StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Betty03
29.11.10 19:40

Já neposílám a neposlala jsem nikdy, radši posílám třeba u adventních koncertů DMS, to někomu pomůže, tyhle realityshow mě zas natolik neberou, aby mi to stálo za placení sms. :oops:

• Citovat
  • Upravit
lys
6155
30.11.10 09:47
MaryClementine píše:
Lys, koukám na metřík, ale na finále to snad vyjde :-)

no jó, pokud nepadnu vysílením ještě před začátkem přenosu :mrgreen: Ale přiznám se, SMS asi taky nepošlu, nějak nejsem ten typ. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
2.12.10 17:57

Já poslala jen párkrát v prvním roce, pak už ne :oops: :nevim:

Mně nevadí, že vypadla Čvančarová, nijak mně nenadchla od začátku, ale zlepšení měla to jo.
Rašilov se mi líbil, ta hudba byla docela dobrá :mrgreen:
Zato Aneta tentro krát teda hrůza :nevim: Myslím tanec, vizáž dobrý :-D Tam byla dost chyba v muzice i v té choreografii. Navíc daly i ty nepovedené ruce při otočkách do ukázek :roll:

Ty jo, dobrý nápad s vyřazováním až na konec, ale nebylo by to asi stejně ono :think:

A už se nám blíží další sobota :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.12.10 19:06

Já už se těším. Teď už by měli mít dva tance, že jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
2.12.10 19:20
KPKristy píše:
Já už se těším. Teď už by měli mít dva tance, že jo??

Jo jo jo jo :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.12.10 19:29

To je paráda, konečně to bude pořádný pokoukáníčko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
2.12.10 19:35

No jo, já se jen obávám, že nakonec nevyhraje můj favorit- Monča . Jako je to jedno, ale je vidět, že ona je na tom s tím tancem nejlíp…

To jsem byla taky pěkně nasr*ná v druhé řadě, když místo Vilhelmové vyhrál Valenta :evil: Tančil sice dobře, ale ona líp. I celou dobu měla lepší hodnocení a známky od poroty…

Letos stejěn ta porota divně známkuje, trochu jim to neštimuje se s řečma předtím… Ted už nevím kdo to byl a u koho, ale že krásný a známka malá a obráceně. Tanec nic moc a dali vysokou známku. To mi přijde divný…
Ale asi jsem moc hnidopich :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.12.10 19:38

Toho hodnocení by si všiml každý! Mají spoustu keců - super, výborný, jste nejlepší - a pak dají pět bodů… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
2.12.10 19:41

Je to divný, že jo :think: Jsem ráda, že v tom nejsem saam :wink:

Ondrášek už spinká nebose stará taťka že máš čas drbat?

U nás je to to druhé, taťka krmí a jde mejt :dance: Já mám absťák, páč jsem nebyla na emiminu od pátku :zed: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.12.10 20:21

Ondrášek spinká. Dneska sám bez řečí, včera jsme měli dvouhodinový hysterák. Než se uřval do spánku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.12.10 07:18

ahoj holky,
taky už se těším, přesunuli jsme kvůli tomu návštěvu na neděli :-D
Jo, teď budou dva tance, budou tančit to, co je zatím od začátku minulo, čili už proběhlé tance, které tančily jiné páry.
Už aby bylo zítra večer :-)

Jinak porota je fakt drsná, ale co už, stejně si myslím, že na to nemá moc vliv. Maximálně se lidi naštvou, že jim strhala oblíbence a pošlou jim víc hlasů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.12.10 07:23

Holky souhlas, porota je letos divna. Na Cvancarovou byli vyslovene vysazeni. Znamky davaji opravdu nizke, v minulosti padali desitky docela casto, ale je fakt, ze letos na desitku to podle mne nedal jeste nikdo, mozna ta Absolonova :nevim: . Kdyz v prvni rade tancil Vojtek, tak jsem normalne tajila dech, jak to bylo super, Tana ve dvojce to samy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.12.10 07:25

Mary a třeba je to tak, jak píšeš - porota je hnusná schválně, aby lidi donutili posílat sms. Přece je to taky o penězích, ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.12.10 07:26

Desítka už letos padla, ale zaboha si nemůžu vzpomenout komu :think: Matně tuším Monika nebo Aneta, ale fakt nevím. A mám pocit, že letos ta desítka byla zatím jen jedna jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.12.10 07:50

Desitku dostala Aneta od Chlopcika, podle mne tancila dobre, ale ze bych udelala wow tak to fakt zase ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová