Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak z toho posledního kola se mi nejvíc líbila Martina Mortície ![]()
Naopak me teda celkově oproti původním očekáváním moc nebere Cina. To jejich číslo byla nuda nuda šeď šeď, akorát rekvizitáři a maskéři se zapotili. ![]()
A Verner podle mě doplácí na partnerku, je nesympatická a její choreografie nejsou hezké.
A Godla dobrý. Terka Prucková je za mě bohyně, je neskutečný, co z něj vymáčkla. ![]()
@Sonmi souhlas se vsim. A mne se čím dal tim vic libi Cernochova. Je pohybove nadana, úplně koukam. Z tech zenskych me bavi nejvic.
Verner ma tu Coufalovou nebo jak? Takova ta starsi bloncka, je mi hrozne nesympatická. Prijde mi strasne protivna, kdyz mluví ![]()
Na dnesek se tesim. ![]()
@AvajBr píše:
@Sonmi souhlas se vsim. A mne se čím dal tim vic libi Cernochova. Je pohybove nadana, úplně koukam. Z tech zenskych me bavi nejvic.
Verner ma tu Coufalovou nebo jak? Takova ta starsi bloncka, je mi hrozne nesympatická. Prijde mi strasne protivna, kdyz mluví
Na dnesek se tesim.
Jo, Černochová taky supr, I když to teď naposledy mě zas až tak neoslovilo.
Mimochodem, nevíte někdo, co se bude dít dneska? Kostková přece ještě nemůže být z izolace venku? Bude zas Háma? Mě moc nebavil. ![]()
@Sonmi píše:
Jo, Černochová taky supr, I když to teď naposledy mě zas až tak neoslovilo.
ale sluší jí to čím dál víc! ![]()
@Sonmi píše:
Mimochodem, nevíte někdo, co se bude dít dneska? Kostková přece ještě nemůže být z izolace venku? Bude zas Háma? Mě moc nebavil.
Ja mam pocit, ze uz bude ona
V izolaci by mela byt 14 dni od pozitivniho testu. To jeste asi nema, ne?⁹
@AvajBr z izolace se dá dostat, pokud máš dva negativní testy v nějakém rozmezí. Asi tak nějak to bude, pochybuji, že by porušovala hygienická pravidla online.
Tam jsou asi jiná pravidla, je očkovaná a pokud se 5-7 den prokázala negativním testem jde z izolace.
@mado píše:
@AvajBr z izolace se dá dostat, pokud máš dva negativní testy v nějakém rozmezí. Asi tak nějak to bude, pochybuji, že by porušovala hygienická pravidla online.
Ja k tomu nasla jenom tohle
Jak dlouho trvá izolace?
Obecně platí, že v izolaci jste min. 14 dní od vašeho pozitivního testu. Po konzultaci vás váš praktický lékař může propustit z izolace, pokud jste byli izolováni min. 14 dní, a zároveň poslední 3 dny nemáte příznaky onemocnění covid-19.
https://covid.gov.cz/…nich/izolace
Ale taky si rikam, ze to snad s nekym probirali.
@bublinek píše:
Tam jsou asi jiná pravidla, je očkovaná a pokud se 5-7 den prokázala negativním testem jde z izolace.
To se tyka karanteny, ne izolace ![]()
U izolace, ktera je na zaklade pozitivniho pcr testu, se asi nerozlisuje ockovany/neockovany 
@bublinek píše:
Ne, to platí u karantény, ale ne u izolace.
V novinách píšou, že dneska moderovat bude…má za sebou dva negativní pcr testy a ještě se snad testují před přenosem…
Tereza vypadala, že bude brečet, když oznamovali, že paní Babčáková skončila.
@masima píše:
Tereza vypadala, že bude brečet, když oznamovali, že paní Babčáková skončila.
Nestihla jsem začátek, proč skončila?