Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše:
Marek Eben je někdy v honbě za vtipnými replikami až urputný, to je zase pravda, měl by včas poznat, kdy už šlape, kam nemá. O partnerovi Ciny byla řeč v „Stardance kolem dokola“ tuším den před tím.
Eben mi přijde někdy trapný, na Plovárně zase dobrý, někdy až podbizivy.
Podle mě by Stardance prospěla změna.
@Iv.Sa. píše:
Marek Eben je někdy v honbě za vtipnými replikami až urputný, to je zase pravda, měl by včas poznat, kdy už šlape, kam nemá. O partnerovi Ciny byla řeč v „Stardance kolem dokola“ tuším den před tím.
no jo, ale tohle byl přímý přenos a on tam začne zpovídat manželku a vykládat podrobnosti o jejich soukromí. To mi vadilo. Navíc „Péťa“ v publiku seděl. To byla podpásovka, Verner je už takhle vycukanej a nervozní, tak jsem to vůbec nepochopila.
@ivašot. píše:
Já jsem to s tou manželkou taky moc nepochopila. Mě bylo v tu chvíli spíš Vernera líto
No to mě taky, přišlo mi to vlezlý, jak Eben lezl do soukromí.
@g.sandova píše:
Eben mi přijde někdy trapný, na Plovárně zase dobrý, někdy až podbizivy.
Podle mě by Stardance prospěla změna.
Aleš Háma v záskoku „naznačil,“ že by se osvědčil
Sleduji ho v Kde domov můj a tam mě baví, ale koho k němu… ![]()
/No a Ondřeje Sokol „Na lovu“
![]()
První polovinu Slavíka mě bavili i spolu.
Do SD to chce ale samozřejmě smíšený pár.
Avšak mám ten pořad tak ráda, že snesu i za rok či dva stávající dvojku ![]()
@Iv.Sa. já zase Hamu skutečně nemusím, ale to je holt věc vkusu.
Ano, ještě to pořád unese, ale změnu by to chtělo.
Kdyby vyměnili Ebena nebo Terezu nebo oba. To by bylo všude keců, už to vidím ty sahodlouhy rozbory o tom, že sd už není co bývalo a že noví moderátoři jsou strašení
lidi nemají rádi změny.
@dedrichov píše:… a celé to pak vyznělo, že je mezi nimi nějaké záhadné tabu…, a to se do noblesního pořadu v ČT moc nehodilo. Jinak Tammy je fakt krásná
no jo, ale tohle byl přímý přenos a on tam začne zpovídat manželku a vykládat podrobnosti o jejich soukromí. To mi vadilo. Navíc „Péťa“ v publiku seděl. To byla podpásovka, Verner je už takhle vycukanej a nervozní, tak jsem to vůbec nepochopila.
@g.sandova píše:
@Iv.Sa. já zase Hamu skutečně nemusím, ale to je holt věc vkusu.
Ano, ještě to pořád unese, ale změnu by to chtělo.
Dlouho jsem ho taky nemusela, např. jeho proměny a výkony v Tváři byly úděsné
ale získal si mě např. „V karavanu po Česku“…
@dedrichov píše:
No to mě taky, přišlo mi to vlezlý, jak Eben lezl do soukromí.
Třeba mu to chtěl dát trochu sežrat za toho chlopcika minule. I Eben nakonec je jen člověk, a může někoho prostě nemít rád. ![]()
Jinak ja se přiznám, že jsem včera většinu toho finále preskakala. Koukala jsem v podstatě jenom na freestyle a pak na tu společnou choreografii, kde jich ale tolik chybělo ![]()
Jako koukat se podruhé na ty stejné tance, to mě prostě nebaví.
Jak to máte vy?
@Sonmi Jenže já třeba nejsem na Ebenovi výlevy zvědavá ![]()
No jako tragédie není, ale už by mohl brzdit
@Sonmi píše:
Možná, že kdyby se Verner posledně neprojevil jako ufnukany blbecek a dneska úplně nepodělali ten freestyle, tak možná mohl být výš.
A možná taky ne. Martina měla zjevně mraky fanoušků.
Podle všeho bylo pořadí u diváku: 1. Martina, 2. Cina, 3. Verner (jinak mi to totiž nevychází)
Takže kdyby Verner nepodělal freestyle (a u poroty tak skončil první), tak by stejně skončil celkově třetí, ale nevyhrál by Cina, nýbrž Martina…
Otázka tak je jen to, jestli by mu pomohlo, kdyby omezil to fňukání… myslím, jestli by se tím u diváků něco změnilo… těžko říct ![]()
@Moringa píše:Čemu říkáš fňukáni a u koho z nich
Podle všeho bylo pořadí u diváku: 1. Martina, 2. Cina, 3. Verner (jinak mi to totiž nevychází)
Takže kdyby Verner nepodělal freestyle (a u poroty tak skončil první), tak by stejně skončil celkově třetí, ale nevyhrál by Cina, nýbrž Martina…
Otázka tak je jen to, jestli by mu pomohlo, kdyby omezil to fňukání… myslím, jestli by se tím u diváků něco změnilo… těžko říct
@g.sandova píše:
@Sonmi Jenže já třeba nejsem na Ebenovi výlevy zvědavá
No jako tragédie není, ale už by mohl brzdit
Přiznám se, že to mám stejně. Několikrát mi u něj problesklo hlavou to, že už by se na to možná měl vykašlat. Někdy sranda za každou cenu, kolikrát to bylo na hraně.
@bublinek píše:To byla reakce na to, co psala Sonmi.
@MoringaČemu říkáš fňukáni a u koho z nich
@Sonmi píše:
Možná, že kdyby se Verner posledně neprojevil jako ufnukany blbecek a dneska úplně nepodělali ten freestyle, tak možná mohl být výš…
@Moringa píše:
Otázka tak je jen to, jestli by mu pomohlo, kdyby omezil to fňukání… myslím, jestli by se tím u diváků něco změnilo… těžko říct
Ale při rovnosti bodů má přednost pořadí diváků, takže mohlo být u diváků klidně pořadí 1. Cina, 2. Martina, 3. Verner a vyjde to stejně.
A potom by při Vernerově vítězství u poroty bylo při hlasování diváků viz výše pořadí Cina-Verner-Kopecká.