StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7910
6.11.21 11:28

Tak z toho posledního kola se mi nejvíc líbila Martina Mortície :palec:
Naopak me teda celkově oproti původním očekáváním moc nebere Cina. To jejich číslo byla nuda nuda šeď šeď, akorát rekvizitáři a maskéři se zapotili. :nevim:
A Verner podle mě doplácí na partnerku, je nesympatická a její choreografie nejsou hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
6.11.21 11:29

A Godla dobrý. Terka Prucková je za mě bohyně, je neskutečný, co z něj vymáčkla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38779
6.11.21 12:35

@Sonmi souhlas se vsim. A mne se čím dal tim vic libi Cernochova. Je pohybove nadana, úplně koukam. Z tech zenskych me bavi nejvic.
Verner ma tu Coufalovou nebo jak? Takova ta starsi bloncka, je mi hrozne nesympatická. Prijde mi strasne protivna, kdyz mluví :mrgreen:
Na dnesek se tesim. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
6.11.21 12:43
@AvajBr píše:
@Sonmi souhlas se vsim. A mne se čím dal tim vic libi Cernochova. Je pohybove nadana, úplně koukam. Z tech zenskych me bavi nejvic.
Verner ma tu Coufalovou nebo jak? Takova ta starsi bloncka, je mi hrozne nesympatická. Prijde mi strasne protivna, kdyz mluví :mrgreen:
Na dnesek se tesim. :dance:

Jo, Černochová taky supr, I když to teď naposledy mě zas až tak neoslovilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
6.11.21 12:46

Mimochodem, nevíte někdo, co se bude dít dneska? Kostková přece ještě nemůže být z izolace venku? Bude zas Háma? Mě moc nebavil. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
6.11.21 12:46
@Sonmi píše:
Jo, Černochová taky supr, I když to teď naposledy mě zas až tak neoslovilo.

ale sluší jí to čím dál víc! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38779
6.11.21 13:19
@Sonmi píše:
Mimochodem, nevíte někdo, co se bude dít dneska? Kostková přece ještě nemůže být z izolace venku? Bude zas Háma? Mě moc nebavil. :oops:

Ja mam pocit, ze uz bude ona :think: V izolaci by mela byt 14 dni od pozitivniho testu. To jeste asi nema, ne?⁹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21729
6.11.21 13:28

@AvajBr z izolace se dá dostat, pokud máš dva negativní testy v nějakém rozmezí. Asi tak nějak to bude, pochybuji, že by porušovala hygienická pravidla online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
6.11.21 13:37

Tam jsou asi jiná pravidla, je očkovaná a pokud se 5-7 den prokázala negativním testem jde z izolace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38779
6.11.21 15:08
@mado píše:
@AvajBr z izolace se dá dostat, pokud máš dva negativní testy v nějakém rozmezí. Asi tak nějak to bude, pochybuji, že by porušovala hygienická pravidla online.

Ja k tomu nasla jenom tohle
Jak dlouho trvá izolace?
Obecně platí, že v izolaci jste min. 14 dní od vašeho pozitivního testu. Po konzultaci vás váš praktický lékař může propustit z izolace, pokud jste byli izolováni min. 14 dní, a zároveň poslední 3 dny nemáte příznaky onemocnění covid-19.

https://covid.gov.cz/…nich/izolace

Ale taky si rikam, ze to snad s nekym probirali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38779
6.11.21 15:09
@bublinek píše:
Tam jsou asi jiná pravidla, je očkovaná a pokud se 5-7 den prokázala negativním testem jde z izolace.

To se tyka karanteny, ne izolace :nevim:
U izolace, ktera je na zaklade pozitivniho pcr testu, se asi nerozlisuje ockovany/neockovany 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
6.11.21 16:26
@bublinek píše:

Ne, to platí u karantény, ale ne u izolace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
6.11.21 16:35

V novinách píšou, že dneska moderovat bude…má za sebou dva negativní pcr testy a ještě se snad testují před přenosem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
6.11.21 20:17

Tereza vypadala, že bude brečet, když oznamovali, že paní Babčáková skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
6.11.21 20:21
@masima píše:
Tereza vypadala, že bude brečet, když oznamovali, že paní Babčáková skončila.

Nestihla jsem začátek, proč skončila?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová