Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, všechny zdravím,
založila jsem diskusi s tímto tématem. Zajímalo by mě, zda-li též máte rády / rádi tento pořad, tak jako já.
Na koho se nejvíce těšíte a pod. Já sleduji i slovenskou Stardance, ale na Ebena a Chlopčíka se už moc těším. co vy?
![]()
No já se už těším jak malá holka na ježíška
Vloni to zpívání nebylo to pravé
Jen se přiznám, že teda vůbec netuším, kdo bude soutěžit
Nějka na to nemám kdy… Takže zítra se to dozvím naostro ![]()
Taky se moc těším, ale zítřejší první díl nejspíš prošvihnu (chceme s manžou oslavit naše narozky). Kouknu na netu. Ale jinak Stardance miluju. Letos bude tančit Langerová (nemusím), Hemala, Čvančarová (ta je moje
), Žilková, a dál nevím… ![]()
Ahoj,
já se taky těším. Sestavu už vím komplet, ale nepovím, ať se minimálně kamiŠ těší na zítřek ![]()
A taky už mnám svého favorita, zatím podle sympatií, pak to určitě přehodnotím i podle tance. Nejvíc se těším na špeky od Ebena a vůbec prostě ta atmosféra se mi moc líbí, celý večer je takový noblesní a končí to před Vánoci....... ![]()
M.
No právě, v záplavě tupých estrád je to jediný slušný zábavný pořad. Inteligentní a vtipný
. A krása pohledět!! ![]()
já jsem též z pořadu nadšená a minulý rok to zpívání, tím mě pěkně (i partnera) naštvali !
sestavu též vím, takže ať je překvápko pro ostatní, též nepovím, ale já nejvíce fandím Jitce Čvančarové.
Těším se i na pana Hemalu, pamatuji si ho, jako malá, jako bezva moderátora s příjemným hlasem ![]()
Ale nejvíce se opravdu těším na Marka Ebena a jeho partnerku, protože se k sobě tak hodí, doplňují se a hlavně, Eben má zvláštní humor, který je bezvadný a je to velice inteligentní moderátor, takových by mělo být více.
áá, tak už to vím:
http://www.ceskatelevize.cz/…4378-porota/
Ahoj,
nejsem ted nějaký extra fanda této show. Ale občas se podívám.
Letos jsem málo rozpačitá z těch tanečních párů. Nejvíce mi tam vadí asi Absolonová
A taky ta Čvančarová ![]()
Fandit nevím komu budu. Mám ráda Langerovou, myslím, že je ale na tanec dřevo
Ale třeba nás mile překvapí… Abychom ještě nečučeli jak puci ![]()
Z poroty znám krom Petra Zusky všechny. ![]()
A Eben s Kostkovou jsou dobrá moderátorská dvojice… ![]()
Tak já se těším na „Kluka v akci“ ![]()
A pak taky na Sašu Rašilova ![]()
Tak já se zase nejméně těším na Langerovou. Nemám ji ráda jako zpěvačku…
befana píše:
Tak já se těším na „Kluka v akci“
A pak taky na Sašu Rašilova
Na kluka v akci jsem taky zvědavá. Četla jsem, že je největší dřevo ze všech a musí hrát na city svým zevnějškem ![]()
Jo, tak na „kluka v akci“ se taky těším ![]()
A taky mě napadl ten Saša Rašilov. Ale má nesympatickou tanečnici…
Kdo sledoval ČS SuperStar, tak ji určitě zná ![]()
zuzulenda píše:
Jo, tak na „kluka v akci“ se taky těším
A taky mě napadl ten Saša Rašilov. Ale má nesympatickou tanečnici…Kdo sledoval ČS SuperStar, tak ji určitě zná
Jo jo, znám ji a vůbec jsme netušila, že je to tanečnice. Tak jsme na ni taky zvědavá!!