Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda,
tak nam delala TLUSTE SKLO cely porad Karolinka, skoda, ze jsem ji nenatocila;-). zkousela jejich tanecni kreace, ale kazdopadne kazdemu paru zatleskala.
pozvali jsme i Petrovo rodice (tez vzdy doma sleduji), tak jsme vesmes chvalili vsechny, kdo tancili stand, a Moravkova tancila chachu moc hezky. jelikoz jsem nachystala chlebicky a zakusky a vinecko, tak jsme moc nekritizovali;-)
uz se mi styskalo po Stardance, po Ebenovi (a jejicj dlouhem krasnem tangu, pristi tyden by nas opet meli prekvapit:-) ) a po Zdendovi Chlopcikovi.
chjo, proc to neni kazdy rok. co zorganizovat nejakou petici?
a co se tyce satu, nadherne saty mela svetlovlaska tancici s Prochazkou a pak herecka tancici s Masarykem:-P
co myslite?
Mne se to libilo, jen jsem byla strasne unavena, tak jsem u toho pospavala, takze do detailu moc jit nemuzu
. Jak ohodnotili porotci posledni tanecnici Polakovou? Na novinkach jsem ted cetla, ze nejvic bodu ziskal Prochazka s Bufkovou a nejmene Bende, no toho jsem zrovna asi prospala. VIPky mi prijdou letos dost vyrovnany, nemela jsem pocit, ze by tam nekdo tanecne vylozene vycnival a ani tam nebyl nikdo vylozene drevo. Vubec si netroufam odhadnout kdo pristi tyden vypadne. Myslim, ze daleko pujde Moravkova s Navratilem, pak mozna ten Prochazka, protoze to je sympatak, ale pak uz tezko rict ![]()
AHojky, tak co, dívali jste se včera? Jak se vám to líbilo? Mně se asi nejvíc líbil překvapivě Bende. A Němcové mi bylo docela líto, rozhodně patřila k lepším tanečníkům, ale není moc populární a pánové mají asi víc fanynek…
Mne to prijde letos takovy prumer, nikdo neexceluje, nikdo neni vylozeny drevak. Favorita zatim nemam a myslim, ze ani mit nebudu, rekla bych, ze co se tyce VIP tanecniku, tak je letosni rocnik trosku slabsi, myslim jako v popularite
.
Jen musim vypichnout, ze vcera to teda fakt seklo Kostkovy ![]()
@clovek, já myslím, že se to ještě vytříbí a moc se mi líbí Procházka.
Němcovou bych osobně nevyhodila, líbí se mi jako ženská a tančila taky hezky. Jenže lidi ji tu moc neznají, docela se nabízelo, že půjde první. Moc se mi nelíbí Morávková ![]()
@KPKristy Morávková je nějaká hodně macatá ![]()
Jinak souhlasím, nejznámější právě Morávková a Navrátil a nikdo není dřevo ani třída. Všichni mi přijdou na stejné úrovni…
T. Drexler nebo jak se to píše mi jde navíc na nervy jak nespravedlivvě boduje, ať je slovně hodnotí jinak, tak dává pořád 5
![]()
Zatím mně nejvíc baví Eben
![]()
Eben je klasa, na něj jsem se těšila snad nejvíc ![]()
Drexler mi taky jde na nervy.
A Morávková teda macatá je. I když psali, že tréninkem zhubla, tak asi jak je mrňavá, vypadá pořád tlustě ![]()
Tak uplne macata ne, ale je fakt, ze ve VKVckach, ktera ted nekdy sleduju na Primě, vypadá dost jinak… spíš mi přijde trochu neohrabaná na bývalou krasobruslařku, ale tak nikdo nemládnem, že?
Mně zas nepřijde neohrabaná, docela jí to jde, jen to držení těla nic moc… ![]()
Ahoj, jak souhlasite s dnesni volbou, ze vypadl Bende? my jsme ho tipovali.
dnes se tanec povedl hodne lidem, nejvice se mi libila Bara, pak Prochazka
co vam?
Já jsem spokojená že vypadl on ![]()
Morávková nic moc. Procházku si myslím dost přeceňují, zas tak super to nebylo. Nejvíc se mi líbila Bara a Olda Navrátil
3vehlík tam skákal jak na pérkách ![]()
Bendeho tipoval manžel, já Navrátila. Nejradši bych nevyhazovala nikoho, nějak to všem jde. Ale Procházka to u mě zatím vede na plné čáře!
Ja mam taky pocit, ze Prochazku precenujou, zas tak vytecnej nebyl. Moravkova se mi celkem libila, Svehlik je desnej sympos. Mne prijdou zatim porad vsichni celkem vyrovnani, tanecne je na tom asi nejlip Polakova ![]()