Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Některé písně vůbec neznám, ale mě se líbí. Mám moc ráda pramínek vlasů
No já jsem spokojená, Teď ještě aby šel Godla, a pak už nebudu chtít vypadnout moc nikoho. Teda za mě by mohla jít ještě farářka, není mi sympatická, ale přijde mi, že netančí tak blbě.
Černochová mi přijde výborná, a nohy nemá špatný, holt postava jabko. Jí taky škodí ten kulatý obličej, to opticky hodně zakulacuje. A má kliku na tanečníka. Minule to Kubařový taky vyhrál Vodička - bez něj by tak nevynikla.
Vodicka je famozni. Cernochova se mi libi. Ma hezke nohy a saty taky fajn. Spis blba barva.
Tak Godla dneska zabral, Terezka je úžasná a nakonec z něho ještě udělá štramáka. ![]()
Za mě to dopadlo nejlíp jak mohlo, Trávníček byl úplně ultraslizkej. Akorát kvůli Verče mě to mrzí.
Jinak se mi líbila Černochová, a vyhrála to i u poroty. Fakt při tom tanci působí velmi lehce, ma pěkný nohy a hrozně se mi líbí, jak působí sebevědomě a přitom ne arogantně.
Nebavila mě šoposká, ta by mohla vypadnout příště.
@masima píše:
Já se nemůžu rozhodnout, jestli mi je ta Kopecká sympatická nebo ne. Ale nohy má teda boží.
Celou figuru má boží, pas jak vosa, nekonečné nohy. A velmi jemný, půvabný obličej, málokteré ženské takhle sluší krátké vlasy.
Jinak se mi dnes líbila, fandili jsme jí, ať nevypadne.
Jinak semafor ráda nemám, takže mě to teda dneska po hudební stránce taky moc nebavilo. Mně ty jejich texty přijdou až na pár výjimek hrozně infantilní.
Třeba to, na co tancovala Hlaváčková. A Mirai, to byla fakt hnusná píseň. ![]()
Podle mého dnes hodně nudný a fádní díl. Usnula jsem u toho. ![]()
Už jste to četli? Kostková má covid.
To šlo teda rychleji, než jsem čekala. Jsem zvědavá, jak to vyřeší.
@bublinek píše:
Za mě raději Kostková než Eben
No tak Eben bude nutně v karanténě.
Pokud teda pro ně zase neplatí nějaká spešl pravidla, na která normální lidi nedosáhnou, že. ![]()
Mně se třeba hrubě nelíbilo publikum bez respirátorů. ČT jako veřejnoprávní televize má jít příkladem, a ne to ochcávat.
A mezi náma, pokaždé když kamera vzala záběr do těch diváků, tak jsem si říkala, že s těma respíkama by aspoň nebyly tolik vidět jejich znuděné obličeje.
Jako proč tam někteří ti lidi chodí, když je to evidentně nebaví, to fakt nechápu.
@Sonmi karanténa? Pokud je očkovaný tak možná ne.
Protože u dcery ve třídě byl pozitivní žák a jejich učitelka chodí do školy stále a děcka jsou na online.
Tak mi někdo vysvětlete jak to je.
@bublinek píše:
@Sonmi karanténa? Pokud je očkovaný tak možná ne.Protože u dcery ve třídě byl pozitivní žák a jejich učitelka chodí do školy stále a děcka jsou na online.
Tak mi někdo vysvětlete jak to je.
Ano, očkovaní bezpříznakoví do karantény nemusí, to je pravda. Eben očkovaný určitě je.
Jsem zvedava jak se to vyvrbí, my sledujeme a mame tento porad moc rádi…ale teda v okolí to u nás nikdo nesleduje, což je divné :/ přijde mi fajn ![]()