StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7354
23.10.21 22:22

Některé písně vůbec neznám, ale mě se líbí. Mám moc ráda pramínek vlasů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
23.10.21 22:36

No já jsem spokojená, Teď ještě aby šel Godla, a pak už nebudu chtít vypadnout moc nikoho. Teda za mě by mohla jít ještě farářka, není mi sympatická, ale přijde mi, že netančí tak blbě.

Černochová mi přijde výborná, a nohy nemá špatný, holt postava jabko. Jí taky škodí ten kulatý obličej, to opticky hodně zakulacuje. A má kliku na tanečníka. Minule to Kubařový taky vyhrál Vodička - bez něj by tak nevynikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
23.10.21 22:50

Vodicka je famozni. Cernochova se mi libi. Ma hezke nohy a saty taky fajn. Spis blba barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
23.10.21 23:57

Tak Godla dneska zabral, Terezka je úžasná a nakonec z něho ještě udělá štramáka. :palec:
Za mě to dopadlo nejlíp jak mohlo, Trávníček byl úplně ultraslizkej. Akorát kvůli Verče mě to mrzí.
Jinak se mi líbila Černochová, a vyhrála to i u poroty. Fakt při tom tanci působí velmi lehce, ma pěkný nohy a hrozně se mi líbí, jak působí sebevědomě a přitom ne arogantně.
Nebavila mě šoposká, ta by mohla vypadnout příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
24.10.21 00:00
@masima píše:
Já se nemůžu rozhodnout, jestli mi je ta Kopecká sympatická nebo ne :nevim:. Ale nohy má teda boží.

Celou figuru má boží, pas jak vosa, nekonečné nohy. A velmi jemný, půvabný obličej, málokteré ženské takhle sluší krátké vlasy.
Jinak se mi dnes líbila, fandili jsme jí, ať nevypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
24.10.21 00:02

Jinak semafor ráda nemám, takže mě to teda dneska po hudební stránce taky moc nebavilo. Mně ty jejich texty přijdou až na pár výjimek hrozně infantilní. :nevim: Třeba to, na co tancovala Hlaváčková. A Mirai, to byla fakt hnusná píseň. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
24.10.21 01:00

Podle mého dnes hodně nudný a fádní díl. Usnula jsem u toho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
25.10.21 19:20

Už jste to četli? Kostková má covid.
To šlo teda rychleji, než jsem čekala. Jsem zvědavá, jak to vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
25.10.21 19:45

Zrovna to čtu a jsem zvědavá, co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
25.10.21 20:55

Za mě raději Kostková než Eben

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
25.10.21 21:25
@bublinek píše:
Za mě raději Kostková než Eben

No tak Eben bude nutně v karanténě.

Pokud teda pro ně zase neplatí nějaká spešl pravidla, na která normální lidi nedosáhnou, že. :nevim:
Mně se třeba hrubě nelíbilo publikum bez respirátorů. ČT jako veřejnoprávní televize má jít příkladem, a ne to ochcávat.
A mezi náma, pokaždé když kamera vzala záběr do těch diváků, tak jsem si říkala, že s těma respíkama by aspoň nebyly tolik vidět jejich znuděné obličeje. 8o Jako proč tam někteří ti lidi chodí, když je to evidentně nebaví, to fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.10.21 07:44

@Sonmi karanténa? Pokud je očkovaný tak možná ne.

Protože u dcery ve třídě byl pozitivní žák a jejich učitelka chodí do školy stále a děcka jsou na online.
Tak mi někdo vysvětlete jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
26.10.21 08:47
@bublinek píše:
@Sonmi karanténa? Pokud je očkovaný tak možná ne.Protože u dcery ve třídě byl pozitivní žák a jejich učitelka chodí do školy stále a děcka jsou na online.
Tak mi někdo vysvětlete jak to je.

Ano, očkovaní bezpříznakoví do karantény nemusí, to je pravda. Eben očkovaný určitě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.10.21 09:06

Jsem zvedava jak se to vyvrbí, my sledujeme a mame tento porad moc rádi…ale teda v okolí to u nás nikdo nesleduje, což je divné :/ přijde mi fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.10.21 17:14

Už jste četly? Další páry jsou v karanténě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová