StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
21.11.21 10:26
@Magical-eyes píše:
No zdravě nevypadá :think:…ale Marušce se líbí, mají dvě děti a má o starost méně, protože Zelí asi holky fakt moc nenahánějí…
Nicméně když to vedl Onder, tak mi to přišlo víc elegantní sváteční… Teď se to překlopilo trochu do estrády…
Marek z Terezou jsou už bez jiskry. Chtělo by to změnu… Klidně toho Hámu s nějakou fešandou…ale kterou? :think:

tak to je otázka za všechny prachy, k Hámovi nějakou spíš starší 35+. Ale nikdo mě nenapadá.
Z těch mladších mám ráda Patricii Pagáčovou. Ale zas mi nesedí k Hámovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
21.11.21 10:42

@Sonmi co psali? :lol: Já to vůbec takhle nesleduju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
21.11.21 10:44

Proč jste tak zaseklí na tom Hámovi? :think: je to taky už páprda a moderoval první poslední. Mně by se teda líbil někdo mladší.
A ani to nemusí být pár, britskou verzi uvádí tuším dvě ženský?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
21.11.21 10:47
@Lily-of-the-valley píše:
@Sonmi co psali? :lol: Já to vůbec takhle nesleduju…

Já aktivně taky ne, ale telefon mi to furt cpe do přehledu, tak občas na něco kliknu. :)
No, psali, že kvůli tomu, že zelenáč měl předtím covid, tak se celý Charleston zkoušel jenom tento týden. Takže měli denně několik hodin tréninky charlestonu plus ty svoje sólové tance a mnozí už z toho padají na ústa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6015
21.11.21 11:13

Já se na to dívám ráda, ale taky už mi to občas přijde jalové. Nechápu pořád tu chválu na Černochovou, sice vyhmátla asi nejlepšího tanečníka. Nemám žádného favorita, ale z chlapů se mi dobře dívá na Vernera, Dědíka a Vodičku. Lituju Dědíka, protože farářka měla už dávno vypadnout. Vodička si asi mákne, ale efekt na porotu to asi má. A Verner to má prostě v sobě, ty roky na bruslích mu nikdo neodpáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.11.21 11:21

Farářku tam mají už jen na efekt.Byla mediálně protežovaná, tak ji ještě musí chvíli podržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
21.11.21 11:29

@Burj Chalifa tak tu tam drží jen SMS takže moc o záměr nejde.

@Sonmi za to ale asi nemůže. Ale je to celý dokopany skrz ten covid…

Jinak já třeba úplně nemusím Cinu, tedy některé tance se mi líbily, ale včera teda ne. A Černochová se mi líbí, ale nevím jestli to není o tom, že je „vetsi“ :lol: ale mám ráda její zpěv. Verner je super. Ale třeba Mirai mě moc nebere. Včera jsem četla nějaký komentář na fb kde psala paní, že ho určitě vyhodí, protože není očkovaný… no nevyhodili :lol: ale až vypadne, určitě to bude kvůli tomu! :lol: přijde mi, že se teď za vším hledají nějaké jiné důvody, přitom to rozhoduje porota + SMS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
21.11.21 11:45
@Burj Chalifa píše:
Farářku tam mají už jen na efekt.Byla mediálně protežovaná, tak ji ještě musí chvíli podržet.

Hele nesouvisí to teda s tématem, ale musím tě pochválit. Seš jeden z asi tak deseti lidí v Česku, co umí napsat slovo „protežovaný“. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
21.11.21 20:29
@Janinkaskalinka píše:
Mě to letos moc nebaví, přijde mi to celé nějaké utahané a nudné, Eben není absolutně vtipný a spíš je kolikrát jeho humor už přes čáru, Kostková milá, ale bez jiskry. A do toho se ještě řeší covid… Upřímně, nenašla jsem si mezi soutěžícími favorita. Možná je to tím, že ještě sleduju na Youtube britskou verzi. :) Tam jsem si teda zamilovala hlavně jeden pár. Doporučuju kouknout, John Whaite a Johannes Radebe mají výborná čísla - sambu, rumbu, charleston, super paso doble na Piráty z Karibiku… :srdce:

Teď jsem koukala na to paso a supr. :palec:
Ale dovedeš si představit, že by takový číslo uváděl a pak rozebíral Eben? Já snad radši ani ne. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25037
21.11.21 20:35
@AvajBr píše:
Tak ja jsem strasne zklamana. Andree jsem fandila, navic jit to vazne slo. :zed: Nechapu, jak mohla postoupit paní farářová. :roll:

No ehm ona byla sama překvapená, čekala, že poletí. Proto plakala. Andrea byla vtipná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25037
21.11.21 20:37
@Snorlaxik píše:
Mně připomíná nějakýho bezdomovce :oops:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38779
21.11.21 20:41
@MartinaIrena píše:
No ehm ona byla sama překvapená, čekala, že poletí. Proto plakala. Andrea byla vtipná.

No, letet mela :mrgreen: Nebo spis Mirai. Oba jsou tam ted tanecne nejslabší. Mirai mi prislo, ze by uz vazne skoncit chtěl. Pripadalo mi, ze z postupu nebyl vubec nadseny, az kdyz videl, ze se raduje jeho tanečnice, tak nasadil vesely oblicej, asi kvuli ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25037
@LaPaloma píše:
@Sonmi Zelinka vypadá nezdravé. Pohled na něho je odpudivý, k blití přesněji řečeno.
:mrgreen: :mrgreen: Vy mu dáváte dneska. No, mě popravdě i trochu pohled na něj vyděsil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Sonmi píše:
Hele nesouvisí to teda s tématem, ale musím tě pochválit. Seš jeden z asi tak deseti lidí v Česku, co umí napsat slovo „protežovaný“. :palec: :lol:

Tak nejsem žádný blbec, ne? ;) Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
21.11.21 20:54
@Burj Chalifa píše:
Tak nejsem žádný blbec, ne? ;) Díky :kytka:

Tak já znám i dost jinak inteligentních a vzdělaných lidí, co do tohoto slova tu těžbu pořád cpou. :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová