Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Účesy se mi letos taky moc nelíbí a u Polívkový to bylo vidět hodně. Na tréninku měla rovný vlasy - paráda, naostro měla kudrnatou deku a vůbec jí to nesedlo. Kuchařová to včera taky měla divný…
Kašpárková - velká neladná bytost
. Však to píšu - kolohnát…
@KPKristy píše:
Kašpárková - velká neladná bytost. Však to píšu - kolohnát…
Jj. Já nechápu, že se do toho tyhle typy pouští. Já jsem taky dřevo, zatrsám si ráda, ale vím, kde jsou moje limity ![]()
@Ukulina píše:
Jj. Já nechápu, že se do toho tyhle typy pouští. Já jsem taky dřevo, zatrsám si ráda, ale vím, kde jsou moje limity
Hlavně jsem viděla v nějakém sestřihu, že od začátku tréninků zhubla 11kg. Ještě stále je docela soudek kolem pasu, tak jak musela vypadat? Dlouhá a tlustá, moc se nedivím, že je taková dřevěná ![]()
@KPKristy Jj, minulý týden měla docela břicho. Což mě u bývalé sportovkyně zarazilo, čekala jsem jaksi automaticky, že bude štíhlá. (Ale ona je břichatá i Kvitová, což teda vůbec nechápu.)
Já myslím, že tloušťka nemá až takový vliv na dřevěnost, ta je daná geneticky. Viz. Ruppert.
Ahoj holky, přidám se do klubu, jestli nevadí ![]()
Stardance sleduju od první řady ![]()
Letos je sestava docela dobrá, jediný koho nemůžu fakt vystát je Kuchařka. Naopak se mi líbí pár Matěj Ruppert a Alice Stodůlková. Ona je mi hrozně sympatická, líbí se mi její rocková duše, že na jakýkoliv taneční styl vybere vždycky pořádnou pecku ![]()
Ondra Brzobohatý je moje srdcovka - jako chlap se mi moc líbí, takže tomu fakt fandim. Jinak mě ještě upoutala Kašpárková, přijde mi hodně podobnej typ jako loni Pavlína Němcová - ani jedna mi nesedla. Naopak Honza Tománek mi připadá jako sympaťák, ale myslim si, že příští kolo půjdou ![]()
Co se týká účesů a šatů, tak s váma souhlasim - letos se kostymérky a Nademlýnská zatim moc nepředvedly.
@Dragobella, jenže Tománek má smůlu v tom, že je čára, tak mu vždycky dají nějaký slonbidlo, se kterým si ani jako odborník neporadí ![]()
@KPKristy
Matěj předvádí na koncertech dobrou show, tak snad se pořádně odváže i tady. Myslim si, že netancuje úplně špatně, proto doufám že brzo nevypadne.
S Alicí si sedli ![]()
@KPKristy píše:
@Dragobella, jenže Tománek má smůlu v tom, že je čára, tak mu vždycky dají nějaký slonbidlo, se kterým si ani jako odborník neporadí
No vždyť oni se o tom přece bavili po tom, co odtančili. Tereza se ptala, jestli je těžký naučit někoho vysokýho tančit a on potvrdil, že to jednoduchý neni.
Chudák malej, já bych mu tak přála, aby se dostal výš než jen na 7. místo ![]()
A ta jeho přítelkyně - Šorfová, ta je taky správňácká. Ta zase vždycky vyfasuje nějakýho dědka..Hemalu, teď Bugára..nevim jestli měla ještě někoho ![]()
@Dragobella píše:
@KPKristy
Matěj předvádí na koncertech dobrou show, tak snad se pořádně odváže i tady. Myslim si, že netancuje úplně špatně, proto doufám že brzo nevypadne.
S Alicí si sedli
Monkey Bussines neposlouchám, Rupperta celkově nemusím, takže vlastně nevím, co předvádí na koncertech. Ale tady je v pohodě, oproti mému očekávání
. Stejně tak, jako nemám ráda Kuchařku, tak se mi ale líbí, jak tančí…
@Dragobella, Šorfová, myslím, není Tománkova přítelkyně
. Vždyť on má tu Kamilu za manželku. Nebo je to jeho ségra? A já myslela, že Šorfová je vdaná. Tak v tom některá z nás má bordel, kdo mi to objasní?? ![]()
@KPKristy
Mě právě Matěj baví - je to prostě šoumen.
Jo, musim uznat, že Kuchařová tancuje pěkně. Ale já jí fakt nemusim..je mladá a vypadá jak třicítka. K tomu ten její hlubokej hlas. No holt mi holka nesedla. A další mínus má, že chodí s Ondrou
![]()
Doufám, že to zrovna ona nevyhraje, protože Honzík Onder se ukázal jako dost schopnej tanečník, když už 2× vyhrál. No, uvidíme ![]()
Já Rupperta taky nemusím, není mi sympatický, ale tady kupodivu se mi líbí. Umí to roztočit! A příjemně mě překvapila Kuchařová, čekala jsem namyšlenou pipinu a zdá se mi „normální“. A děsně mě irituje taková ta plastiková profesionálka, co myslím tančí s Brzobohatým.
@Dragobella - jo, Brzobohatý se mi taky líbíííí ![]()
@KPKristy
Jakou Kamilu??? Jééé, tak teď jsem zmatená i já
Žila jsem v domění, že jsem někde slyšela, že je to jeho přítelkyně. Kurník, tak to mě teda taky zajímá jak to doopravdy je ![]()
Posíláš někomu hlas? Já na to koukám ráda, baví mě hlavně ty latinsko-americký tance, ale neposílám nikomu ![]()