Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jahru píše:
Extra.cz - to je ale duveryhodny zdroj.Já bych v tom případě vyloučila Vernera, ten se tanci věnuje od mala a to není vůči ostatním fér
![]()
A co teprve herci s taneční přípravou na akademii, to se může?
presne tak..
Na SD se už moc nekoukám, letos je to bez šťávy, takové upocené, posešívané, i Eben se už okoukal, vaří z vody, Kostková je afektovaně přeslazená a křečovitá. Poté, co tam není Chlopčík, je to nuda. Letošní ročník nejslabší ze všech. Palec nahoru však pro Jendu Cinu, talentovaný kluk, doufám, že vyhraje.
@Burj Chalifa souhlasím, že je to nejslabší, už ani nekoukám…
Ok, i kdyby mi přišlo fér vůči ostatním, že měla všechny choreografie dávno nazkoušene, i kdybych neměla celou dobu pocit, že jí porota nenadržuje, tak mně je prostě nesympatická.
Prosímvás, chápete to vyřazování? Pokud teď někdo vypadne, tak zbydou tři páry, a to už je finále, ne?
@Slečna Ferka ne tri pary budou semifinale rikala Kostkova. mimochodem ten jeji uces se dnes moc nepovedl
Tak to bylo dobrý teď - oběť od manželů, který Star dance vůbec nebaví
. To je přesně u nás.
@masima píše:
Tak to bylo dobrý teď - oběť od manželů, který Star dance vůbec nebaví. To je přesně u nás.
U nas taky
Akorat nastesti muz na fotbal nekouka, takze me takova obet neceka ![]()
@Janadel píše:
U nas takyAkorat nastesti muz na fotbal nekouka, takze me takova obet neceka
Mne naštěstí taky ne ![]()
@masima píše:
Ten výrazový tanec od Vernera se mi fakt líbil maximálně.
me taky, ale prisel mi dnes Verner na konci dost vystavenej. libil se mi i Dedik s fararkou
Ty jo, tak moderni tance konecne trochu mrazenicka, bylo to moc pekne. Ale Tereze hrozne uskodily ten kostym, vubec mi k ni nesel jak stylem, tak ani zakomponovanim do sestavy.