Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MaryClementine píše:
Lys, koukám na metřík, ale na finále to snad vyjde
no jó, pokud nepadnu vysílením ještě před začátkem přenosu
Ale přiznám se, SMS asi taky nepošlu, nějak nejsem ten typ. ![]()
Já poslala jen párkrát v prvním roce, pak už ne
![]()
Mně nevadí, že vypadla Čvančarová, nijak mně nenadchla od začátku, ale zlepšení měla to jo.
Rašilov se mi líbil, ta hudba byla docela dobrá ![]()
Zato Aneta tentro krát teda hrůza
Myslím tanec, vizáž dobrý
Tam byla dost chyba v muzice i v té choreografii. Navíc daly i ty nepovedené ruce při otočkách do ukázek ![]()
Ty jo, dobrý nápad s vyřazováním až na konec, ale nebylo by to asi stejně ono ![]()
A už se nám blíží další sobota
![]()
KPKristy píše:
Já už se těším. Teď už by měli mít dva tance, že jo??
Jo jo jo jo
![]()
No jo, já se jen obávám, že nakonec nevyhraje můj favorit- Monča . Jako je to jedno, ale je vidět, že ona je na tom s tím tancem nejlíp…
To jsem byla taky pěkně nasr*ná v druhé řadě, když místo Vilhelmové vyhrál Valenta
Tančil sice dobře, ale ona líp. I celou dobu měla lepší hodnocení a známky od poroty…
Letos stejěn ta porota divně známkuje, trochu jim to neštimuje se s řečma předtím… Ted už nevím kdo to byl a u koho, ale že krásný a známka malá a obráceně. Tanec nic moc a dali vysokou známku. To mi přijde divný…
Ale asi jsem moc hnidopich
![]()
Toho hodnocení by si všiml každý! Mají spoustu keců - super, výborný, jste nejlepší - a pak dají pět bodů… ![]()
Je to divný, že jo
Jsem ráda, že v tom nejsem saam ![]()
Ondrášek už spinká nebose stará taťka že máš čas drbat?
U nás je to to druhé, taťka krmí a jde mejt
Já mám absťák, páč jsem nebyla na emiminu od pátku
![]()
Ondrášek spinká. Dneska sám bez řečí, včera jsme měli dvouhodinový hysterák. Než se uřval do spánku…
ahoj holky,
taky už se těším, přesunuli jsme kvůli tomu návštěvu na neděli ![]()
Jo, teď budou dva tance, budou tančit to, co je zatím od začátku minulo, čili už proběhlé tance, které tančily jiné páry.
Už aby bylo zítra večer ![]()
Jinak porota je fakt drsná, ale co už, stejně si myslím, že na to nemá moc vliv. Maximálně se lidi naštvou, že jim strhala oblíbence a pošlou jim víc hlasů ![]()
Holky souhlas, porota je letos divna. Na Cvancarovou byli vyslovene vysazeni. Znamky davaji opravdu nizke, v minulosti padali desitky docela casto, ale je fakt, ze letos na desitku to podle mne nedal jeste nikdo, mozna ta Absolonova
. Kdyz v prvni rade tancil Vojtek, tak jsem normalne tajila dech, jak to bylo super, Tana ve dvojce to samy!
Mary a třeba je to tak, jak píšeš - porota je hnusná schválně, aby lidi donutili posílat sms. Přece je to taky o penězích, ne…
Desítka už letos padla, ale zaboha si nemůžu vzpomenout komu
Matně tuším Monika nebo Aneta, ale fakt nevím. A mám pocit, že letos ta desítka byla zatím jen jedna jediná.
Desitku dostala Aneta od Chlopcika, podle mne tancila dobre, ale ze bych udelala wow tak to fakt zase ne ![]()
Já neposílám a neposlala jsem nikdy, radši posílám třeba u adventních koncertů DMS, to někomu pomůže, tyhle realityshow mě zas natolik neberou, aby mi to stálo za placení sms.