StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24292
11.12.21 22:14

Nevíte některá, co to bylo za hudbu, na kterou nastupovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13822
11.12.21 22:15

Mně se ta jejich radost líbila. Ale radši bych měla ve finále 2 páry :lol:

Viděla jsem jen druhé tance, tak dokoukam zítra. Těším se na finále :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9687
11.12.21 22:17
@masima píše:
Tak mně to zas tak super nepřijde, že postoupili všichni.

Mně jo, do finále šly vždycky 3 páry. Kdyby byly jen 2, tak by byl problém naplnit plánovanou délku pořadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
11.12.21 22:21
@masima píše:

Mě by to finále bez Honzy a asi ani bez Tomáše nebavilo, tak aspoň, že tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7949
11.12.21 22:30

Já už v týdnu někde četla, že finále bude dvoukolové a že nevypadne nikdo. Tak mě překvapilo, že dnes psali, že bude semifinále a bude se vypadávat. Ten článek byl v nějakém bulváru na internetu a už se nedá najít. Nicméně nakonec to byla pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.12.21 22:38

Farářka je strašně krásná, postava, obličej, vlasy, ale šíleně mi vadí jak mluví, dívala jsem se na 7 pádu Honzy Dědka, kde byla jako host a několikrát jsem od toho musela odejít. Nevím čím to je, obecně mi žádné nářečí u nikoho nevadí, ale ona jakmile promluví, mám chuť se zvednout a odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.12.21 22:50

Pokud byl dnes někdo na vypadnutí, tak to byla porota.Bez úrovně, noblesy, násilné gender a rádoby nacionalistické vtipy, trapné, přehrávané a bez noblesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13822
11.12.21 22:57

@debra.morgan vypadá jako Bambi. Mně naštěstí nevadí ani jak mluví, dokonce i po tom, co se to tu minulý týden resilo :lol: ale přemýšlela jsem nad tím a asi chápu, že ta dikce může někomu vadit.

Já prostě fandím Vernerovi, na jeho tance se mi kouká nejlíp. Cina je zábavnější, ale je mi méně sympatický.

A teď se ještě těším na zítra až dokoukam první polovinu, tak na tanec poroty. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7911
11.12.21 23:15
@masima píše:

Ve finále mají být tři, vždycky to tak bylo, od doby, kdy je deset párů v řadě.

Spíš me sejří, že se teda minule vyhazovalo úplně zbytečně. Mohli tam Terezu nechat o týden dýl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7911
11.12.21 23:17

A jinak, co to tam Verner předváděl po tom pasu za debbilní kecy? By zasloužil jednu výchovnou, trapák. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
11.12.21 23:35
@Sonmi píše:
Ve finále mají být tři, vždycky to tak bylo, od doby, kdy je deset párů v řadě.Spíš me sejří, že se teda minule vyhazovalo úplně zbytečně. Mohli tam Terezu nechat o týden dýl. :roll:

Mě nejde o to, kolik párů bude ve finále. Ale kdyby minule nikoho nevyhodili, protože už skončil Mirai, tak by to mělo logiku. Nechat to na další kolo mi prostě přijde divné. Samozřejmě to je věc názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7949
11.12.21 23:36
@masima píše:
Mě nejde o to, kolik párů bude ve finále. Ale kdyby minule nikoho nevyhodili, protože už skončil Mirai, tak by to mělo logiku. Nechat to na další kolo mi prostě přijde divné. Samozřejmě to je věc názoru.

asi je třeba aby lidi posílali co nejvíc sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
11.12.21 23:49
@masima píše:

prý to je v těch licenčních pravidlech z BBC- když je někdo podruhé nemocny, musi odejit a vyřazování proběhne i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.12.21 00:43

@danyk I Wanna Dance with Somebody - Whitney Houston, myslím.

U nás Nesmrtelná teta Helena - Mám nový vůz barvy trávy 😁 😁 😁

Jinak mně teda farářka leze na nervy fest, Cina mě baví, u Vernera mě štve ta tanečnice… Čekala jsem, že postoupí kluci a vyhraje Verner. Tak jsem zvědavá, jestli se to stane takto za ten týden.

Jinak moje první myšlenka, když dneska šla Kostková, bylo: Ta jde teda do mámy fest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13822
12.12.21 07:58

To Vernerovo pitvoření a neustále ukazovani na tanecnici me taky irituje, ale včera mi došlo, že vlastně dela jen to, co dělají krasobruslaři vždy když se čeká na hodnocení a jsou tam ty dlouhé záběry na ně, jak pak sedí :lol: chudák za to nemůže, má to v krvi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová