo spíš čtěte.
 https://www.youtube.com/watch?…

Tady rozhovor.
https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová