Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kabab píše:
Tak u Kuchařové mi to tedy přišlo fakt nadhodnocené…nevim..
Já souhlasím.
Na můj vkus dost okaté. ![]()
Mně pořád nějak nesedí ten nový porotce. Nesedí mi ještě víc než Révai, který jen rádobyvtipně a rádobypřátelsky tlachá, ale tanci moc nerozumí.
Dle mého opět úlet, taky mi moc nesedí, jakoby tam nepatřil. Neznám ho, holt režisér, zase jiný úhel pohledu
. člověk musí najít i pozitiva ![]()
Dobré ráno, tak vypadnutí jsem trefila a musím říct, že i tanečně mi přišla nejslabší, u jejího tance jsem se včera nudila. Jinak jsem byla spokojená a přijde mi, že to všem celkem jde, nevidím tam žádné takové to klasické dřevo. Vím, že tady Kuchařové příliš nefandíte, ale podle mne jí to opravdu jde. Ruppert byl boží. Bugárovi ten waltz sednul. Včera to moc nevyšlo Polívkové, snad to bude příště zase lepší.
A šaty jsou letos opravdu hodně divné, včera mne celý večer rozptylovaly a působily takovým rušivým dojmem ![]()
Ahojky,
Vecer se mi libil a k tem satum, mne okamzite prastila do oci Polivkova, moc ji to nesluselo… a hlavne mi prijde straslive hubena teda ![]()
Fandim i Tomankovi, je to sympatak a minule vypadl s Nemcovou mezi prvnima. Tak asi proto se tak radoval ![]()
@clovek píše:
Dobré ráno, tak vypadnutí jsem trefila a musím říct, že i tanečně mi přišla nejslabší, u jejího tance jsem se včera nudila. Jinak jsem byla spokojená a přijde mi, že to všem celkem jde, nevidím tam žádné takové to klasické dřevo. Vím, že tady Kuchařové příliš nefandíte, ale podle mne jí to opravdu jde. Ruppert byl boží. Bugárovi ten waltz sednul. Včera to moc nevyšlo Polívkové, snad to bude příště zase lepší.A šaty jsou letos opravdu hodně divné, včera mne celý večer rozptylovaly a působily takovým rušivým dojmem
Mám přesně stejný názor. I s těmi šaty jsi naprosto vystihla, jak to cítím. Včera alespoň slušely moderátorce, minulý týden to bylo tak hrozné, že mi jí bylo neustále během záběru na ní líto. Aničce Polívkové včera ty šaty také vysloveně ublížily, udělaly z ní takové obrovské koště - mužatku. Ach jo. Ne, že bych jí musela, ale toto jsem jí vážně nepřála. Ženské šaty navrhuje Klára Nademlýnská, četla jsem s ní rozhovor - prý s tím dost bojuje, nikdy neměla s navrhováním šatů pro tanec nic společného. Včera se mi líbil černý vršek šatů tanečnice waltzu (asi partnerky Bugára?), ale ta růžová sukně mě hrozně rozptylovala, všechny ženy při waltzu my přišly v těch sukních tlusté - vážně divné… ![]()
Koukala jsem na ofiko stránky Star-dance a ty šaty teda vadí každému, ještě tam snad na ně nebylo kladné hodnocení. Ony i účesy jsou takové celkem prazvláštní, asi to chtěli oživit, ozvláštnit, ale myslím, že to netřeba, tanci právě sedí ta klasika než nějaká moderna a extravagance za každou cenu.
Včera jsem čekala, že vypadne Hosprová nebo Kašpárková a už předem mi bylo líto Tománka, že by měl zase skončit po prvním kole
. Tak nakonec vypadla „dřevo“ Hosprová… Fakt netančila, spíš tam chodila a nohy měla úplně tumpachový. Kašpárková půjde příště, je hroznej kolohnát.
A překvapuje mě Bugár. Velkej starej chlap, ale po parketu pěkně pluje. Jen myslím, že daleko se taky nedostane…
Zase se mi líbila Kuchařka a souhlasím s názorem, že Ruppert se umí hejbat i přesto, že je docela bůček ![]()
No a nový porotce mi stále nesedí a nejspíš si na něj nezvyknu. Tváří se jako bůhvíjaký zasvěcenec, přitom mi přijde, že mele blbosti ![]()
@clovek píše:
Koukala jsem na ofiko stránky Star-dance a ty šaty teda vadí každému, ještě tam snad na ně nebylo kladné hodnocení. Ony i účesy jsou takové celkem prazvláštní, asi to chtěli oživit, ozvláštnit, ale myslím, že to netřeba, tanci právě sedí ta klasika než nějaká moderna a extravagance za každou cenu.
no při těch točkách dostával teda Kurtiš od Polívkové vlasů pěkný facany ![]()
Holky, také se mi líbí Tománek!
Ten druhý tanečník, co ho všichni tak obdivují, je mi tedy dost protivný… ![]()
@Levandule121 Tománek je skvělej i s Kamilkou, nevím jestli to ještě dělají ale tak dva roky zpátky určitě, vedli dětský tábor se zaměřením na tancování a byli úplně skvělí. ![]()
@IvaB Revai tanci opravdu moc nerozumí, já osobně si nejvíc vážím pana Chlopčíka, je sice přísný, ale hodně zná a má i dost odtančeno a určitě vidí i ty drobné chybičky které my ani pan Revai nevidíme…
@MarkétkaBeruška píše:
@IvaB Revai tanci opravdu moc nerozumí, já osobně si nejvíc vážím pana Chlopčíka, je sice přísný, ale hodně zná a má i dost odtančeno a určitě vidí i ty drobné chybičky které my ani pan Revai nevidíme…
No, podle mě Révai rozumí tanci líp, než ten pošahanej fotograf… ![]()
Na Star Dance se doma díváme. Stačila jsem přečíst vaši poslední stránku a shodujeme se - šaty se mi taky moc nelíbí. Manžel šílel minule z těch, co měla Kostková, včera hned na začátku řekl, no sláva, má lepší šaty než minule.
Účesy taky nic moc - chudák Polívková vypadala jak transsexuál ![]()
Révai a ten nový porotce se tam nějak nehodí, mám ráda Taťánu a Chlopčíka, jsou takový přirození.
Jo a trpím při tanci Kašpárkové, ona je prostě taková ta velká neladná bytost. ![]()