Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K82 píše:
A nepostrehla jsem-proc tam nejsou Pragr a Vodicka..?diky
Jeden z nich ma kovid a druhý v karantene. Ale nevim, ktery je ktery
@K82 píše:
A nepostrehla jsem-proc tam nejsou Pragr a Vodicka..?diky
covid
Já jsem spokojená, Cinovi jsem fandila
Verner se mi taky líbil, ale Cina byl pro mě to
@AvajBr píše:
No, podle me, ma byt freestyle predevsim prezentace, predstaveni te VIPky. Co si vybavuju, snazi se tam vnaset sami sebe, zakomponovat to, co dělají. Tohle bylo uplne mimo, jak rikal Dedik, si splnil sen a ona proste delala rekvizitu. Neudelala ani jeden tanecni krok. Prezentoval se hlavne Marek.
Prosím tě, vždyť to byl příběh, alegorie, to je přesně její styl. ![]()
Večer to byl určitě super, moc se mi líbila společná choreografie, jak zpíval Boni Pueri.
Ale freestyle byly hrozný
Já se na to vždycky těším, jsou to největší show. Na to mi přišlo, že Cinovo bylo nudné. Verner byl zase podle mého bitý na tom, že Kristýna staví hrozně náročné choreografie. Přitom když si vzpomenu jak jezdil Martin Procházka na inlinech v dresu… to se dalo udělat fakt vtipně, ale oni šli do hrozne dřiny. Která byla i tak dobrá, hlavně když se člověk díval na ty jejich poplaseny výrazy.
Martina hezky, aspoň to byl viditelný freestyle.
A to Cinovo tango, to je fakt extra třída. ![]()
Možná, že kdyby se Verner posledně neprojevil jako ufnukany blbecek a dneska úplně nepodělali ten freestyle, tak možná mohl být výš.
A možná taky ne. Martina měla zjevně mraky fanoušků.
@K82 píše:
Me se libil Piskula a Polivkova. Z te Kubarove jsem nebyla moc nadsena, ale to neznamena, ze to nebylo dobry, ja jen nemam rada moc ani ji ani Hapku a Horacka, prijdou mi vlastne vsichni tri takovi pateticti.
Tos přesně vyjmenovala ty, na které vzpomínám kromě Kubařové. Polívková a Piškula. ![]()
Pak ještě vzpomínám na Bankovu hru o trůny, ale to myslím nebyl freestyle ![]()
@Sonmi píše:
Tos přesně vyjmenovala ty, na které vzpomínám kromě Kubařové. Polívková a Piškula.
Pak ještě vzpomínám na Bankovu hru o trůny, ale to myslím nebyl freestyle
Mám to stejně, i s tím Bankem - na Panáčku mě poučili, že Hra o trůny byl scénický tanec a ve freestyle sjel se schodů na lyžích a pak trsal, což se mi zprvu nevybavilo.
Honzu jsem si tipovala na vítěze už před zahájením SD /po zkušenosti z Tváře/ a Tomáš mě zklamal nebo spíše nebavil, jak byl včera nekompromisně nekomunikativní /viz manželka/ a jak pak evidentně nepobral to třetí místo /které mě ale také zprvu překvapilo. Hodně si všímám reakcí při vypadnutí a děkovných řečí, už to pak ve mně zůstává jako poodhalení povahy člověka.
@Iv.Sa. Přesně tak, když vyhlásili, že je třetí, tak se nafoukl a ani slovo už neřekl, uražený výraz. Takový byl v minulých dílech i Jakub Vágner, strašně nesympaticky tím, jak moc chtěl být nejlepší, kdyz mu něco vytkli, tak fňukal a házel vinu na všechny okolo a nakonec se urazil, když nevyhrál.
@Iv.Sa. píše:
Mám to stejně, i s tím Bankem - na Panáčku mě poučili, že Hra o trůny byl scénický tanec a ve freestyle sjel se schodů na lyžích a pak trsal, což se mi zprvu nevybavilo.
Honzu jsem si tipovala na vítěze už před zahájením SD /po zkušenosti z Tváře/ a Tomáš mě zklamal nebo spíše nebavil,jak byl včera nekompromisně nekomunikativní /viz manželka/ a jak pak evidentně nepobral to třetí místo /které mě ale také zprvu překvapilo. Hodně si všímám reakcí při vypadnutí a děkovných řečí, už to pak ve mně zůstává jako poodhalení povahy člověka.
já zase celou dobu myslela na to, co to jako mělo být, proč do toho Eben vrtal?? Měl tedy stejným způsobem představit taky Cinova partnera
@dedrichov píše:
já zase celou dobu myslela na to, co to jako mělo být, proč do toho Eben vrtal?? Měl tedy stejným způsobem představit taky Cinova partnera
Já jsem to s tou manželkou taky moc nepochopila. Mě bylo v tu chvíli spíš Vernera líto ![]()
@dedrichov píše:
Marek Eben je někdy v honbě za vtipnými replikami až urputný, to je zase pravda, měl by včas poznat, kdy už šlape, kam nemá. O partnerovi Ciny byla řeč v „Stardance kolem dokola“ tuším den před tím.