Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dneskáááá! Už se těším. Jsem sice děsně unavená (zase pár večerů a nocí bojujeme se spaním), ale vydržím to ![]()
To jsme na tom podobně, Kristy, ale já vlastní vinou, nemůžu se dokopat před desátou…
a přitom vím, že to potřebuju. Ach jo.
Taky se děsně těším! ![]()
No vidíš a já vím, že třeba bude noc na houby a dokopu se do postele nejdřív v půl jedenácté
Dneska to teda bylo výživný - večer skoro nejedl, tzn., že se probudil v půl dvanácté, vyžahl mlíko (v noci normálně nejí) a začal řvát. A řval a řval a řval do půl druhý. Nic nechtěl, ani chovat, ani být u mě, dala jsem Nurofen, jakože na zuby, ale řval furt, až se uřval a padl vyčerpáním. V pět jsem mu podávala dudlík a v šest se vstávalo…
![]()
Tak to máš drsný… U nás poslední dobou docela spí, teda vstávám jednou a dávám mu mlíko, kolem půl druhý a pak sem tam fňukne kvůli vypadlýmu dudlíku. Jenže vstává taky po šesté a mně ta hodina spaní zvečera chybí. Se většinou zaseknu i na netu ![]()
No a kdopak asi dneska vypadne? Jako „přála“ bych si Anetu, ale myslím, že by to mohlo padnout i na Pavla ![]()
Vubec si netroufnu odhadnout kdo vypadne, ale uz se tesiiiiiim, moc
Taky si netroufnu odhadnout, kdo vypadne, ale odhaduju, že Monika to nebude ![]()
Ale nejmíň bych postrádala Anetu… ![]()
Týýjo! ![]()
Ale mně teda při tangu přišel Kříž děsně prkennej, ale já tomu nerozumím ![]()
Holky, a nevíte, co to má Monika pokaždé na zádech za „náplasti“, ty pruhy přes lopatky…? Jsme se tu s manželem dohadovali… myslím ale, že o tom v nějakém díle Eben mluvil… ale nevím.
Monika má pochroumaný záda, bere prášky, aby se prý vůbec hejbala. A ty náplasti pravděpodobně uvolňují nějaký lék, proti bolesti (jako antiko
)
Aneta je dneska tragická. Doufám, že půjde…
No, to je mazec nejtežšího kalibru
. Aneta je volšová jako prkno, já to obrečela… Tak fandím Křížovi a myslím, že vyhraje!! ![]()
Kdybych nebyla tím čím jsem tak se stanu tanečním kritikem… moji oblíbenci jsou ve finále, paráda!
Monika Absolonová nebyla špatná, ale letos byly všechny dámy-osobnosti včetně jí poněkud „těžkoprdelné“ (když si vpomenu na mahulenu Bočanovou, Zuzku Norisovo nebo Táňu Vilhelmovou tak je to opravdu markantní, to „střihání nožkama“ při latině se skoro nekonalo). Takže zvítězil výraz, Aneta je v tomto lepší (resp. méně špatná). Za favorita mám Pavla Kříže, to je „těžká váha“, elegance, výraz, zaujetí… Příští sobotu nevynechám.
KPKristy píše:
No, to je mazec nejtežšího kalibru. Aneta je volšová jako prkno, já to obrečela… Tak fandím Křížovi a myslím, že vyhraje!!
Taky mě to jejich loučení dojalo… No nic, doufám, že vyhraje Kříž.
A dneska mě nejvíc zaujala Kostovčíková - to byla paráda. Zato stará Drexler teda nic moc. Ale už má léta holka ![]()
KPKristy píše:
A dneska mě nejvíc zaujala Kostovčíková - to byla paráda. Zato stará Drexler teda nic moc. Ale už má léta holka
ale máš recht. Chlopčík mě teda taky trochu zklamal, čekala jsem mnohem víc.
Taky jsem čekala od Chlopči víc! Akorát se dramaticky šklebil a tanec nic moc ![]()