Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že Procházku chválí, protože to je humpoláckej hokejista a asi je překvapilo, že se umí hejbat i ladně
. Mně se teda líbí, jak tancuje a fandím mu. Polákovou nemusím ani jako herečku, ani se mi nelíbí jako ženská
![]()
Tk mne se libi Bara, a navratilovi to vcera slo:-). Dana nestihala a Bende podle me opravnene vypadl. a
@KPKristy to jo s tím procházkou, ale prostě ho chválili víc a na úkor jiných… Nic proti němu nemám ![]()
Partner tipuje Navrátila (i kdyžsi myslím, že mu to jde)
a já tipuji toho mladého sympatického herce, jako herce ho mám ráda, leč si myslím, že příští sobotu to bude asi on.
ale nejraději bych zavedla ve Stardance to, že všechny páry tančí až do konce a pak se jen určí pořadí, dle sms.
to by se vidělo krásně, jak kdo se naučil tanec ![]()
Ahoj holky, tak co rikate na vysledek? Moravkova.
my mysleli David nebo Prochazka, Dana byla z tech tri lepsi.
co myslite?
Já tipovala Švehlíka, ale že vypadla Morávková mi vadí míň, než kdyby to byl Procházka
. Jinak to bylo dneska super a pro mě jsou favority Baďurová s kudrnáčem ![]()
Lepší asi byla, ale myslím, že nevzbuzuje moc sympatií, a ač je to o tanci, na hlasování lidí se to odrazí. Ona je taková jakoby „šprťácká“ nebo jak to nazvat, přijde mi, že hrozně přehrává, je afektovaná… prostě trochu na ránu, chlapi jsou holt sympaťáci a určitě hlasujou hlavně ženský.
Ahojky, na star dance se těším každý rok a kvituju tu rozmanitost těch osobností… tentokrát bohužel moc nesouhlasím s porotou, jak moc chválí Procházku na úkor Davida Švehlíka, který je pohybově nadanější… Ale dnešní vypadnutí Dany, mě docela překvapilo, teď už zůstaly ve hře 2 super páry a 2 které jsou spíš průměr… tedy dle mého…
Gaborko, presne souhlasim. mycsi rikali, aby nevypadla Dana, je ve stredu a ze ji asi moc hlasy posilat nebudou a budou chtit zachranovat kluky a meli jsme pryvdu…
Cekala jsem, ze Moravkova vypadne, protoze lidi hlasujou opravdu vic podle sympatii nez podle tance, idealni je, kdyz se tyto dve veci kloubi, jako se to podle mne povedlo v prvni rade, kdyz vyhraj Vojtek, tanecne byl nejlepsi a jeste aspon mne tam teda uplne dostal svym projevem.
Mne hrozne prekvapil treba Svehlik jak je sympaticky, proto si myslim, ze jde dal, ma nejake to charisma a taky si myslim, ze je tanecne lepsi nez Prochazka, nebo aspon vypada na tom parkete elegantneji.
Tanecne je podle mne nejlepsi Polakova, ta mne taky moc prekvapila, po vsech strankach, vubec jsem nevedela co od ni cekat. Takze podle mne o vitezstvi si to strihnou Polakova s Badurovou.
Na Dane bylo hrozne videt jak moc chce a myslim, ze ji nepridal ani jeji tanecnik, byl proste divnej ![]()
Jj, Badurova byla skvela, ale vic me bavil Svehlik… Ale vsichni byli dobri… Bara Polakova chodi s tim moderatorem ted nevim jake souteze, ktereho tam zabirali, kdyz vypadla?
Bara chodi s moderatorem Smime dal? nebo tak nejak
a dost as mrzi, ze vypadla. Katce to moc slo, doufam, zecalespon ta nevypadne, ale clovek bohuzel nevi, kolik fanynek Svehliovo a Martinovo jim poslou hlasy…