Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dragobella Tak to mě se zas Tánin hluboký hlas moc líbí!
Je to sexy
@Ukulina
Myslíš Evu Křejčířovou nebo Krejčíkovou? Teď si nejsem jistá jak se jmenuje.
Tak ta mi zase nevadí. Je pravda, že s tim solárkem by to nemusela tak přehánět, ale jinak mi přijde docela v pohodě ![]()
Teď jsem si vzpomněla, že jsem měla hrozně ráda Simonu Švrčkovou. Ta se vždycky tak chechtala, že mi přišla hrozně fajn ![]()
@Ukulina píše:
@Dragobella Tak to mě se zas Tánin hluboký hlas moc líbí!Je to sexy
No jo, vždyť k ní ale vůbec nejde ![]()
@Dragobella Jj, myslím tu Evu, na mě je moc umělá vzhledově. A ta uchechtaná byla fajn, ano! Už nevím, jak se jmenovala.
Ten hlas je fajn proto, že každý čeká nějaké kuňkání a hle! ![]()
Teda vy máte nakecáno ![]()
Chtěla jsem při dočítání napsat to samé, co kristy, že Tománek je vysokej, tak vždycky vyfasuje nějakou žirafu ![]()
Ad vztahy, Tománek má za ženu Kamilu Tománkovou (oba tančili v jedničce a pětce) a mají syna Jonáše, o Šofrové (mmch přijde mi hrozně milá, taková maminkovská) jsem četla, že je vdaná a má dvě dcery, ale s Řezníčkem tančí Hunčárová a to je přítelkyně Honzy Ondera ![]()
Ahoj holky, tak po sledovani Jitky tance, jsem vedela, ze vypadne. nic nepredvedla. Bugar prekvapil. za to ucesy, saty, katastrofa… meli si tam nechat nejake osvedcene navrhare…chuderka Polivkova vypadala vcera hrozne, a je vyhubla na kost. ten uces nepridal…
@Dragobella píše:
@KPKristy
Jakou Kamilu??? Jééé, tak teď jsem zmatená i jáŽila jsem v domění, že jsem někde slyšela, že je to jeho přítelkyně. Kurník, tak to mě teda taky zajímá jak to doopravdy je
Posíláš někomu hlas? Já na to koukám ráda, baví mě hlavně ty latinsko-americký tance, ale neposílám nikomu
Kamila Tománková, profi tanečnice, jeden ročník taky tančila ve Star. Určo je to jeho žena, teď byla i v obecenstvu, Eben ji jmenoval. Seděla vpředu s takovým tmavým mikádem, modré šaty, myslím ![]()
Jo a Eva Krejčířová je šílená transka. Přesolárkovaná, umělá prsa, bílé vlasy, hotovej chlap…
@KPKristy píše:
Kamila Tománková, profi tanečnice, jeden ročník taky tančila ve Star. Určo je to jeho žena, teď byla i v obecenstvu, Eben ji jmenoval. Seděla vpředu s takovým tmavým mikádem, modré šaty, myslím
Ano to je ona. V jedné řadě byla i v porotě.
@Ukulina píše:
Ano to je ona. V jedné řadě byla i v porotě.
Tak v porotě si ji nepamatuji, ale jako tanečnici jo. Vždycky se mi moc líbila i jako ženská. Jedna z mála tanečnic ve Star, která má hezkou postavu i obličej zároveň ![]()
Tománek se mi nejvíc líbil v první řadě s Voldánovou. Tománková tančila v první řadě tuším s atletem Dvořákem a předposlední řadě s Navrátilem. V porotě neseděla, tam z účastnic seděla Petra Kostovčíková co tančila v první řadě s Vydrou.
@clovek píše:
Tománek se mi nejvíc líbil v první řadě s Voldánovou. Tománková tančila v první řadě tuším s atletem Dvořákem a předposlední řadě s Navrátilem. V porotě neseděla, tam z účastnic seděla Petra Kostovčíková co tančila v první řadě s Vydrou.
No vida, možná proto si ji nepamatuju… Kostovčíkovou jo, ta byla vždycky děsně vysmátá, obrovskou pusu od ucha k uchu. Ale furt! ![]()
Jinak myslím, že třeba pro Ondera je Kuchařová celkem výzva, vždy přivedl k vítězství někoho od koho se to absolutně nečekalo a tentokrát má v podstatě nejlepší tanečnici a všichni čekají, že půjdou daleko, takže se uvidí ![]()
@KPKristy jj Kostovčíková byla pořádně vysmátá, podobný tip jak už zmiňovaná Švrčková
By bylo super, kdyby udělali nějaký special Star dance a zatančili by tam všichni účastníci předchozích řad, to by se mi mooooooc líbilo