StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7087
12.12.21 09:02
@debra.morgan píše:
Farářka je strašně krásná, postava, obličej, vlasy, ale šíleně mi vadí jak mluví, dívala jsem se na 7 pádu Honzy Dědka, kde byla jako host a několikrát jsem od toho musela odejít. Nevím čím to je, obecně mi žádné nářečí u nikoho nevadí, ale ona jakmile promluví, mám chuť se zvednout a odejít.

Příliš mnoho medu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38799
12.12.21 09:33
@debra.morgan píše:
Farářka je strašně krásná, postava, obličej, vlasy, ale šíleně mi vadí jak mluví, dívala jsem se na 7 pádu Honzy Dědka, kde byla jako host a několikrát jsem od toho musela odejít. Nevím čím to je, obecně mi žádné nářečí u nikoho nevadí, ale ona jakmile promluví, mám chuť se zvednout a odejít.

Ano, tak jsem to přesně tim mym komentarem myslela. Nejde o obsah, ale zpusob a styl projevu. Ten nedavam.🙉

Jinak fajn, ze nakonec nevypadl nikdo. Jen teda Tereza sla minuly týden zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
12.12.21 11:35

@Slečna Ferka děkuju moc, od Vondráčkové to snad vůbec neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
12.12.21 16:25
@Lily-of-the-valley píše:
To Vernerovo pitvoření a neustále ukazovani na tanecnici me taky irituje, ale včera mi došlo, že vlastně dela jen to, co dělají krasobruslaři vždy když se čeká na hodnocení a jsou tam ty dlouhé záběry na ně, jak pak sedí :lol: chudák za to nemůže, má to v krvi :lol:

joo, to je pravda a taky jak pořád do krasobruslení tlačej ten prožitek, emoce - vždyť za to jsou velmi důležité známky, on to tak prostě má. Mě se tanečně líbí mnohem víc, než Cina, protože je to prostě takovej chlapeček. Jo a ještě má Verner mé sympatie odjakživa, jsem se za svobodna jmenovala stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
18.12.21 20:28

Minuly tyden mi byl uplne poprvé Verner hrozne nesympaticky a protivny, tak jsem zvedava dnes. A u fararky mi strasne vadi, kdyz na začátku tleska do rytmu, obcas teda taky mimo rytmus :lol:
Tak kdo vyhraje? Verner nebo Cina? Fandim jasne Cinovi! (Ale bude to Verner…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
18.12.21 20:56
@Janadel píše:
A u fararky mi strasne vadi, kdyz na začátku tleska do rytmu, obcas teda taky mimo rytmus :lol:
Tak kdo vyhraje? Verner nebo Cina? Fandim jasne Cinovi! (Ale bude to Verner…)

Přesně toho jsem si taky všimla.

Taky tipuju Vernera, ale bude to asi hodně těsné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
18.12.21 20:59

Fandim Vernerivi a doufam, ze vyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
18.12.21 21:00

Mě dnes mrzí „účes“ Terezy. Na finále bych si představovala něco mnohem slavnostnějšího. A vyžehlený Geňa taky nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
18.12.21 21:08
@IvaB píše:
Mě dnes mrzí „účes“ Terezy. Na finále bych si představovala něco mnohem slavnostnějšího. A vyžehlený Geňa taky nic moc :nevim:

Tereza me taky dnes zklamala i uces i saty bych cekala neco slavnostnejsiho. Za celou tuto radu mi prijde ze nemela nic z ceho bych si sedla na zadek. Jako hezka je vzdy ale neni to wow.
jinak fandim Vernerovi, Cina me desne nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
18.12.21 21:15

Tereze ten vytažený účes fakt nesluší.
Vyhraje Cina, aspoň doufám, mám vsazeno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
18.12.21 21:31

Za mne tez dnes zklamani ze stylingu vsech, je to finale a vypadaji vsici, jak ba bezny ples. Zadne popmezni modely, ani ucesy.
Ze soutezicich mi letos nikdo neprijde uchvatny, ale Cina je mi sympatictejsi, nez Verner a fararka mi prijde, ze uz to dneska tolik neproziva. A teda prijde mi, ze sympos Dedik je pekne knedlickovej:). Se mi to keca od tv, ja vim. Nechtela bych byt na jejich miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
18.12.21 22:15

Fararka freestyle krasny :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38799
18.12.21 22:20

@Hermina.p jo? Me to přišlo uplne mimo. Ve stylu „poznas, co do dnesniho vecera nepatri?“ :nevim: :mrgreen: Nechala se obracet jak stejk na panvi, dost statické to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
18.12.21 22:21
@Hermina.p píše:

mi se líbily jen ty křídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
18.12.21 22:22
@Hermina.p píše:

Rozhodne nejzajimavejsi. A hlavne opravdu freestyle, ty druhe dva mi prisly takove bez naboje a napadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová