Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@clovek píše:
Ruppert bude určitě správně řachlej, toho mám taky ráda.
Videlas ho, co vyvadel u Leose Marese v tom poradu QI? ![]()
@nakukovatelka tohle jsem zrovna neviděla, ale byla jsem v divadle na nějakém pořadu kde vystupoval a stačí mi jeho projev kdekoliv, já mám takhle ulítlé lidi ráda
@clovek ja zas nejaka uplna trestiprdla nemusim
, ale tohle bylo proste vtipny, nasmali jsme se doma hodne. „Nahazovali“ si s Hezuckym
, Mares se snad 5 minut vůbec nedostal ke slovu ![]()
Take se uz nemuzu dockat na 2.11. a zatim nemam vybraneho nikoho, komu bych fandila, proste budu posilat sms opravdu podke toho, kdo to nejlipmten vecer odtanci ![]()
Ale štve mě, že to koliduje s Pohlreichem, toho mám fakt ráda ![]()
Taky budu koukat! I když nevím jestli dnes nebo zítra ze záznamu ![]()
@kabab píše:
Taky budu koukat! I když nevím jestli dnes nebo zítra ze záznamu
já si pak pustím na iprimě Pohlreicha ![]()
@clovek píše:
Už se těším, dneska večer mne nic jiného nezajímá
Teď jsem chtěla napsat něco podobnýho, těším se!!
Taky vám StarDance tolik připomíná Vánoce? Už je to takový předvánoční čas, tam se vše bude blýskat, všichni naleštění, nastrojení a galantní. Paráda!
@KPKristy píše:
Už je to takový předvánoční čas, tam se vše bude blýskat, všichni naleštění, nastrojení a galantní. Paráda!
jjj, ta elegance, blýskavost, šaty, jemný Ebenův humor, no prostě
![]()
I když teda je pak lituju, jak stojí po tanci u rozhovoru a teče jim pot do očí a ani se nemůžou otřít, chudáci. To musí štípat… loni jeden z těch VIP chlapů, tuším Navrátil?, měl pak ke konci toho hovoru oči úplně čerevný a furt mrkal.
Já to přepla a tam vařil Emanuel Ridi
jsem se lekla, co to je ![]()
@Clementine píše:
Já to přepla a tam vařil Emanuel Ridi![]()
jsem se lekla, co to je
Já to samý. Vidím Ridiho, ječím na chlapa, ať to kouká přepnout na jedničku a ono to tam bylo ![]()