Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mado píše:
Mirai je takový odtažitý, antierotický, bez jiskry, ale to jsou všichni ty asijské typy.
Keanu Reves taky?
I kdyz ten je asiat jen castecne vlastne
Me se libil ten, co hral Zlomeny mec v Hrdinovi ![]()
@Janadel píše:
Manzel to taky rikal
Obrazovka pridava pry kila ![]()
Je trochu oplacanej, asi uz tolik netanci
@K82 píše:
Me teda zase prislo zvlastni, jak se tuli Marika ke svemu partnerovi v rozhovoru. Chapu, ze se ti lide maji po tolika spolecnych hodinach a kontaktu opravdu radi, ale kdyz toci medailonek a ona na nem lezi oprena, tak bych tedy nechtela byt ma miste jejich partneru. Pac na kamardstvi muzu a zen moc neverim a obzvlast na takto tulive.
A jinak mi tato rada prijde cela takova nijaka. Cekam na „zimomravky“,jak rika Tatana, zatim, nic moc. Jen minule se mi libila ta paso doble.
Jo, tohle mi taky prislo divny. Presne to jsem si rikala, jak na nem pololezela, porad na sebe chmatali.. Ja myslela, ze je bez partnera
Dneska jsem ale s vysledkem spokojena.
Stale mi nesedi Verner s Coufalovou. I když tancil dobre. Proste mne nejak oba vadi. Nebavi me, kdyz mluvi, prijde mi to radoby vtipne, takové na silu.
@AvajBr píše:
Jo, tohle mi taky prislo divny. Presne to jsem si rikala, jak na nem pololezela, porad na sebe chmatali.. Ja myslela, ze je bez partneraDneska jsem ale s vysledkem spokojena.
Stale mi nesedi Verner s Coufalovou. I když tancil dobre. Proste mne nejak oba vadi. Nebavi me, kdyz mluvi, prijde mi to radoby vtipne, takové na silu.
Kdo se Ti libi nejvic?
Me je nakonec docela sympaticka ta tenistka. I Cina. Ten mi prijde, ze se k te partnerce hodi. Tereza Cernochova je taky fajn.
Vlastne uz mi tam nevadi nikdo
@Baba píše:
Kdo se Ti libi nejvic?Me je nakonec docela sympaticka ta tenistka. I Cina. Ten mi prijde, ze se k te partnerce hodi. Tereza Cernochova je taky fajn.
Me nejvic Černochová. Ta me vazne prekvapila a je mi sympatická čím dál víc. Pak Hlaváčková a Cina. Ale vlastně mi nesedí jen ten Verner. ![]()
@Baba píše:
Kdo se Ti libi nejvic?Me je nakonec docela sympaticka ta tenistka. I Cina. Ten mi prijde, ze se k te partnerce hodi. Tereza Cernochova je taky fajn.
Mě by vůbec nechyběla farářka, dnes byla i tanečně nejslabší. Ostatní jsou fajn. Mirai udělal asi největší pokrok, když je ukazovali v tom medailonku úplně na začátku, tak bylo vidět, že neuměl vůbec nic. Dnes mě překvapilo, že Cina byl u poroty až poslední. Asi to nebylo nejlepší, ale nejhorší mi to taky nepřišlo. I když je pravda, že já neslyším hudbu, tak úplně nepoznám jestli jde do hudby. A to mu vytýkali. Tanečně mi dnes přišel nejlepší Mirai, dlouhodobě Černochová, Cina a Verner.
Příští týden chci vyhodit Miraie. Nebaví mne se na něho koukat.
Verner je taky nudnej, ale aspoň nadanej.
@AvajBr píše:
Me nejvic Černochová. Ta me vazne prekvapila a je mi sympatická čím dál víc. Pak Hlaváčková a Cina. Ale vlastně mi nesedí jen ten Verner.
mě je Verner sympatický. Krom farářky mi už jsou sympatičtí všichni. Černochová tancuje pěkně. Dnes se mi tedy tolik nelíbila, asi ten jive nebyl úplně její tanec, což i vlastně říkala. Je to hodně o fyzičce a tu asi tolik nemá. Ve standardních tancích je nejlepší. Latina sedí víc Cinovi a Vernerovi.
Za mě by ještě mohli vypadnout Mirai a farářka. Ostatní mi přijdou fajn.
@sloninka píše:
Za mě by ještě mohli vypadnout Mirai a farářka. Ostatní mi přijdou fajn.
Asi to mam stejne 🙂
@Baba píše:
Obrazovka pridava pry kilaJe trochu oplacanej, asi uz tolik netanci
Trošku fotřík, no. Přibral po dítěti, to se stává. ![]()
Mně asi kromě Černochové a farářky (I když ta je opravdu tanečně slabší) nebere vcelku nikdo. Proto mě asi letošní ročník nebaví nějak celkově.
A nemůžu si pomoct, mám Ebena moc ráda, ale připadá mi jaksi už za zenitem, sorry jako. ![]()
@mrazik6 píše:
@debra.morgan Jo, bude to o tom hereckém výkonu. Všimla jsem si už v předešlých dílech, kdy ona se po představení chtěla " tulit", on to vždycky obrátil v placáka. Ženská ho prostě nebere a on to neumí zahrát. Měla bych stejný problém - popravdě to jejich nadměrné tuleníčko mi na Stardance vadí
Tak tanec je vysoce kontaktní sport a ti profíci jsou v tom odmalička. Věřím tomu, že potřebu osobního prostoru mají prostě hozenou jinak než větsinová populace. ![]()
@Lucka1111 Já myslím, že to hození Ciny na poslední místo dnes bylo účelové, aby se lidi lekli a posílali mnohem víc smsek, a aby přilákali i víc diváků na to vyřazení (že si lidi řeknou „tý jo, co když fakt vypadne, když měl nejmíň od poroty“). Nehledala bych v tom spravedlnost, ale boj o sledovanost a ekonomický zisk.
@mado Mně se tyto typy naopak líbí a jiskru z nich cítím. Sto lidí - sto chutí ![]()
Edit. - Čtu po sobě a všimla jsem si do očí bijící chyby ve slově MĚ/MNĚ - tímto se omlouvám za plevelení diskuse o Stardance ![]()
Příspěvek upraven 14.11.21 v 19:20