Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak dnes mi uteklo stardance, videla jsem az vyrazovani, ale jinak sleduji ze zaznamu, tak uvidim co se mi bude libit dnes v noci… ![]()
Dneska to bylo moc hezký. Rychlý tance mám radši. Teda na koukání, já netančím…
No a Hemala prostě vypadnout musej, jinak byli všichni dobří.
Kříž je 1 ![]()
Tak Aneta možná vypadalo jako upírka, ale tancovala fakt nádherně. Rašilov bomba, to je můj jasný favorit
A choreografie mě nadchla ta od Kříže ![]()
Kříž byl místama trochu jak gumovej panáček, jak tam švihal rukama, ale souhlasím, že choreografie supr. Absolonová je perfektní, určitě má nějakou průpravu z dřívějška, to ani není možný.
Hemala se asi dal čekat, že vypadne.
Tak dnes jsme neprošvihli, akurát mladší dcera prospala s horečkou. Moc pěkné, všichni „rostou“. Jen nechápu posloupnost tanců, jedna parta to má samé sprinty (cha-cha, quickstep, jive) a druhá samé výrazové drama (waltz, rumba, tango), na mně málo sourodé a srovnatelné.
Mým favoritem zůstává P. Kříž. Duo Absolonová - Langerová je jako led a oheň, obě skvělé, první precizní s robusním provedením a druhá subtilně svojská.
Těším se na pokračování.
Taky by mě zajímalo, jakým způsobem se určují tance… že jedna skupina má pořád rychlíky a druhá pomalé. I když asi se střídá latina a standard, akorát rychlíkům zas vyšel quickstep. Těžko říct. Myslím, že včerejší jive budou mít příště standard, slow-fox.
Já myslím, že jim nabídnou dva tance a oni si vyberou. Ale to je jen moje domněnka, nevím… ![]()
Včera to bylo fakt super, všichni tančili
I Sajler a Hemala(teta Hemala byla nejlepší
)
Monča a Aneta fakt nádhera.
No a tak dále a tak dále, prostě krásný!
U nás je sobotní večer rezervovaný na stardance ať je kdekoliv cokoliv ![]()
Ostatě i neděle na Bohdalku a v úterý deník doktorky pátek na Vyprávěj
Máme s mužem rádi stejné věci ![]()
Jinak výběr tanců je daný asi od začátku, to nemají na výběr. Střídá se jim latina a standart. Jen to neodhadli, že jedni mají fofr a druhý drámo ![]()
začíná mi být nesympatická tanečnice od Rašilova
A od Kříže naopak získává plus ![]()
Ja jsem hrozne prekvapena z Anety, nikdy bych necekala, ze v ni bude schovana tanecnice. Fandim ji. Absolonova tancuje krasne, ale ja ji nejak nemusim, takze to s ni mam trochu tezky, ale zacinam ji tipovat na vitezku. Cvancarova, Rasilov dobry. Kriz mi prijde, ze tancuje porad stejne, hlavne co nejvic se u toho rozpumpovat.
kamiŠ píše:začíná mi být nesympatická tanečnice od RašilovaA od Kříže naopak získává plus
to mně taky, předvádí se příliš. Mimochodem se loni dostala i docela daleko v superstar ![]()
holky, já byla nadmíru spokojená s včerejším stardance
.
Opět Aneta ![]()
lys píše:kamiŠ píše:začíná mi být nesympatická tanečnice od Rašilovato mně taky, předvádí se příliš. Mimochodem se loni dostala i docela daleko v superstarA od Kříže naopak získává plus
Přesně, moc se předvádí a dělá ksichty a ty posunky rukama a vůbec.No a že superstar? Tak to měn už nepřekvapuje,je to asi nějaká nána ![]()
Jo jo, Aneta jede a překvapuje ![]()
No teď koukám do programu, já úplně zapomněla, že je SD!!! No hned mám lepší náladu
A na Nově tentokrát žádná konkurence ![]()
Já už se těším velmi! Vínko se chladí, sýr je zakoupen, jen doufám, že Ondrášek nebude mít výpadek jako včera. Běžně usíná sám a hned (do sedmi je tuhoš), ale včera nemohl usnout, řval a ve finále jsme ho uspávala. Usnul v devět! ![]()
Tak ja zase az bohuzel zitra ze zaznamu
. Jsem zvedava kdo vypadne, ani bych se nedivila kdyby Sajler jeste nevypadnul ![]()