StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2426
29.10.10 14:58

STARDANCE

ahoj, všechny zdravím,
založila jsem diskusi s tímto tématem. Zajímalo by mě, zda-li též máte rády / rádi tento pořad, tak jako já.
Na koho se nejvíce těšíte a pod. Já sleduji i slovenskou Stardance, ale na Ebena a Chlopčíka se už moc těším. co vy?
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
29.10.10 15:58

No já se už těším jak malá holka na ježíška :lol: Vloni to zpívání nebylo to pravé :think: Jen se přiznám, že teda vůbec netuším, kdo bude soutěžit :oops: Nějka na to nemám kdy… Takže zítra se to dozvím naostro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.10 16:38

Taky se moc těším, ale zítřejší první díl nejspíš prošvihnu (chceme s manžou oslavit naše narozky). Kouknu na netu. Ale jinak Stardance miluju. Letos bude tančit Langerová (nemusím), Hemala, Čvančarová (ta je moje :-) ), Žilková, a dál nevím… :wink:

• Citovat
  • Upravit
1234
29.10.10 16:41

Ahoj,
já se taky těším. Sestavu už vím komplet, ale nepovím, ať se minimálně kamiŠ těší na zítřek :lol:
A taky už mnám svého favorita, zatím podle sympatií, pak to určitě přehodnotím i podle tance. Nejvíc se těším na špeky od Ebena a vůbec prostě ta atmosféra se mi moc líbí, celý večer je takový noblesní a končí to před Vánoci....... :kytka:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.10.10 16:49

No právě, v záplavě tupých estrád je to jediný slušný zábavný pořad. Inteligentní a vtipný :palec: . A krása pohledět!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
29.10.10 17:14

Taky se ráda koukám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
29.10.10 17:25

já jsem též z pořadu nadšená a minulý rok to zpívání, tím mě pěkně (i partnera) naštvali !

sestavu též vím, takže ať je překvápko pro ostatní, též nepovím, ale já nejvíce fandím Jitce Čvančarové.
Těším se i na pana Hemalu, pamatuji si ho, jako malá, jako bezva moderátora s příjemným hlasem :wink:

Ale nejvíce se opravdu těším na Marka Ebena a jeho partnerku, protože se k sobě tak hodí, doplňují se a hlavně, Eben má zvláštní humor, který je bezvadný a je to velice inteligentní moderátor, takových by mělo být více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
29.10.10 17:27

p.s. a znáte porotu? bude stejná jako minule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
29.10.10 17:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
29.10.10 18:05

Ahoj,

nejsem ted nějaký extra fanda této show. Ale občas se podívám.

Letos jsem málo rozpačitá z těch tanečních párů. Nejvíce mi tam vadí asi Absolonová :roll: :-x A taky ta Čvančarová :-?

Fandit nevím komu budu. Mám ráda Langerovou, myslím, že je ale na tanec dřevo :oops: Ale třeba nás mile překvapí… Abychom ještě nečučeli jak puci :mrgreen:

Z poroty znám krom Petra Zusky všechny. :-)
A Eben s Kostkovou jsou dobrá moderátorská dvojice… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.10.10 18:55

Tak já se těším na „Kluka v akci“ :wink:
A pak taky na Sašu Rašilova :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.10.10 18:58

Tak já se zase nejméně těším na Langerovou. Nemám ji ráda jako zpěvačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.10.10 19:00
befana píše:
Tak já se těším na „Kluka v akci“ :wink:
A pak taky na Sašu Rašilova :srdce:

Na kluka v akci jsem taky zvědavá. Četla jsem, že je největší dřevo ze všech a musí hrát na city svým zevnějškem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
29.10.10 19:30

Jo, tak na „kluka v akci“ se taky těším :wink:
A taky mě napadl ten Saša Rašilov. Ale má nesympatickou tanečnici… :oops: Kdo sledoval ČS SuperStar, tak ji určitě zná :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.10.10 19:36
zuzulenda píše:
Jo, tak na „kluka v akci“ se taky těším :wink:
A taky mě napadl ten Saša Rašilov. Ale má nesympatickou tanečnici… :oops: Kdo sledoval ČS SuperStar, tak ji určitě zná :jazyk:

Jo jo, znám ji a vůbec jsme netušila, že je to tanečnice. Tak jsme na ni taky zvědavá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová