Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@debra.morgan píše:
Farářka je strašně krásná, postava, obličej, vlasy, ale šíleně mi vadí jak mluví, dívala jsem se na 7 pádu Honzy Dědka, kde byla jako host a několikrát jsem od toho musela odejít. Nevím čím to je, obecně mi žádné nářečí u nikoho nevadí, ale ona jakmile promluví, mám chuť se zvednout a odejít.
Příliš mnoho medu…
@debra.morgan píše:
Farářka je strašně krásná, postava, obličej, vlasy, ale šíleně mi vadí jak mluví, dívala jsem se na 7 pádu Honzy Dědka, kde byla jako host a několikrát jsem od toho musela odejít. Nevím čím to je, obecně mi žádné nářečí u nikoho nevadí, ale ona jakmile promluví, mám chuť se zvednout a odejít.
Ano, tak jsem to přesně tim mym komentarem myslela. Nejde o obsah, ale zpusob a styl projevu. Ten nedavam.🙉
Jinak fajn, ze nakonec nevypadl nikdo. Jen teda Tereza sla minuly týden zbytecne.
@Slečna Ferka děkuju moc, od Vondráčkové to snad vůbec neznám
@Lily-of-the-valley píše:
To Vernerovo pitvoření a neustále ukazovani na tanecnici me taky irituje, ale včera mi došlo, že vlastně dela jen to, co dělají krasobruslaři vždy když se čeká na hodnocení a jsou tam ty dlouhé záběry na ně, jak pak sedíchudák za to nemůže, má to v krvi
joo, to je pravda a taky jak pořád do krasobruslení tlačej ten prožitek, emoce - vždyť za to jsou velmi důležité známky, on to tak prostě má. Mě se tanečně líbí mnohem víc, než Cina, protože je to prostě takovej chlapeček. Jo a ještě má Verner mé sympatie odjakživa, jsem se za svobodna jmenovala stejně ![]()
Minuly tyden mi byl uplne poprvé Verner hrozne nesympaticky a protivny, tak jsem zvedava dnes. A u fararky mi strasne vadi, kdyz na začátku tleska do rytmu, obcas teda taky mimo rytmus ![]()
Tak kdo vyhraje? Verner nebo Cina? Fandim jasne Cinovi! (Ale bude to Verner…)
@Janadel píše:
A u fararky mi strasne vadi, kdyz na začátku tleska do rytmu, obcas teda taky mimo rytmus
Tak kdo vyhraje? Verner nebo Cina? Fandim jasne Cinovi! (Ale bude to Verner…)
Přesně toho jsem si taky všimla.
Taky tipuju Vernera, ale bude to asi hodně těsné.
Mě dnes mrzí „účes“ Terezy. Na finále bych si představovala něco mnohem slavnostnějšího. A vyžehlený Geňa taky nic moc ![]()
@IvaB píše:
Mě dnes mrzí „účes“ Terezy. Na finále bych si představovala něco mnohem slavnostnějšího. A vyžehlený Geňa taky nic moc
Tereza me taky dnes zklamala i uces i saty bych cekala neco slavnostnejsiho. Za celou tuto radu mi prijde ze nemela nic z ceho bych si sedla na zadek. Jako hezka je vzdy ale neni to wow.
jinak fandim Vernerovi, Cina me desne nebavi.
Tereze ten vytažený účes fakt nesluší.
Vyhraje Cina, aspoň doufám, mám vsazeno ![]()
Za mne tez dnes zklamani ze stylingu vsech, je to finale a vypadaji vsici, jak ba bezny ples. Zadne popmezni modely, ani ucesy.
Ze soutezicich mi letos nikdo neprijde uchvatny, ale Cina je mi sympatictejsi, nez Verner a fararka mi prijde, ze uz to dneska tolik neproziva. A teda prijde mi, ze sympos Dedik je pekne knedlickovej:). Se mi to keca od tv, ja vim. Nechtela bych byt na jejich miste.
@Hermina.p jo? Me to přišlo uplne mimo. Ve stylu „poznas, co do dnesniho vecera nepatri?“
Nechala se obracet jak stejk na panvi, dost statické to bylo.
@Hermina.p píše:
Fararka freestyle krasny
mi se líbily jen ty křídla
@Hermina.p píše:
Fararka freestyle krasny
Rozhodne nejzajimavejsi. A hlavne opravdu freestyle, ty druhe dva mi prisly takove bez naboje a napadu.